Μετάβαση σε περιεχόμενο

επιδομα τοκετου


anna k

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα κ απο εδω.ανοιγω ενα νεο θεμα κ οποια γνωριζει ας απαντησει

εγω ειμαι εκπαιδευτικος κ ανηκω στον οπαδ

ο αντρας μου ειναι οδηγος κ ανηκει στο ικα

οταν με το καλο ερθει η ωρα να γεννησω τα διδυμακουλινια μου σε δημοσιο νοσκομειο δικαιουμαστε καποιο επιδομα η οχι μιας κ θα γεννησω σε δημοσιο?

ξερω οτι ειναι λιγο νωρις,αλλα δε βρισκω πουθενα απαντηση

φιλια πολλα κοριτσιαααααα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anna k δεν νομιζω να παιζει κανενα ρολο το οτι θα γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο,το επιδομα το παιρνεις ασχετα με το που θα γεννησεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera koritsia!gia na paris epidoma apo to i.k.a tha prepi na se parakolouthi kai enas giatros apo to i.k.a :D otan glisis 30 ebdomadon egiosinis tha sou dosi ena pistopiitiko pou me auto tha mporis na pas sto i.k.a kai na paris ta xrimata sou :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν παιζει ρολο σε ποιο νοσοκομειο θα γεννησεις. Αυτο που δεν καταλαβα εγω τι ταμειο εχεις εσυ. Ικα ή Οπαδ; Εκει οπου ανηκεις θα δεις τι χρειαζεσαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!Αννουλα δικαιουσαι επιδομα απο το ταμειο στο οποιο θα ασφαλισεις τα παιδια σου.Παραδειγμα αν τα ασφαλισει ο συζυγος στο ΙΚΑ,αφου τα δηλωσει θα παει στο μητρωο του ΙΚΑ να τα ασφαλισει κ με τα ασφαλιστικα τους βιβλιαρια και το χαρτι που θα σας δωσουν απο το νοσοκομειο θα παει στο ΙΚΑ στις παροχες και θα παρει 982 ευρω για καθε παιδι,το συνολο 1964!! Τωρα αν τα ασφαλισεις εσυ στο δημοσιο επειδη ειναι δυο θα παρεις 1500,αν ηταν ενα το μωρακι θα επαιρνες περιπου 1000.Βεβαια δε γνωριζω τη διαδικασια για το δικο σου ταμειο ποια ειναι αλλα το ποσο ειναι αυτο.Για το ΙΚΑ εχω ηδη ρωτησει επειδη κι εμενα ο συζυγος θα τα ασφαλισει και ειναι ακριβως αυτη.Επειδη δεν εισαι εσυ η αμεσα ασφαλισμενη δε χρειαζεται να σε παρακολουθει γιατρος του ΙΚΑ ουτε χρειαζεσαι καποιο χαρτι απο αυτον.Μονο το χαρτι του νοσοκομειου μετα τον τοκετο και τα βιβλιαρια των μικρων.Σε φιλω γλυκεια μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...