Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημέρα!

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποια γνωρίζει κάποιον καλό γυναικολόγο που συνεργάζεται με το Έλενα. Ο δικός μου, αν και πολυ καλός σε γενικές γραμμές και με καλή φήμη σε θέματα τοκετού κλπ, πιστεύω ότι χειρίστηκε λάθος την υπόθεσή μας. Έκανε λάθη στις αποφάσεις του, δεν είχε ποτέ πολύ χρόνο να ασχοληθεί. μας ξεπετούσε ενώ είμαστε περίπτωση υπογονιμότητας και θέλαμε περισσότερη συζήτηση... Τώρα είμαι σε αναμονή για την πρώτη σπερματέγχυση την οποία θα μπορούσα να είχα κάνει τουλάχιστον 6 μήνες πριν αν ήταν λίγο πιο συνεννοήσιμος! Τελος πάντων. στεναχωριέμαι όταν ταλαιπωρούνται τα ζευγάρια έτσι γιατί οι γιατροί συνήθως δεν μπορούν να συλλάβουν πραγματικά πόσο ψυχοφθόρα είναι η όλη διαδικασία!Ίσως φταίει και η ηλικία του και ότι είναι λίγο της παλιάς σχολής,τότε που τα ζευγάρια αντιμετώπιζαν διαφορετικά ίσως προβλήματα και η τεχνολογία ήταν αρκετά πιο πίσω, τι να πω?

Αν κάποια έχει ακούσει ή την παρακολουθεί κάποιος εκεί και είναι ευχαριστημένη ας μου το πει! Σας ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε όλες!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και Καλή επιτυχία!

Εγώ δυστυχώς έχω πολύ ασχημη εμπειρία απο το Ελενα και ειδικά το γιατρό Παπαριστέιδη έκανα εξωσωματική μου φέρθηκε πολύ αρπα κόλλα εννοείται πήρε φακελάκι και φυσικά δεν πέτυχε τα λεφτά που έδωσα μαζί με το νοσοκομείο ήταν σχεδόν όσα και στο ιδιωτικό που πέτυχα εγκυμοσύνη. Νομίζω ότι δεν πρέπει να ταλαιπωρηθείς άσκοπα. Ρώτησε και στο Αττικό έχω ακούσει πολύ καλήτερα λόγια. Μία αλλη που ξέρω το Ελενα και είναι πολύ πιο ανθρώπινη αλλα δεν ξέρω αν έχει επιτυχία είναι η Μαρθα Καργάκου. Πάντως ψάξτο όσο πιο πολύ μπορείς. Εννοείται ότι αυτη ειναι η δικη μου εμπειρία πολλες κοπέλες τα καταφεραν στο Ελενα εστω και με τέτοιες συνθήκες ξέρω ότι έχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟ ΣΤΑΜΑΤΗ.

Φιλια και πάλι καλή επιτυχία.

Δημοσίευση

Καλησπερα!!Αρχες Ιανουαριου γεννησε η φιλη μου στο Ελενα δε θυμαμαι ακριβως το ονομα του γιατρου αν σε ενδιαφερει στειλε μου πμ θα εχω ρωτησει!!Πραγματικα οι ανθρωποι ειναι ασχετοι!!Θα σου πω αυτα που ειδα εκει:Αρχικα 40 +5 εβδομαδων με το κεφαλι πανω το μωρο και ψηλα ακουσον ακουσον της εβαλε πονους.....οτι και καλα θα γυρισει τωρα το παιδι θα παρει θεση και θα γεννηθει φυσιολογικα, οι μαιες της προκαλεσαν ρηξη τραχηλου και μετα απο 7 ωρες πονων(που δεν επρεπε να εχει περασει αλλα να κανει απευθειας καισαρικη) εκανε καισαρικη!!!Οταν πηγα να τη δω στο δωματιο της ειχε αιμορραγια λογω του τοκετου οταν φωναξαμε μια μαια να την αλλαξει ξερεις τι απαντηση πηραμε?????Στις 8.30 που τελειωνει το επισκεπτηριο!!!Ακου να δεις!!!Τωρα απο τι μπορει να ειναι αυτα τα αιματα δεν τους προβληματισε καθως επεισης οτι τελικα εμεινε 3 ωρες γεματη αιματα!!!Αυτα ειδα...τωρα μπορει καποια αλλη να ειχε αλλη εμπειρια!!Παντως απο δημοσια εχω ακουσει πολυ καλα για το αττικο!!!Ευχομαι να σου πανε ολα τελεια οπου και αν πας και να γινεις μια ευτυχισμενη μανουλα!!!

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας, θα το ψαξω σιγουρα περισσοτερο το θεμα γιατι ειναι σοβαρο!προς το παρον μενω στο ελενα για τη διαδικασια της υποβοηθουμενης αφου ο γιατρος ειναι πολυ ενταξει στο τμημα ivf. οταν με το καλο τα καταφερω να συλλαβω ελπιζω να εχω καταληξει σε καλο γιατρο.. θα κοιταξω σιγουρα στο αττικο, εχω ακουσει μονο καλα λογια για εκει! σας φιλω

Δημοσίευση

Κοιτα εμενα η κουμπαρα μου ειναι μαια και εκανε τη πρακτικη της στο Ελενα επισκληριδιο δεν κανουν ποτε, οταν κανουν καισαρικη κανουν ολικη!Μια γνωστη μου μου γεννησε και τα δυο παιδακια της στο αττικο χωρις επισκληριδιο και εκει αλλα σε ενα πολυ πιο ανθρωπινο περιβαλλον!!

Δημοσίευση

Γεια σου sophiak! Μιας και έχεις την κουμπάρα σου εκεί δεν ρωτάς τη γνώμη της για κάποιον καλό γιατρό? Και τη γνωστή σου για το Αττικό γιατί ακούω πολύ καλά λόγια για αυτό τελευταία! Σε ευχαριστώ πολύ, αν θέλεις στείλε μου πμ... φιλια σε όλες

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσι μου!!Η κουμπαρα μου δεν ειναι πια εκει εκανε την πρακτικη της εκει πριν καποια χρονια!Πραγματικα οι καταστασεις που μου εχει περιγραψει που εχουν συμβει στην αιθουσα τοκετων του Ελενα ειναι τραγικες!!Τωρα δουλευει σε ιδιωτη γιατρο!Στο αττικο δε θυμαμαι καθολου το ονομα του γιατρου παρα μονο οτι δεν ηταν Ελληνας, σιγουρα θα μπορεσουν να σε βοηθησουν καλυτερα κοπελες που εχουν γεννησει εκει προσφατα!!Οσο για το ονομα του γυναικολογου δεν σε εχω ξεχασει αλλα η φιλη μου ειναι μωρομανουλα φρεσκια ειναι μολις 30 ημερων το λουλουδι της τρεχει πανικοβλητη και δεν εχουμε μιλησει!Μολις το μαθω θα στο στειλω σε πμ!!Φιλακια πολλα πολλα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...