Μετάβαση σε περιεχόμενο

καταθλιψη επιλοχειος

Recommended Posts

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΓΗ 2 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ???ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΚΙΝΕΖΙΚΑ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε κοριτσια θα ξαναγινω ποτε οπως ημουνα?ποσο καιρο κραταει?δεν αντεχεται !!!!!!!!

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Κ ΞΑΝΑΡΧΟΤΑΝ ....

ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!ΕΥΧΟΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ!

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

καμια ανησυχια.οι 2 μηνες που λες ειναι σχετικοι.ειμαι φαρμακοποιος κ σου τονιζω πως το θεμα ειναι πολυπαραγοντικο.απο το ειδος της θεραπειας αλλα κ ποσο εγκαιρα τη ξεκινησες,επισης ειναι θεμα ατομικο,οσο πιο πολυ βοηθαει το περιβαλλον αλλα κ οσο λιγοτερη πιεση υφιστασαι αυτη τη περιοδο.μη βιαζεσαι κ μη ψυχαναγκαζεσαι να γινεις καλα μεσα σε 60 μερες!!!

μην ασχολεισαι με το ποσο θα σου παρει η ποσο πηρε σε αλλες,εσυ εισαι εσυ κ το σημαντικο ειναι οτι παιρνεις θεραπεια κ κανεις το καλυτερο για σενα.συντομα θα ανταμοιφθεις!!!

υπομονη λιγο με τα επωδυνα συναισθηματα,απεφυγε τους φαυλους κυκλους των σχεψεων χωρις νοημα,κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!

ελπιζω να βοηθησα εστω κ ελαχιστα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ.ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ .ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΥΟ ΠΡΩΙ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...