Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ?


Recommended Posts

Κοριτσια καλημέρα!

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποια γνωρίζει κάποιον καλό γυναικολόγο που συνεργάζεται με το Έλενα. Ο δικός μου, αν και πολυ καλός σε γενικές γραμμές και με καλή φήμη σε θέματα τοκετού κλπ, πιστεύω ότι χειρίστηκε λάθος την υπόθεσή μας. Έκανε λάθη στις αποφάσεις του, δεν είχε ποτέ πολύ χρόνο να ασχοληθεί. μας ξεπετούσε ενώ είμαστε περίπτωση υπογονιμότητας και θέλαμε περισσότερη συζήτηση... Τώρα είμαι σε αναμονή για την πρώτη σπερματέγχυση την οποία θα μπορούσα να είχα κάνει τουλάχιστον 6 μήνες πριν αν ήταν λίγο πιο συνεννοήσιμος! Τελος πάντων. στεναχωριέμαι όταν ταλαιπωρούνται τα ζευγάρια έτσι γιατί οι γιατροί συνήθως δεν μπορούν να συλλάβουν πραγματικά πόσο ψυχοφθόρα είναι η όλη διαδικασία!Ίσως φταίει και η ηλικία του και ότι είναι λίγο της παλιάς σχολής,τότε που τα ζευγάρια αντιμετώπιζαν διαφορετικά ίσως προβλήματα και η τεχνολογία ήταν αρκετά πιο πίσω, τι να πω?

Αν κάποια έχει ακούσει ή την παρακολουθεί κάποιος εκεί και είναι ευχαριστημένη ας μου το πει! Σας ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και Καλή επιτυχία!

Εγώ δυστυχώς έχω πολύ ασχημη εμπειρία απο το Ελενα και ειδικά το γιατρό Παπαριστέιδη έκανα εξωσωματική μου φέρθηκε πολύ αρπα κόλλα εννοείται πήρε φακελάκι και φυσικά δεν πέτυχε τα λεφτά που έδωσα μαζί με το νοσοκομείο ήταν σχεδόν όσα και στο ιδιωτικό που πέτυχα εγκυμοσύνη. Νομίζω ότι δεν πρέπει να ταλαιπωρηθείς άσκοπα. Ρώτησε και στο Αττικό έχω ακούσει πολύ καλήτερα λόγια. Μία αλλη που ξέρω το Ελενα και είναι πολύ πιο ανθρώπινη αλλα δεν ξέρω αν έχει επιτυχία είναι η Μαρθα Καργάκου. Πάντως ψάξτο όσο πιο πολύ μπορείς. Εννοείται ότι αυτη ειναι η δικη μου εμπειρία πολλες κοπέλες τα καταφεραν στο Ελενα εστω και με τέτοιες συνθήκες ξέρω ότι έχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟ ΣΤΑΜΑΤΗ.

Φιλια και πάλι καλή επιτυχία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!!Αρχες Ιανουαριου γεννησε η φιλη μου στο Ελενα δε θυμαμαι ακριβως το ονομα του γιατρου αν σε ενδιαφερει στειλε μου πμ θα εχω ρωτησει!!Πραγματικα οι ανθρωποι ειναι ασχετοι!!Θα σου πω αυτα που ειδα εκει:Αρχικα 40 +5 εβδομαδων με το κεφαλι πανω το μωρο και ψηλα ακουσον ακουσον της εβαλε πονους.....οτι και καλα θα γυρισει τωρα το παιδι θα παρει θεση και θα γεννηθει φυσιολογικα, οι μαιες της προκαλεσαν ρηξη τραχηλου και μετα απο 7 ωρες πονων(που δεν επρεπε να εχει περασει αλλα να κανει απευθειας καισαρικη) εκανε καισαρικη!!!Οταν πηγα να τη δω στο δωματιο της ειχε αιμορραγια λογω του τοκετου οταν φωναξαμε μια μαια να την αλλαξει ξερεις τι απαντηση πηραμε?????Στις 8.30 που τελειωνει το επισκεπτηριο!!!Ακου να δεις!!!Τωρα απο τι μπορει να ειναι αυτα τα αιματα δεν τους προβληματισε καθως επεισης οτι τελικα εμεινε 3 ωρες γεματη αιματα!!!Αυτα ειδα...τωρα μπορει καποια αλλη να ειχε αλλη εμπειρια!!Παντως απο δημοσια εχω ακουσει πολυ καλα για το αττικο!!!Ευχομαι να σου πανε ολα τελεια οπου και αν πας και να γινεις μια ευτυχισμενη μανουλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας, θα το ψαξω σιγουρα περισσοτερο το θεμα γιατι ειναι σοβαρο!προς το παρον μενω στο ελενα για τη διαδικασια της υποβοηθουμενης αφου ο γιατρος ειναι πολυ ενταξει στο τμημα ivf. οταν με το καλο τα καταφερω να συλλαβω ελπιζω να εχω καταληξει σε καλο γιατρο.. θα κοιταξω σιγουρα στο αττικο, εχω ακουσει μονο καλα λογια για εκει! σας φιλω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια για πειτε μου όσες γένησσαν σε δημόσιο , ισχύει οτι δεν κάνουν επισκληρίδιο ???

ειχε ζητησει η βαφτηστηρα της μητέρας μου κ της είπαν οτι δεν κάνουν στα δημόσια :o:?

ισχύει ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτα εμενα η κουμπαρα μου ειναι μαια και εκανε τη πρακτικη της στο Ελενα επισκληριδιο δεν κανουν ποτε, οταν κανουν καισαρικη κανουν ολικη!Μια γνωστη μου μου γεννησε και τα δυο παιδακια της στο αττικο χωρις επισκληριδιο και εκει αλλα σε ενα πολυ πιο ανθρωπινο περιβαλλον!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου sophiak! Μιας και έχεις την κουμπάρα σου εκεί δεν ρωτάς τη γνώμη της για κάποιον καλό γιατρό? Και τη γνωστή σου για το Αττικό γιατί ακούω πολύ καλά λόγια για αυτό τελευταία! Σε ευχαριστώ πολύ, αν θέλεις στείλε μου πμ... φιλια σε όλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσι μου!!Η κουμπαρα μου δεν ειναι πια εκει εκανε την πρακτικη της εκει πριν καποια χρονια!Πραγματικα οι καταστασεις που μου εχει περιγραψει που εχουν συμβει στην αιθουσα τοκετων του Ελενα ειναι τραγικες!!Τωρα δουλευει σε ιδιωτη γιατρο!Στο αττικο δε θυμαμαι καθολου το ονομα του γιατρου παρα μονο οτι δεν ηταν Ελληνας, σιγουρα θα μπορεσουν να σε βοηθησουν καλυτερα κοπελες που εχουν γεννησει εκει προσφατα!!Οσο για το ονομα του γυναικολογου δεν σε εχω ξεχασει αλλα η φιλη μου ειναι μωρομανουλα φρεσκια ειναι μολις 30 ημερων το λουλουδι της τρεχει πανικοβλητη και δεν εχουμε μιλησει!Μολις το μαθω θα στο στειλω σε πμ!!Φιλακια πολλα πολλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...