Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε ολες,

εχw μια απορία πριν 2μήνες έκανα απόξεση πολύποδα μεγάλου οπwσ είπε ο γιατρος :? ύστερα απο την θεραπεία μου είπε οτι αφου είμαι καθαρή μπόρw να μείνw έγκυος :P ,αλλα :!: επείδη ο κύκλος μου ειναι 35 ημερ.και πανw μου είπε ότι οι γόνιμες μερες μου είναι μεταξύ 16-21 ημερ. έτσι αποφάσισα αρχικα να μετράw κάθε πρwΙ την θερμοκρασία μου (απο την οποια καθε μέρα ειχα περιπου την ίδια χwρίς μεγαλη αλλαγη όπwς λένε) και να βρίσκομαι απο την 9η-28η μέρα καθε μέρα με τον άντρα μου, επίσης να σημειwσw ότι το στήθος μου ήταν πρησμένο για 3βδομαδες συνεχομενεσ και καποιεσ μέρεσ είχα και πόνους χαμηλά...... :idea:

Twρα που έχουν φτάσει οι μέρες να αδιαθετήσw έχw αραια και που πόνους χαμήλα τι να υποθέσw?????

Και κάτι τελευταιο ισχύει ότι οι γυναίκες που έχουν κύκλο πάνw από 35 ημερες δεν έχουν wορηξία κάποιους μήνες?

Δwστε μου τα φwτα σας :!::!::!:

Ευχαριστw :oops::oops:

Δημοσίευση

Γεια σου , δεν υπαρχει κανονας για ολες τις γυναικες που εχουν κυκλο απο 35 ημερες και πανω...

Καποιες γυναικες απο αυτες που εχουν συνδρομο πολυκυστικων ωοθηκων δεν εχουν απαραιτητα ωορρηξια καθε μηνα, για τη δικια σου περιπτωση ο ΜΟΝΟΣ καταλληλος να απαντησει ειναι ο γιατρος σου.

Οσον αφορα τωρα , καταρχας ευχομαι να εχεις ηδη μεινει εγκυος :D , κατα δευτερον να περιμενεις να περασουν αρκετες μερουλες γυρω στις 40-42 αφου εχεις τοσο μεγαλο κυκλο και να κανεις ενα τεστ η ακομα καλυτερα μια χοριακη...

Ευχομαι τα καλυτερα

Δημοσίευση

μαρια μπορεις να κανεις το τεστ που δειχνει 5 μερες μετα την συλληψη,δεν θυμαμαι πως λεγεται ακριβως. Αυτο εκανα και εγω, επειδη ειχα τα ιδια συμπτωματα με το να μου ερθει περιοδο.

Και εγω παλια ειχα 35 μερες κυκλο, αλλα απ' οτι καταλαβαινα ειχα καθε μηνα ωορηξια.

Καλα αποτελεσματα!!!!

Δημοσίευση

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΝ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ...ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ Η ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.ΕΧΩ Κ ΓΩ ΚΥΚΛΟ 40 ΜΕ 50 ΗΜΕΡΩΝ Κ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ...ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΗΟΜΕ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΦΤΗΝΑ ΤΕΣΤ.ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΜΕ.ΦΙΛΙΑ!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια αρχικα ευχαριστw για την υποστήριξη θα δοκιμασw να παρw και τεστ wορηξίας αν βέβαια αδιαθετήσw πάλι αυτο το μήνα (ευχομαι οχι) :twisted: αλλα έχw αραια και που πονάκια το στηθος δε? τουμπανο δεν μπορw να το βολεψw :!::!:

Μακαρι να πανε όλα καλα

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια :x:x

δυστιχwς αδιαθέτησα παει και αυτος ο μήνας anyway??????? τι να κανουμε

εβαλα τον άντρα μου να κάνει και αυτος κάποιες εξετάσεις ύστερα βέβαια απο πολύ βαβουρα να το δουμε του λέw και αυτο :idea:

Σκεφτομαι να πάρw και τεστ wορρηξίας μόλις τελειwσw να τα κάνw και όσο μπορw να το βγαλw απο το μυαλο μου οσο γινεται βεβαια :(:( Τι να πw απογοητεύομαι συνεχεια

Σας ευχαριστw

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...