Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερα  κοριτσια,  εμεις πίνουμε καφεδάκι με την μπέμπα στο μπαλκόνι και τα λέμε, εδώ και 2 ώρες δεν έχει σταματήσει να κάνει φωνούλες και γελάκια. @Sotiria_94 το είδα αυτό που λες ωραίο είναι αλλά εχει και 70€ 🤣🤣 τα οποια δεν θα διαθεσω για την παραλία 🤣 χθες δεν βρηκα αυτο που έψαχνα, αν δεν βρω θα βαζω 2 χοντρες πετσετες και θα την βάζω επάνω,να σκληραγωγηθει κιολας 🤣
    • Μακάρι να συνεχίσεις έτσι κορίτσι μου!Να σου βγαίνουν καλές οι τιμές.Εγώ έχω δυο μ΄έρες που μετριέμαι .Καλές σχετικά μου φαίνονται..Αλλά θα τα δείξω και στην γιατρό σε μια βδομάδα να δούμε..Ε και οι κλινικοί διαιτολόγοι είναι καταρτισμένοι στον διαβήτη κύησης άρα είσαι οκ.Καλή δύναμη και κουράγιο!
    • Καλημέρα!! Ναι το μετράω τρεις φορές την ημέρα εδώ και δυο βδομάδες και μονο δυο.φορες βγήκε πάνω από το όριο. Μου είπε και εμένα για ενδοκρινολόγο αλλά δυστυχώς εδώ στη Κύπρο δεν βρίσκεις εύκολα ραντεβού 
    • Ηηηηη @ΜαρίαΔημήτρης τι ωραιο μαλλακι που εχει Χριστε μου μακρυνε και κανατε και κοτσιδακι πωπω φτου φτου. Καπου ειδα ενα βρεφικο καλαθι θαλασσης που λεγεται baby mariniera στο site του kidscom.gr που εχει και φυσικο καταστημα στην Αθηνα. Δεν συγκρατησα τιμη αλλα ριξε μια ματια. @Diwni ετσι αναρωτιεμαι και γω πως θα μεγαλωσει πως θα ειναι προσπαθω να τον φανταστω στο μελλον. Σημερα ο μπαμπας μας δουλευει νυχτα και ειμαστε μονοι στο σπιτι και φοβαμαι εννοειται χααχαχ α
    • Με το καλό!! Εγώ θα ξέρω την Πέμπτη αν θα μπω με καισαρική ή όχι .  Εξαρτάται από το αν το μωρό παραμείνει ισχιακό ή όχι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...