Μετάβαση σε περιεχόμενο

ραγαδες....

Recommended Posts

καλησπερα κουκλες!!βρσκομαι στην 36η εβδομαδα και εχω απελπιστει!!ενω στην αρχη η κοιλα μου φουσκωνε και ολα οκ με το θεμα των ραγαδων,απο την 30η εβδομαδα περιπου και μεχρι τωρα παρολο που βαζω κρεμα η κοιλια μου εχει γινει χαλια!!ο αντρας μου,μου φωναζει οτι ολα οκ κα δεν φανετα πολυ και τετοια αλλα εγω δεν μπορω να κοιτιεμαι στον καθρεφτη γιατι βλεπω την κοιλιτσα μου ετσι και καπως μου κανει!!γερο να ειναι το μωρο μου πανω απ'ολα,αλλα εχω απογοητευτει!!οταν παει να μου χαιδεψει την κοιλια να φανταστειτε και σηκωνει την μπλουζα,την κατεβαζω αμεσως γιατι νοιωθω οτι βλεποντας την κοιλιτσα μου ετσι ξενερωνει!!ειμαι τρελη ε??? ;) ;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κουκλες!!βρσκομαι στην 36η εβδομαδα και εχω απελπιστει!!ενω στην αρχη η κοιλα μου φουσκωνε και ολα οκ με το θεμα των ραγαδων,απο την 30η εβδομαδα περιπου και μεχρι τωρα παρολο που βαζω κρεμα η κοιλια μου εχει γινει χαλια!!ο αντρας μου,μου φωναζει οτι ολα οκ κα δεν φανετα πολυ και τετοια αλλα εγω δεν μπορω να κοιτιεμαι στον καθρεφτη γιατι βλεπω την κοιλιτσα μου ετσι και καπως μου κανει!!γερο να ειναι το μωρο μου πανω απ'ολα,αλλα εχω απογοητευτει!!οταν παει να μου χαιδεψει την κοιλια να φανταστειτε και σηκωνει την μπλουζα,την κατεβαζω αμεσως γιατι νοιωθω οτι βλεποντας την κοιλιτσα μου ετσι ξενερωνει!!ειμαι τρελη ε??? ;) ;) ;)

Καλησπέρα!!Εγώ μπήκα στην 40η εβδομάδα και ακόμα δεν έχω βγάλει στην κοιλιά αλλά έβγαλα αρκετές ραγαδούλες στο αριστερό μου στήθος και μόνο μία στο δέξι (περίεργο) στην αρχή άρχισα να απελπίζομαι κι εγώ αλλά όσο περνάει ο καιρός και ασπρίζουν,δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου,οπότε χαλάρωσε,δεν θα είναι τόσο τραγικό!!!Αξίζει τον κόπο!

ναι εντελως....σορρυ κιολας αλλα επειδη ρωτησες φλορα μου χαχα...

εμενα μεχρι και την 36η εβδομαδα αν και ειχα τερααααστια κοιλια( ολοι μου λεγαν στο τελος να φανταστεις καρπουζι εχεις απο εκει κατω?? ) δεν ειχα κανει ουτε μια ραγαδιτσα, τπτ σου λεω... και μολις μπηκα στην 37η αρχισαν σιγα σιγα και μεχρι την 39η που γεννησα ειχα τοσες που εφταναν μεχρι και το πλαι...και εγω εσκαγα αλλα τωρα καθε φορα που βλεπω το μουτρακι του μπουμπουκου δεν σκαω μια!!! και να φανταστει πασαλιβομουν απο τον 2ο μηνα με κρεμες, ειναι θεμα δερματος..

απολαυσε οση σου εμεινε απο την εγκυμοσυνη και ασε τον αντροθλι σου να χαζευει και να χαιδευει την κοιλιτσα σου. Εσυ στο κατω κατω το κουβαλας το μωρακι σας και το νιωθεις συνεχεια. αυτος ο κακομοιρος αυτο μονο εχει μην του το στερεις.. Εγω καθε φορα που τις βλεπω λεω φωναχτα, ε ολοκληρο μπεμπερο εκανα, αξιζει οσες ραγαδες ηθελε....Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου!!!!!!!! :D:D:D

συμφωνω οτι οσες κρεμες κ να βαλεις ειναι καθαρα θεμα δερματος(κατι με την ελαστινη κατι τετοιο αν το λεω σωστα)εγω μεχρι κ την 40η βδομαδα που γεννησα δεν ειχα ουτε μια βγαλει.ουτε κοιλια ουτε στηθος.τωρα στην δευτερη δεν ξερω τι θα γινει.η μικρη μου ειναι 4 χρονων κ περυσι το καλοκαιρι παρατηρησα κατι σημαδακια στα μπουτια στο πλαι προς τον ποπο.μαλλον ειναι απο την ξαφνικη απωλεια κ αυξηση του βαρους,ετσι μου ειπαν.θα δειξει.παντως δεν υπαρχει λογος να τα βαφουμε κ μαυρα...αλλωστε βλεποντας τα χαμογελα των παιδιων μας τα ξεχνας ολα κ κιλα κ ραγαδες κ πονους,ολα!!!

k εγω πιστευω οτι ειναι θεμα δερματοσ αλλα παρολ αυτα επρεπε απο την αρχη να βαλεισ κατι γιατι μετα ειναι αργα :roll: .οσο εισαι φουσκομενει δεν φενοντε τοσο αλλα οταν ξεφουσκωσεισ τοτε .....

δυστιχωσ ποτε δεν θα εξαφανιστουν εγω εκανα στο πρωτο μου στον αφαλο κ στο πλαι λιγεσ κ στο στηθοσ γιατι δεν εβαζα τπτ αλλα στα αλλα εβαζα τουλαχιστων να μην κανω κ αλλεσ κ ευτυχωσ δεν εκανα.

Κορίτσια καλησπέρα. Και εγώ συμφωνώ πώς είναι καθαρά στον τύπο του δέρματος αν θα κάνεις ραγάδες ή όχι.

Εγώ παρόλο που είχα πάρει 28 κιλά στην εγκυμοσύνη και είχα μια τεράστια κοιλιά, δεν έβγαλα ούτε μια, ούτε στην κοιλιά αλλά ούτε και σε άλλο σημείο του σώματός μου. Ωστόσω να σημειώσω πώς έβαζα από τον 3ο μήνα της κύησης κάθε βράδυ την Prevestria της Frezyderm και από τον 6ο μήνα κάθε πρωί βαζελίνη και την κρέμα το βράδυ. Αλλά και πάλι πιστεύω πώς παίζει ρόλο η ελαστικότητα του δέρματος.

αχ Principessa και εγω αυτην την κρεμα εβαζα απο τον 2ο και δεν πηρα πολλα κιλα, 13 το συνολο και αμα δεις ποσες ραγαδες εκανα τον τελευταιο μηνα μονο ...να φανταστεις ξεκινανε απο το πλαι :o:o:o καθαρα θεμα δερματος δυστυχως και δεν σε σωζουν οι κρεμες..... αλλα τι να κανεις, ολα για τα παιδια μας!!!

εχει και για το στηθος άλλη, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα να βαλεις και την ιδια, γιατι ειναι λιγο ακριβες αν θυμαμαι καλα...

Κορίτσια θα ήθελα να ρωτήσω αυτή την κρέμα (prevestria ) την βάζατε και στο στήθος για τις ραγάδες ?

αυτην χρησιμοποιω κ εγω- ναι ειναι κ για το στηθος (οχι στις θηλες). την βαζεις βασικα οπου πιστευεις οτι μπορει να εμφανισεις ραγαδες (το καθε σωμα διαφερει) ή όπου τεντώνει πολυ- ή χρειαζεται ενυδάτωση.

Κορίτσια έχω ακούσει για μια κρέμα που επουλώνει ουλές και ραγάδες την Kelosoft. Αυτή είναι για μετά τον τοκετό και όσο ακόμα είναι κόκκινες. Πρέπει να την βάζετε καθημερινά και για ένα διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά μια γνωστή μου που την έβαζε είχε δει αποτελέσματα. Δεν εξαφανίζονται τελείως (δυστυχώς φεύγουν 100% μόνο με λέιζερ) αλλά είχαν βελτιωθεί αρκετά. Άν θέλετε και όταν γεννήσετε με το καλό, συζητήστε το είτε με τον γιατρό σας είτε με τον φαρμακοποιό σας.

εγώ πάλι δεν συμφωνώ με το "θα βγάλεις αν είναι στο δέρμα σου κ.λπ." και αυτό γιατί και η μαμά μου αλλά και οι αδελφές μου έβγαλαν και πιστεύω ότι και εγώ θα έβγαζα (αφού έχω ήδη μερικές στο πόδι από αυξομοίωση βάρους)....αλλά και στις 2 εγκυμοσύνες χρησιμοποίηση το λαδάκι της weleda και δεν έβγαλα ούτε μία!!! :D:D ....πολύ καλό....έβαζα και πολύ βέβαια, 3 - 4 φορές την ημέρα δλδ σχεδόν ένα μπουκαλάκι την εβδομάδα!!!! :?

την ξεκίνησα από τον 4ο μήνα της κύησης μέχρι τότε έβαζα απλή λοσιόν

επίσης το λαδάκι το έβαζα κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ στα σημεία που δείχνει και το χαρτάκι, δλδ από το στήθος (και το στήθος) μέχρι και τους μηρούς!!!! :D

Κορίτσια χωρίς να θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση, χρησιμοποιώ προϊόντα της Weleda για το κοριτσάκι μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!!!!!!!! Ειδικά η κρέμα για την αλλαγή της πάνας είναι για εμένα η καλύτερη από όλες τις γνωστές μάρκες. Οπότε πολύ πιθανό και η αντίστοιχη σειρά για εγκύους να είναι το ίδιο καλή :) . Εγώ πάντως όταν με το καλό ξαναμείνω έγκυος, θα την χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε.

egw koritsia ebaza thn salba mama uno kata thn diarkeia ths egkumoshnhs kai thn duo meta.eixa parei 20 kila peripou kai eixa trelh katakrathsh omws ragades den ebgala ka8olou!oute kan auth thn grammh sthn koilia!den 3erw an ftaiei h krema h an exw elastikh koilia xaxa!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...