Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Αχ και εσύ παίρνεις πολλά !! Εγώ παίρνω σαλοσπιρ φελισιν μαγνήσιο προγεστερόνη και νόμιζα ότι παίρνω πολλά 🤣🤣 αντιπηκτικες γιατί κορίτσι μου?? Υπάρχει θρόμβοφιλια?
    • Καλημέρα κορίτσια μου!! @ΛΕΥΚΗ έχω και εγώ λίγο πρήξιμο αλλά όχι τόσο έντονα όσο περιγράφεις εσύ! Υπομονή κορίτσι μου!! Συνέχισε τα μικρά γεύματα και εύχομαι να είσαι καλύτερα τις επόμενες μέρες!! @Xrisa95 καφέ υγρά είχα και εγώ τις μέρες που είδα το θετικό τεστ και είχα τριμερούς πόνους! Σε σημείο που νόμιζα ότι θα αποβάλλω αλλά μου έγραψε μαγνήσιο η γιατρός και οι πόνοι πέρασαν παρά πολύ γρήγορα! Κανονικά εσύ θέλει να προσέχεις τώρα αλλά με 2 παιδιά είναι πολύ δύσκολο!! Εγώ από συμπτώματα κορίτσια γενικά είναι καλά πέρα από την έντονη κούραση που νιώθω και αυτό είναι κάτι που με ανησυχεί!! Αλλά ξέρω και άλλα κορίτσια που δεν είχαν έντονα συμπτώματα και πήγαν καλά οι εγκυμοσύνες του οπότε ας ελπίζουμε ότι όλα πάνε καλα  
    • Κορίτσια μου καλημέρα!! @nasia94 @Tonakiv τι κάνετε;; Πως είναι τα ζουζούνια σας, τώρα με τις ζεστές;  Εμείς υποφέρουμε με τα δοντάκια μας και έχουμε γκρίνια, κλάμα κ γενικά μια ταλαιπωρία! Τα άτιμα δε λένε να βγουνε, είναι πολύ πρησμένα!! 
    • Λευκη μου καλημέρα  πιστεύω προς το τέλος του πρώτου τριμήνου θα υποχωρήσει αυτό. Είναι σύμπτωμα πρώτου τριμήνου.  Με βοηθάει να περπατάω πάντως, δοκίμασέ το μήπως σε βοηθήσει κ εσένα. 😊
    • Καλημέρα κορίτσια μου εγώ υποφέρω με συμπτώματα ειδικά ναυτίες από πολύ νωρίς  δν ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι κ η Τρίτη εγκυμοσύνη καθώς σε κάθε εγκυμοσύνη υποφέρω κ χειρότερα 😂😂 κ έχω τα παιδάκια σπίτι δν πάνε σχολείο ακόμα άρα καταλαβαίνετε 🤪 (εδώ το σχολείο είναι υποχρεωτικό από τα 6 αλλά θα στείλω τώρα τον Σεπτέμβρη την κόρη μου που θα γίνει 5) ευτυχώς μετακομίζει η μαμά μου αυτές τις μέρες στην πόλη μου άρα θα με βοηθάει.    εχω πόνους έντονους είδα κ καφέ αιματακι (είχα κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη κ ήταν αποκολληση σάκου σε υψηλό σημείο στην μήτρα που μέχρι να κατέβει το αίμα έβγαινε καφέ άρα κ αυτήν την φορά δν το αμέλησα κ το τσεκαραμε)  γενικά κ εγώ επειδή ήξερα ότι το καφέ είναι παλιό αίμα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου δν έδωσα από την αρχή σημασία αλλά σε συνδυασμό με τους πόνους μετά από λίγες μέρες πήγα στον γιατρό κ τελικά ήταν αποκόλληση.    φυσικά δεν σημαίνει ότι κάθε φορά είναι πάντα κάτι κακο , ας πούμε τώρα δν είδαμε κάτι σε αποκόλληση αλλά λόγω πολλών πόνων μου έδωσε κ μαγνήσιο.      κοριτσια μου χαρείτε το όσες  δν έχετε συμπτώματα αλήθεια ❤️ εμένα μ ρίχνει πολύ ψυχολογικά η ναυτία ίσως γιατί βλέπω ότι ζορίζομαι κ με τα παιδιά που έχουν τις ανάγκες τους κ λόγω ηλικίας δν είναι ανεξάρτητα.   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...