Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΣΙΔΕΡΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΑΡΗ ΒΙΚΗ ΤΗ ΠΑΝΣΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΙΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Και εγω μολις εφαγα ενα σαντουιτσακι με κοτοπουλο κατσε καλα....

Μπορει να μην μου το εφερε ο αντρα μου αλλα τοσους εχω εδω που πηγαινοερχονται ;)

Σημερα θα τελειωσουν νωρις απο οτι φαινεται δεν εχει πολυ κινηση.....

Δημοσίευση

ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΗΣΑ...

ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΡΕ ΓΜΤ...ΜΑΛΩΣΑ ΠΑΛΙ ΜΕΤΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΕ :twisted: ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΩ :lol::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΩ... :(:(:(:(:(:( ΧΑΛΙΑ

Δημοσίευση

Να παρηγορηθεις και εγω του φωναζω τι να κανω δεν γινεται αλλιως

ειναι παρα πολυ ζωηρος και οταν δεν με καταλαβαινει οταν τον παιρνω με το

μαλακο τον ΦΩΝΑΖΩ τι να κανουμε δεν γινεται αλλιως αν τους κανουμε ολα τα

χατηρια καηκαμεεεεε....

Ναι 3μερο Δευτερα εχω το ρεπο μου γιατι το Σαββατο δουλευα ;)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ :lol::lol::lol::lol: ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;;ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΕΤ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ 26 -27 ΛΕΕΙ ΓΙΑ 25 Κ 28... :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray: ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ :ympray::ympray::ympray::ympray:

ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ;;ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ...ΜΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΡΕΛΕΝΟΜΕ ...ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΣΤΗΣ 1,30 ΣΤΗΣ 3 ΤΗΣ ΛΕΩ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΠΑΛΙ Κ ΕΓΙΝΑ ΠΥΡΑΥΛΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 2,30 ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ 2 ΛΕΠΤΑ...ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΘΕ ΝΑ ΔΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ...ΜΕΤΑ ΤΣΙΡΙΖΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ...ΕΛΕΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕ ΓΜΤ...ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ ΜΑΜΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ...

Δημοσίευση

Ειμαι απο Θεσ/νικη για την ακριβεια απο ενα χωρο μιση ωρα εξω απο την πολη

λεω να παω εχω μια φιλη που εχω να την δω αρκετους μηνες και ξεσκασω λιγακι

δεν την παλευω με τιποτα πρεπει να παω.....

Εγω την εχω διπλα μου και δεν παω σχεδον καθολου γιναμε μανες και δεν εχουμε χρονο....

Δημοσίευση

οχι το αγορι μου :lol::lol::lol::lol::lol: ζωγραφιζει τωραααααααα εδω διπλα ξαπλωμενος...

ο νικος στη μια ακρη κοιματε ο χαρης στη μεση ζωγραφιζει κ εγω στην ακρη σας μιλαωωωωωωωωω :lol::lol::lol:

καλα θα κανεις βασω να αλλαξεις λιγο παραστασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποναω ακομααααα κ βαριεμε ακομα επισης!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Εγω οταν του δινω μπογιες να ζωγραφισει βαφει τους τοιχους :o:o:o

Δεν σας ειπα ακομα φοραμε πανα και ειπα να αρχισω πλεον εντατικα να την κοψουμε

δεν παει αλλο και δεν θελω να περιμενω μεχρι το καλοκαιρι το Σεπτεμβριο θα κλεισει

τα 3 και ακομα πανες θα φοραμε?και επειδη αγχωθηκα ειπα σιγα σιγα να τον αρχισω...

Και εχω και αλλο ενα προβληματακι τρωει τα νυχια του εχουν μεινει μισα τι να κανω για

να σταματησει?

Αν εχετε καμια ιδεα πειτε μου

Δημοσίευση

ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΕΡΙΞΑ Κ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ Κ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΟΡΑ Κ ΝΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ΒΑΣΩ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ Κ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ;;ΓΙΑΤΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ...ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ...

ΡΕ ΒΙΚΗ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ;;;;;;;;ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...