Μετάβαση σε περιεχόμενο

moraki stous 3,5 pou griniazei

Recommended Posts

θελω συμπαρασταση !!! ειναι στους 3,5 κ εχει ερχισει μια γρινια αλλο πραμα ,για να κοιμηθει γινετε χαμος δεν καθετε πουθενα ουτε ριλαξ ουτε κουνια ουτε καροτσι ουτε αγκαλια !!!δεν ηταν ετσι ηταν το ποιο ησιχο μωρακι !!τι επαθε?να βγαζει δοντακια απο τοσο νωρισ γινετε?τρωει τα χερακια του κ δεν θελει την πιπιλα.συμπασχει καμια μαζι μου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα !!! και εμενα ειχε τα ιδια....και σχεδον και τωρα θελει παντα χερακια....για τον υπνο παντα θελει κουνημα...λοιπον 2 πραγματα μπορει να ειναι....ΚΟΛΙΚΟΙ που κορυφωνονται στον 4ο μηνα... και θα σου προτεινα να δεις και το θεμα "τι γαλα" πινει!! απο γαλα ρωτα με οτι θες..τα δοκιμασαμε σχεδον ολα!! ο γιατρος σου τι λεει?

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!

ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΜΗΝΩΝ! ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ (ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!! :lol: ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΠΙΠΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ. ΤΗΝ ΕΙΔΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΤΑ ΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΦΑΣΗ!

πινει πολυ γαλα σχεδον καθε 2,5 ωρεσ 150-180.frisolac ,σημερα το απογευμα θα τον δει ο γιατρος ,θα σας πω ν ειναι δοντακια μακαρι να ειναι δοντακια να ξερω γιατι αλλαξε ετσι το μωρακι μου!!

Μήπως έχει κολικούς? Εμένα η δευτερη κόρη μου ήταν αγγελούδι μέχρι τον 3ο μήνα και μετα ξενυχτούσαμε καθε βραδυ 2-7!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...