Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 953
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια...ειχε παρει ο αντρας μου το λαπτοπ και τωρα μου το εδωσε!

Εκανα και την γυμναστικουλα μου,κοιμηθηκε και ο μπεμπης ..να δουμε ποτε θα κοιμηθει ο μεγαλος.

Ιωαννα ,Βικθ τι κανετε?

Δημοσίευση

εγω καλα πριν λιγο εφυγε κ η νονα μας κοιμηθηκε κ ο χαρακης κ τωρα βλεπω το Υ.Γ Σ'αγαπω μαρεσει πολυ αυτη η ταινια την ειχα διαβασει πρωτα σε βιβλιο κ τρελαθηκα...

αστο ρε φιλεναδα δεν αξιζει καθολου ομως χασιμο χρονου ειναι ;)

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?????οντως ειναι πολυ ωραιο αυτο!!!!

ιωαννακι μου περασατε ωραια ε?ειχε κ ωραια μερα σημερα!!!!

ελιζακι ξεκουραστηκες καθολου?? η μπα???

εγω κοριτσια ειμαι κομματια!!σημερα ειχαν τρελη γκρινια κ τα δυο :evil::evil: εχω ενα κεφαλι καζανι!!!!!!

βρε λετε να γεννησε η τονια????

Δημοσίευση

τονια τονια που εισαι??????????ειχαμε κανενα ευχαριστο???????εγω μολις εβαλα τον μικρο για υπνο και ειπα να δω τα νεα ....βικουλινι την επομενη τεταρτη γενναω ο μικρος πραγματικα νομιζω οτι ανυπομονει καθε μερα με ρωταει ποτεθα βγει η μπεμπα μαμα? για να δουμεοταν την δει live ;)

Δημοσίευση

Καλησπερίζω τις πολυλογούδες!!!!

Καλέ γλωσσούδες τι πάθατε και αρχίσατε να ξεπουπουλιάζεστε????? εεεεεεεεε??????

Μήπως σας έλειψα και "φαγωθήκατε¨κυριολεκτικά?????? :D:D

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑς!.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗς ΔΕΥΤΕΡΗς ΚΑΙΣΑΡΙΚΗς ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ,ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ....ΣΥΝΤΟΜΑ.... ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΙ ΚΟΡΜΑΡΑ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΡΕς :x:x ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Δημοσίευση

ασπακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κ ηθελα να στειλω μνμ πριν αλλα ελεγα μηπως ειναι αργα....μας ελειψες πολυυυ πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!

φανουλα αντε λιγο εμεινε μη μασας....

η ρια χτες δεν ειχε το παρτυ???

μαρη τονια που εισαι αυριο μπαινεις με προκληση??

Δημοσίευση
mas eleipses aspaki!!!mas eleipses!!!pou gurnas???

που να γυρνάω κι εγώ η δόλια?????????? Με φάγανε οι δουλειές, πολύ ζόρι τραβάω ρε γαμώτο, τα 'χω παίξει... :(

Κοτσιδούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...