Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΩΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΤΡΟΦΗ

KLIKOY

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ. ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ!!!!ΜΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΞΥΝΙΖΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΗΠΙΕ ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΟΥΣΕ?ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΞΥΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ .ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΜΗΛΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ. ΕΙΧΕ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΙΓΕ (ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΝΑ ΠΩ ΣΩΣΤΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΓΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΓΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ?ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ.ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμεις που αρχισαμε στερεες πριν απο 2 βδομαδες ετσι εκανε με το μηλο αλλα μετα αρχισε να τρωει και τωρα τρωμε ολη την φρουτοκρεμα, μισο μηλο μισο αχλαδι και μιση μπανανα! και εγω ετσι ελεγα στην αρχη αλλα εστρωσε, υπομονη και θα φαει μολις καταλαβει οτι αυτο γεμιζει την κοιλιτσα...αλλα το ρυζαλευρο εμας μας ειπε να το βαλουμε μετα αφου τρωει κανονικα την φρουτοκρεμα, γιατι σας ειπε να το ξεκινησετε αμεσως? Θηλαζεις ή δινεις ξενο? γιατι εμεις θηλαζουμε ισως γι'αυτο. Βεβαια την επεμεινα την παιδιατρο οτι δεν θελω να του δωσω κρεμα σκονη και τελικα μας ειπε να τον δωσουμε λαχανικα. Υπομονη και να δεις θα αρχισει να τρωει πρωτη φορα ηταν θα συνιθησει!!! :D:D:D

Na σας ζήσουν κοριτσια μου!!!

Δώσε λίγο χρόνο στο μωρό σου να συνηθισει τίς νέες γέυσεις. Υπομονή 8έλει.Πρώτη του φορά είναι! :D Εμένα μου πήρε 3 μέρες ,τον ξεκίνησα με ένα κουταλάκι γλυκού ( εννοείται οτι δεν περιμένεις να φάει 1 πιατάκι !!!:shock:) προσπά8ησε ξανά και εργοτερα συμπληρώνεις με γάλα μέχρι να γίνει επαρκείς η ποσότητα. Αν δείς ότι δεν το τρώει δοκιμάσε μετα απο 4-5 μέρες με αχλαδάκι , μην το ζορίζεις γιατί 8α φέρεις αντι8ετα αποτελέσματα

ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ! ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ Κ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΥΠΟΛ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΓΑΛΑ!!!! ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΗΣ Κ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ!!!!! ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΟΛΟ!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΠΛΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΔΕ ΘΗΛΑΖΩ ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΕ ΓΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ.ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ. ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΩ ΚΙ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ

συστατικό απο φρούτα έχουν οι περισσότερες κρέμες , δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι .

Καλό ξεκίνημα με υπομονή κ όλα 8α πάνε καλά. Ουτε εγώ 8ηλασα , ειχα ξεκινήσει με ρυζάλευρο κ μετα απο 1 μήνα σχεδον φρουτάκι (μήλο - αχλάδι-μπανανα) και μετα εδωσα πορτοκάλι αραιωμένο με λίγο νεράκι. (δεν του πολυαρεσε)

Οτι 8ες εδω 8α μαστε ;):D

Κι εμείς ξεκινήσαμε πρώτα με ρυζάλευρο-κρέμα βανίλια δηλαδή οποια μαρκα θες, και μετά από κανα μηνα αρχίσαμε τα φρούτα.Καλά το μήλο κι εμένα ούτε να το χέ...αλλά πρόσεξε για 2 μέρες να του δίνεις ένα φρούτο, μετά να προσθέτεις αχλάδι, μήλο-αχλάδι, και μετά από 2 μέρες μπανανα μηλο-αχλάδι-μπανανα, γιατι ετσι μονο καταλαβαινεις αν χτύπα ξύλο έχει αλλεργία σε κάποιο φρούτο.

Μην το παιρνεις απο τόσο φόβο το ρυζάλευρο, ότι είναι σκόνη κλπ, είναι το πιο ελαφρύ, λιγότερο αλλεργιογόνο και γιαυτο νομίζω το δίνουν πρώτο πρώτο.Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι στουμπώνει λίγο, δηλαδη αν πριν εκανε κακα 3 φορές τη μερα, τωρα μπορει να κανει μερα παρα μέρα, αλλά μόλις εντάσσονται τα φρούτα στην διατροφή στρώνουν πάλι τα πράγματα.Οπότε εσείς που τα κουτσοτρώτε δε θα χετε ιδιαιτερο πρόβλημα.

Καλές μάσες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...