Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Δεν ξερω ολοι λένε για το αγχος, τοσο πολυ επηρεάζει?Τουλάχιστον να υπαρχει καλό περιβαλλον, γτ αν υπαρχει κακία πεθερα εχω και δν εχω θέμα γυναικολογικο με βγάζει "προβληματικη"...
    • @Sotiria_94 εμένα οι μαίες αυτό που μου έλεγαν είναι να τον βάζω κάθε φορά που είναι να φάει στο στήθος πρώτα ανεξάρτητα πόσο θα χορτάσει , ένα 10-15λεπτο σε κάθε μαστό κ μετά να δίνω συμπλήρωμα αν πεινάει ακόμη .. τώρα δεν νομίζω ότι άργησες δεδομένου ότι είσαι κ με καισαρική ! αν θέλεις για μαία στην Πάτρα ξέρω μια πολύ καλή (δεν ξέρω καθόλου τιμές βέβαια) αν θέλεις να δεις στα σοσιαλ κ να μιλήσεις μαζί της  εμείς μεγαλώνουμε μέρα με την μέρα είναι απόλαυση θέλω να τον φάω !
    • Τι να κάνουμε με αυτό το άγχος ; Δυστυχως προσωπικά είμαι control freak  πολλώ δε μάλλον σε ό,τι αφορά το σώμα μου αυτή τη στιγμή και το ενδεχόμενο του να γεννήσω ένα υγιές μωράκι. Δε μπορώ να το ελέγξω το άγχος.... Μόνο ξεχνιέμαι λιγάκι με τη γυμναστική...
    • Ναι εγω home test έκανα δεν ξέρω αν έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους γιατί δεν έχω δοκιμάσει τα one εύχομαι καλούς διπλασιασμούς στην χοριακη σου 🥰
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω παιδίατρο πήγα σήμερα για τη μικρή χαχα. Σας είχα γράψει ότι την Παρασκευή τ βραδυ έκανε εμετο. Τ σαββατο ηταν κομμενη, χθες ήταν μια χαρά κ σήμερα ξύπνησε πάλι κομμενη κ με πονους στην κοιλιά οπότε την πήγα γιατρό. Ιωση την τριγυριζει. Εγω εκανα υπερηχο ισχυων κ στις 2 μου. Είναι στις εξετάσεις π συνιστουνται στα κορίτσια. Μη σε αγχωνει κατά πάσα πιθανότητα δ ειναι κάτι. Ο μεγάλος σου πάει τώρα πρώτη η νήπια? Όσο για το θηλασμο οσο κ οτι μπορεσεις. Τ μωρα μας δ θα θυμουνται τίποτα από αυτά. Ούτε αν θηλασαν ουτε τ πως γεννήθηκαν. Προσπαθούμε συνέχεια για τ καλύτερο. Και αυτό θα δουν κ θα θυμουνται αργότερα. Για μενα τ μεγάλο υπερ τ θηλασμού ειναι η ευκολία. Π δ χρειάζεσαι μπουκάλια, αποστείρωση, νερο βρασμένο κτλ. Απο κει κ περα οσο τ μωρακι ειναι χορτάτο δ μας νοιάζει ο τρόπος.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...