Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!

ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ 24 ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!!!!!!!!ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 26;;;;ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ!!!ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟΟΟΟΟΟ!!!ΠΩΠΩ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΩΩΩΩΩ :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:x:x:x

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΡΗ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

χαχαχαχχαχ ωραιαα τοτε εκτος απροοπτου ειμαστε μεσα για 26-2 τωρα να αποφασισουμε το που???

βικακυ αν θες να μεινεις ξερεις μην τα ξαναλεμε....

αντε παω κ εγω σιγα...

η φλωριαννα δεν μπηκε να μας πει νεα για την καινουργια δουλεια :!::!::!::!:

ρια φωτος θελουμεεεεεεεεεεε :!::!::!::!:

κρητικοπουλα αντε μπορει μεχρι αυριο να εχει βγει η θεα σου περιμενουμε νεα απο το βικακυ με τα ευχαριστα :!::!::!::!:

Δημοσίευση

Κι εγω παραλιγο να το χασω το νησι!!! Εμενα παλι μου αρεσει πολυ! :P

Τι τελεια που κανονιζετε αποχαιρετιστηρια συναντηση!!!!Και Τι κριμα που ειμαι τοσο μακρια... :(

Κοριτσακια μου παω να τη πεσω να ειμαι ξεκουραστη αυριο οσο γινεται...

Θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις!!!! :-*:-*:-*

Δημοσίευση
  ο/η bikxar είπε:
χαχαχαχχαχ ωραιαα τοτε εκτος απροοπτου ειμαστε μεσα για 26-2 τωρα να αποφασισουμε το που???

βικακυ αν θες να μεινεις ξερεις μην τα ξαναλεμε....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕΝΑΔΟΥΛΑ!!!ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΗΣΟΥΜΕ!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ?

Κάποιος μπασκετμπολίστας ήταν αραχτός σ' ένα μπαρ. Την έπεσε σε μια πανέμορφη κοπέλα και χωρίς

πολλά-πολλά φεύγουν από το μπαρ και πάνε σπίτι της.

Κατά την διάρκεια των προκαταρτικών και ενώ η κοπέλα του βγάζει το πουκάμισο, βλέπει ένα τατουάζ στο μπράτσο του που λεει REEBOK.

Αυτός της εξηγεί ότι είναι για διαφημιστικούς λόγους και ότι η REEBOK τον πληρώνει καλά γι' αυτό.

Ύστερα από λίγο, ενώ του βγάζει το παντελόνι, βλέπει στο μπούτι του ένα τατουάζ που λεει PUMA.

Αυτός πάλι της εξηγεί ότι είναι για διαφημιστικούς λόγους.

Ενώ συνεχίζουν, αυτή του βγάζει το μποξεράκι και βλέπει στο π@#ς του ένα τατουάζ που λεει AIDS.

Τρομάζει το κοριτσάκι και κάνει να φύγει.

Την προλαβαίνει αυτός και της λεει:

- Μη φοβάσαι.

Αν το χαϊδέψεις λίγο θα δεις πως γράφει ADIDAS!!!

Δημοσίευση

Και κλασσικα μολις φευγετε ολες μπαινω εγω :(

Καλοιζικο το 10!!!!!! Να ειναι παντα γεματο χαρες και καλη διαθεση!!! ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!! ;)

Δεν θα σχολιασω τι εγινε στο προηγουμενο τρενακι,αν και με το ζορι κρατιεμαι! Τεσπα καλη καρδια ειπαμε!

Βικακι σε αγαπαμε και δεν θα αφησουμε κανεναν να σε πειραξει!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*:-*

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας για τον μικρο!! :) Σημερα με ξεκανε το σκατιαρικο! ολη μερα κλαμμα και μεμε ακομα και τωρα που σας γραφω με ενα χερι!

Κρητικοπουλα αυριο ειναι η μεγαλη μερα??? Με το καλο να ερθει η μπουμπου και με οσο το δυνατον λιγοτερους πονους! Πως ειδες μαρι και το εκανες καθρεπτη εκει κατω?? :lol: Εγω σε αυτην την εγκυμοσυνη δεν μπορουσα με τιποτα με τετοια κοιλια που ειχα.Με την Κατερινα δεν μιλησαμε απο τοτε..δεν θελω να την παιρνω τηλ. γιατι ξερω οτι ειναι πτωμα και δεν θελω να ενοχλω.

Βικουλινι μου μακαρι να μπορεσεις να πας στην συναντηση! ποσο ζηλευω δεν λεγετε!

Ερη μου λογικο ειναι να νιωθεις ετσι. Μολις πας εκει και τακτοποιηθειτε θα συνελθεις. Πω πω τιποτα δεν εμεινε..ξενιτευεσε και εσυ!

Σας αφηνω,πιαστηκε το χερι μου..καλο βραδυ σε ολες!!

Δημοσίευση
  ο/η eleniF. είπε:
ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ?

Κάποιος μπασκετμπολίστας ήταν αραχτός σ' ένα μπαρ. Την έπεσε σε μια πανέμορφη κοπέλα και χωρίς

πολλά-πολλά φεύγουν από το μπαρ και πάνε σπίτι της.

Κατά την διάρκεια των προκαταρτικών και ενώ η κοπέλα του βγάζει το πουκάμισο, βλέπει ένα τατουάζ στο μπράτσο του που λεει REEBOK.

Αυτός της εξηγεί ότι είναι για διαφημιστικούς λόγους και ότι η REEBOK τον πληρώνει καλά γι' αυτό.

Ύστερα από λίγο, ενώ του βγάζει το παντελόνι, βλέπει στο μπούτι του ένα τατουάζ που λεει PUMA.

Αυτός πάλι της εξηγεί ότι είναι για διαφημιστικούς λόγους.

Ενώ συνεχίζουν, αυτή του βγάζει το μποξεράκι και βλέπει στο π@#ς του ένα τατουάζ που λεει AIDS.

Τρομάζει το κοριτσάκι και κάνει να φύγει.

Την προλαβαίνει αυτός και της λεει:

- Μη φοβάσαι.

Αν το χαϊδέψεις λίγο θα δεις πως γράφει ADIDAS!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩ....

ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ Η ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ!!!ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ;;ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ;

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;ΜΠΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ!!

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΝΙΝΙ;;;

ΛΕΝΑΚΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ Ε;;ΚΛΑΙΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;;ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!

ΒΙΚΑΚΙ , ΕΡΗ :-*:-*:-*:-*:-*:-*

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!

ΣΤΑΜΟΥΛΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ;;

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  ο/η Lenaki26 είπε:

Καλοιζικο το 10!!!!!! Να ειναι παντα γεματο χαρες και καλη διαθεση!!! ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!! ;)

Δεν θα σχολιασω τι εγινε στο προηγουμενο τρενακι,αν και με το ζορι κρατιεμαι! Τεσπα καλη καρδια ειπαμε!

Βικακι σε αγαπαμε και δεν θα αφησουμε κανεναν να σε πειραξει!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*:-*

;);););) ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

Συνεφιασμένος ο καιρός σημερα το πάει για βροχή μάλλον.. Αχ και μ'αρεσει να οδηγώ στην βροχή αλλά όχι στην Αθηνα και τον Πειραιά :twisted::twisted:

Γενικά μ'αρεσει η μουντάδα, συνεφιά, βροχή χαχα..

Ελενάκι πολύ καλό το ανέκδοτο χαχαχαχα! Βρε συ ασε τις ντροπές, τι ντρέπεσαι, όλες το ίδιο είμαστε εδώ μέσα και το ίδιο μετράμε να ξέρεις! Μια για όλες και όλες για μια !!!! :D:D:mrgreen:

Βικάκια μου μικρά τι κάνετε?

Η Τονια μπαίνει σήμερα ε? Αντε με το καλό, μολις μάθετε νέα γράψτε.

Ελενάκι μου ξενιτεμένο είσαστε οκ τώρα με τις αρρώστιες και αυτα ε? Με το χιονι πως πάει? Τωρα που θα πάω εγώ στο Τορόντο θα σου στείλω να δεις χιονι για να δεις ότι υπάρχουν και χειρότερα!!! :D:D

Φλωριάνα όλα καλά με την νέα θέση?

Φιλάκια σε όλες κορίτσια :x:x:x:-*:-*

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φώτο ελπίζω να τα καταφέρω να τις βάλω σήμερα εντός ολίγον λεπτών!!!!!!!!!!

Συγνώμη που θα αναφερθώ στην φασαρία που δημιουργήθηκε πάλι, αλλά θέλω να πω την γνώμη μου.

Δεν μπόρεσα να διαβάσω αναλυτικά τι ακριβώς έγινε λίγο στα πεταχτά τα είδα γιατί ήταν και πολλές οι σελίδες.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος για να μαλώσεις εδώ.

Το είχα πει και κάπου αλλού αυτό αλλά θα το ξαναπώ. Εδώ κάνουμε παρέα και λύνουμε καμιά φορά τα προβλήματά μας ή παίρνουμε γνώμες.

Αν δεν σου αρέσει κάποιος δεν του μιλάς και είσαι τόσο ντόμπρα και δεν μπορείς να κρατηθείς και θέλεις τοοοόσο πολύ πια να το πεις πρέπει να το πεις στην ίδια προσωπικά και αν έχεις κάποιο πρόβλημα να το λύσεις με την ίδια υπάρχει και το πριβέ.

Σχετικά με τις κλίκες που κάπου αναφέρθηκε δεν νομίζω ότι υπάρχουν απλά μερικές συμπαθιούνται περισσότερο μεταξύ τους και πιστεύω ότι είναι λογικό και ότι δεν δημιουργεί πρόβλημα στην παρέα που κάνουμε εδώ. Και εγώ συμπαθώ πολύ την Ελένη και όταν με είχατε χάσει σε μια φάση και δεν έμπαινα να γράφω εδώ μιλ με την Ελένη πριβέ γιατί εκείνη την στιγμή αυτό ήθελα να κάνω.

Επίσης αυτό που έγινε με την συνάντηση και κράξανε την Stamymmamy το θεωρώ απαράδεκτο όπου θέλει ο καθένας θα πάει δεν κατάλαβα παντρεμένοι είμαστε??? ΕΛΕΟΣ

Αυτιά και μύτες τα είπα εγώ #:-s

Και για την Bikxar την συμπαθώ πολύ όπως όλες σας εδώ αλλά την Ηλιάνα δεν είχα κανένα πρόβλημα νομίζω ότι έγινε κάτι χωρίς κανένα νόημα και ότι δεν υπήρχε λόγος.

Πάντως αν έμπαινα εδώ και δεν έβλεπα την Bikxar θα ήταν άδεια η παρέα γιατί πάντα είναι εδώ και μιλάει πάντα σε όλες αυτό το έχω παρατηρήσει.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Βικακυ και εμεις καλα ειμαστε!

Ασπα μου τι κανετε?

Η Τονια θα γενναει ε?

Βικουλινι θα ερθεις απο Παρο για την συναντηση ...εισαι φοβερη.Μακαρι να μου κρατησουν τα μικρα να μπορεσω να κατεβω και εγω!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!ΤΟΣΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΚΑΝΩ :lol::lol::lol: ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΕΡΑΚΙ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ;;;Ε ΠΟΤΕ;;;;;;;;;ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ!!!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΝΙΑ............ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΑΡΑΓΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ;;;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΝΜ...

ΑΣΠΑΚΙ;;;;;;;;ΠΩΣ ΠΑΤΕ;;;ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!

Δημοσίευση
  ο/η ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ είπε:
ΚΑΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!ΤΟΣΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΚΑΝΩ :lol::lol::lol: ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΕΡΑΚΙ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ;;;Ε ΠΟΤΕ;;;;;;;;;ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ!!!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΝΙΑ............ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΑΡΑΓΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ;;;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΝΜ...

ΑΣΠΑΚΙ;;;;;;;;ΠΩΣ ΠΑΤΕ;;;ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!

Καλέ κανονίζετε συνάντηση??????????????????????

Καλά που ζω εγώ, αααααααααααααααα σαν πολύ στον κόσμο μου δεν είμαι??????????

Για να συνέρθω λίγο……..

Καλέ τι ωραία οικογένεια Ρία....φτου σας μην σας ματιάξουμε!!!!!!!!! :D:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...