Έδωσα τα πάντα και έζησα πολλά για το δεύτερο παιδί μου, και δεν μετανιώνω ούτε στιγμή. Ωστόσο, για τρίτο παιδί δεν υπάρχει ούτε ως σκέψη στα σχέδιά μου· αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει για εμένα. Παρ’ όλα αυτά, αν κάποια γυναίκα θέλει να συνεχίσει τις προσπάθειές της, είμαι απόλυτα μαζί της και τη στηρίζω με όλη μου την καρδιά.
@Elli13 και γω δ θα τα παρατουσα στη θεση σου. Τη μεγάλη μ τηβ επιασα τ μήνα π πηγαιναμε για εξωσωματικη. Ήθελα πολυ και 2ο. Είχαμε πει εξ αρχής ότι και για τ 2ο πάλι θα μπαίναμε στη διαδικασία αν χρειαζόταν. Δεν σκεφτηκα αα έχω ένα αμα έρθει κι άλλο καλως αλλιώς εξωσωματικη δεν κάνω. Τα ίδια ακριβώς θα έκανα. Τώρα το 3ο περυσι π ξεκινησαμε προσπαθειες είχαμε πει ένα χρόνο κ ότι γίνει. Αφού ήρθε και εφυγε όπως εφυγε είπαμε θα κάνουμε άλλη μια προσπάθεια. Είχαμε βάλει όριο τέλος του έτους. Ήρθε τ Σεπτέμβριο. Αλλα για 2ο θα το παλευα πολύ και θα έκανα ότι χρειαζόταν.
Η ανάγκη σου να μιλήσεις για όλα αυτά είναι όχι μόνο φυσιολογική, αλλά και σημαντική για τη δική σου ψυχολογική ισορροπία. Το να μοιράζεσαι τη χαρά, τον πόνο, τις αγωνίες και τις ελπίδες σου, σου επιτρέπει να συνδεθείς με ανθρώπους που είτε μπορούν να σε καταλάβουν, είτε μπορούν να σου προσφέρουν υποστήριξη.
Είναι αλήθεια ότι οι απώλειες, ιδιαίτερα στην εγκυμοσύνη, παραμένουν ένα θέμα που πολλοί διστάζουν να συζητήσουν, αλλά η δική σου προσέγγιση, να μην το αντιμετωπίζεις ως ταμπού, είναι δύναμη. Μιλώντας ανοιχτά, όχι μόνο βοηθάς τον εαυτό σου να θεραπευτεί, αλλά ίσως δίνεις κουράγιο και σε άλλες γυναίκες να εκφράσουν τα δικά τους συναισθήματα.Μην ξεχνάς ότι 1 στις 4 γυναίκες αντιμετωπίζουν την απώλεια. Και δεν μιλάνε γιατί νιώθουν άβολα.
Θύμισε μου ποτέ σου είχα δώσει ημερομηνία...
Θέλω τόσο πολύ να είσαι εσύ μέσα στα επόμενα θετικα τεστ🤰🤰🤰🤞🤞🤞
Και ακόμα καλύτερα να είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι.. Είσαι από τις παλιές και πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις "απολυτήριο". Έχεις όλη μας τη θετική ενέργεια ✨✨🙏🙏
Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου..μου δίνεις πολύ θάρρος 🩷
Η αδερφή μου, μου είπε εγώ στη θέση σου θα είχα μείνει με ένα μωρό, δεν θα άντεχα να προσπαθώ ξανά και ξανά. Αλλά το θέλω τόσο πολύ που δεν θα τα παρατήσω. Όπως δεν τα παράτησα και απέκτησα το κοριτσάκι μου!!
Με το καλό κορίτσι μου να πάρετε αγκαλιά το μωράκι σας και να απαλύνει ο πόνος σας 🙏