Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΣΟΡΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ 26 / 2 ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ... :oops::oops:

ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ 7,15 ΠΑΝΩ :twisted::twisted: ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΝΑ ΠΙΩ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΥΠΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗΣ 5 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ :lol::lol::lol: ΜΑ ΞΥΠΑΝΩ 6,30.....ΣΤΗΣ 7 ΤΑΙΖΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Βικουλινι στειλτην σε εμενα να την στρωσω εγω στο δωματιο εχω το απολυτο σκοταδι

ξυπναει του λεω οτι ειναι νυχτα και ξανακοιματε :lol::lol::lol:

Βικυ υπομονη αντρες τι να τους κανουμε?

Ωραιο φαγακι στειλτο σε εμενα αν ειναι να το πεταξεις μην παει και τζαμπα ο κοπος σου :lol:

Δημοσίευση

23 ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ,26 ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΛΕΤΕ/?????

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΑΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!1

ΕΛΕΝΗ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ??

Η ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ Ο ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ?? :evil::evil:

ΕΡΗ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ??ΜΟΝΙΜΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ???

Δημοσίευση

Και σε μενα κορίτσια δεν πιάνει τίποτα.. έχω δοκιμάσει τα πάντα.. Σηκώνεται και φωνάζει Μαμα Μαμα Μαμα Μαμα Μαμα Μαμα Μαμα Μαμα Μαμα Μαμα Μαμα Μαμα Μαμα Μαμα .. :twisted::twisted::twisted:

οχι τίποτα αλλο, δεν μου φταίνε και σε τίποτα οι γείτονες... :lol::lol:

Στάμυ 26 Σαββατο είπαμε απόγευμα για να έχει φτάσει η Βικυ απο την Πάρο.. Ε δεν ξέρουμε αν θα μεινουμε μονιμα.. αν ειναι τοσο καλά εκει και δεν θέλουμε να φυγουμε.. θα κάτσουμε..

Δημοσίευση

ηρθα εφαγα με το παιδι μου :D:D:D

ερη τη καλυτερη δουλεια θα κανετε...

ρια μαλλον για village λενε αν συμφωνησουν ολες ωρα δεν εχουμε πει...

εμενα ξυπναει γυρω στις 7 με 8 κ ερχετε κ καμια ωρα στι κρεββατι να χουχουλιασουμε

βικακυ τα φιλια μας να της δωσεις θα τη πρω κ εγω το απογευμα

Δημοσίευση

Βαριεμαι παρα πολυ σημερα..........

Σηκωθηκα και νωρις και τωρα αρχισε και με πιανει μια τρελη νυστα...

Οσο για την πεινα εγω η χαζη δεν πηρα τιποτα μαζι μου αν μπορεσει ο

αντρας μου θα μου φερει αλλιως θα φαω οταν σχολασω

Δημοσίευση

οποια θελει να συνεχισουμε θα μου πει απο πριν να κλεισω τραπεζακι εκει που παμε με τα ρακομελα εχει κρασους ζωντανη μουσικη κ παντα τραγουδαω χαχαχαχαχ στο κορυδαλλο ειναι!!!!!!

Δημοσίευση

Βικυ Βικυυυυυυυυυυυυυ μεσα να κλεισεις ναι για τους κρασους ναι ναι ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Αφου θα μείνει η Βικυ το βραδυ να παμε ρε! Με ξενερώνει λίγο η ζωντανή μουσική αλλά αφου τραγουδάς εσυ τότε θα γουσταρω!

Δημοσίευση

χαχαχαχ σε αυτο το μαγαζι παμε χρονια κ εχω το θαρρος εχω κανει τα απιστευτα ι...αφου οι ιδιοι που το εχουν μου λενε αντε ενα τραγουδι δεν θα πεις θελουν να γελασουν κ αυτοι :lol::lol::lol::lol: ...

οταν παιρνω να κλεισω λεω η βικυ η τραγυδιστρια ειμαι :lol::lol::lol::lol:

κ να χα κ ωραια φωνη παναθεμα με :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...