Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου καλησπερα σας!

εχω μια ερωτηση!

ο μεγαλος μου ο γιος 2μιση χρονων σχεδον, ειναι αρρωστουλης, εχει απλα μυξελους μου εκανε και ενα πυρετουλι ενταξει δεν προχωρησε ετσι χαλαρη ειναι η κατασταση,

σημερα μου ειπε ομως πως ποναει το "τουτουνακι" του οπως το λεει (το πουλακι του δηλαδη)

τον παιδιατρο θα τον παρω το απογευμα αλλα μηπως ειχατε κατι παρομοιο? :?

Δημοσίευση

πιθανα θα σου πει να κανετε μια καλλιεργεια ουρων...γιατι απο τις μυξουλες δεν νομιζω να ειναι ο πυρετος μαλλον απο το τουτουνακι σας ειναι...ειναι καθολου γκρινιαρης ή δεν εχει πολυ ορεξη να φαει,τα τσισακια σας μυριζουν? γιατι αυτα ειναι ενδειξεις ουρολοιμωξης. εμενα που ειχε απο την γκρινια και επειδη μυριζαν τα τσισα μας τον εκανα καλλιεργεια και τσουπ θετικη... μακαρι να μην ειναι τπτ. :D:D

Δημοσίευση

ελπιζω κοπελια να μην ειναι τπτ σοβαρο......εμενα ο μεγαλοσ μου γιοσ οταν εχει συκομαρεσ ολο μου λεει οτι τον ποναει το πουλακι του :?:D μηπωσ συμβαινει το ιδιο? ;) το λεει συνεχεια η μια φορα την ημερα αντε δυο ασ πουμε?

Δημοσίευση
ελπιζω κοπελια να μην ειναι τπτ σοβαρο......εμενα ο μεγαλοσ μου γιοσ οταν εχει συκομαρεσ ολο μου λεει οτι τον ποναει το πουλακι του :?:D μηπωσ συμβαινει το ιδιο? ;) το λεει συνεχεια η μια φορα την ημερα αντε δυο ασ πουμε?

:lol::lol::lol: κ εμενα οταν του σηκωνετε λεει οτι τον ποναει...μαμα ποναει ο πουλι μου :lol::lol::lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...