Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
@Ngsofia καλησπέρα κορίτσι μου!
Εγώ πέρασα σχεδόν πρόσφατα επιτροπή 10/2024 στην Αλεξανδρούπολη και δεν χρειάστηκε η φυσική μου παρουσία. Έστειλα τα δικαιολογητικά με courier και μου ήρθε πίσω η απόφαση επίσης με courier.
Καλησπέρα Σοφία,
Πήρες να κλείσεις τελικά? Καλή αρχή κ εύχομαι να μην σου χρειαστεί!!!😊 Πέρασα τον Φεβρουάριο επιτροπή στη Θεσσαλονίκη κ τα έχω φρέσκα. Δεν χρειάζεται φυσική παρουσία. Στέλνεις τον φάκελο με κούριερ, καλό θα είναι να το στείλεις 2-3 μέρες πριν, βέβαια αυτοί λαμβάνουν την ημερομηνία αποστολής αλλά καλό θα είναι να τον έχουν τον φάκελο πριν τις 20/6 κ μετά σε παίρνουν αυτοί τηλέφωνο για την απόφαση που πάλι εκεί στε΄λνεις κούριερ για παραλαβή.😉
Ναι κοριτσάκι μου χωρίς φυσική παρουσία, εγώ τα έστειλα με courier. Απλά βλέπουν τις εξετάσεις κ σας περνάνε. Δεν κόβουν εύκολα, να φανταστείς στην πρώτη μου επιτροπή επειδή δε συμφωνούσαν με το λόγο παραπομπής που έγραψε ο εξωσωματικός δε μας έκοψαν απλά με πήρε η γραμματεία κ ζήτησε να γράψει ανεξήγητη υπογονιμότητα κ μας πέρασαν έτσι..
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.