Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

http://gr.strawberrynet.com/makeup/lanc ... 08/#DETAIL

μαριαιωαννα αυτη δε λες?

εγω γενικα απο εδω επαιρνα τα καλλυντικα μου

ειχαν βεβαια καλυτερες τιμες, τωρα δεν εχουν τοσο μεγαλη διαφορα

επαιρνα της λανκομ ολα κ ειχαν τερααααααααααααστια διαφορα!

Δημοσίευση

Λοιπόοοοοοον...

Το 1ο είναι υπέροχο από τη μέση και κάτω αλλά δεν σε κολακεύει καθόλου στο μπούτσο. Η φούστα είναι τέλεια. Ίσως φταίει το οτι είναι μεγάλο και χαλάει επάνω. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βολέψει γιατί είναι στενό.

Το 2ο είναι γενικώς πολύ όμορφο. Το μπούστο είναι τέλειο και η φούστα επίσης.

Για το 3ο δεν σχολιάζω... Η έκφρασή σου λέει πολλά!!! :lol::lol::lol::lol:

Αναστασία το στήθος ψιλοξεπρήστηκε. Δίνω 2 γεύματα ανά στήθος και η Ειρήνη 'παίζει' σαυτό που είναι πιο φουσκωμένο. Την Τετάρτη θα πάμε παιδίατρο και θα τα συζητήσω και μ'αυτόν.

Βένι να σας ζήσει ο ανηψιός! Τόσο ακριβώς γεννήθηκε ο Θοδωρής της Θου!!!!

Και μη σκας, τον άλλο μήνα πάμε γερά!!!

Λένα εσύ πως είσαι; Καλύτερα;;;

Tί ταινίες είναι αυτές ρε κοπελία;;;

Δες το παιδικό!!!χαχαχα

Έρη πολύ γλυκιά η φωτό!!!!

Άννα καληνύχτα.

Αφροδίτη λίγο έκατσε η μανούλα σου ρε συ...

Βίκυ 5 τα ξημερώματα;;; Πολύ βάρβαρο είναι ρε συ...

Ιουλία ναι, οπώς σου έγραψα. Να το πάρεις και να κάνεις βόλτες!!!

Μαρία δεν την ξέρω. Εγώ παίρνω τη magnascopic της Estee

Αααααα να σας πω τί έκανε η Ειρήνη σήμερα. Κατεβαίνουμε στο σαλόνι το πρωί και βλέπω μια αράχνη μεγαλούτσικη στο ταβάνι στο τζάκι. Τη βλέπει το σκατό και ακολουθεί ο εξής διάλογος

Ε: Μανόύλα;

Ν: Ναι παιδί μου

Ε: Ο μπαμπάθ πήλε τη θκάλα και έβαλε την αλάχνη θτο ταβάνι

Ν: :shock::shock::shock::shock:

Ε: Ωλαία είναι, μ'αλέσει πολύ!!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

Λένα ναι αυτή

την είδα σε αυτό το site

αλλά δεν ξέρω πόση διαφορά έχει με Hondos

βέβαια αν κρίνω από τις τιμές στα προϊόντα mac δεν έχει διαφορά

Περίμενα χτες στο Hondos ένα 10 λεπτο και δεν υπήρχε κανείς στο stand της lancome

και έφυγα

Εγώ παίρνω πάντα Lancome Hypnose αλλά από Αμερική που

οι τιμές καμια σχεση με εδώ όπως και όλα τα καλλυντικα

Δημοσίευση

εγω πριν περιπου 3 η κ λιγο παραπανω χρονια που ειχα παραγγειλλει τελευταια φορα

επαιρνα τη hypnose κ εγω που στο χοντος αν θυμαμαι καλα εκανε γυρω στα 33

κ απο το σαιτ την επαιρνα 16-17

μεγαλη διαφορα! κ τα μεταφορικα ηταν δωρεαν,νομιζω ακομα δωρεαν ειναι

νατασα πολυ γελασα με την ειρηνη!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Αααααα να σας πω τί έκανε η Ειρήνη σήμερα. Κατεβαίνουμε στο σαλόνι το πρωί και βλέπω μια αράχνη μεγαλούτσικη στο ταβάνι στο τζάκι. Τη βλέπει το σκατό και ακολουθεί ο εξής διάλογος

Ε: Μανόύλα;

Ν: Ναι παιδί μου

Ε: Ο μπαμπάθ πήλε τη θκάλα και έβαλε την αλάχνη θτο ταβάνι

Ν: :shock::shock::shock::shock:

Ε: Ωλαία είναι, μ'αλέσει πολύ!!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

Μέχρι αύριο θα γελάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υποκλίνομαι!!!

Μπήκα για μια καληνύχτα!!!

Σισσάκι, συμφωνώ με τη Νατάσα στα σχόλια περί νυφικών. Το 1ο μου φαίνεται πολύ ωραίο, πρωτότυπο, κομψό κλπ, αλλά σε αυτό το νούμερο δεν μου πολυαρέσει η εφαρμογή του. Αν νομίζεις ότι στο σωστό νούμερο θα έχει καλή εφαρμογή, είναι πολύ ωραίο σα νυφικό. Το 2ο είναι αριστοκρατικό, κλασσικό και έχει τέλεια εφαρμογή νομίζω. Το 3ο... γέλασα πολύ με την έκφρασή σου. Εμένα μου αρέσει, αν και όντως θεωρώ ότι αυτό το φιογκάκι έχει ΠΟΛΥφορεθεί τώρα πια, αλλά δεν το συζητάμε αφού εσένα δε σ' αρέσει. ;) Τι ωραία!!!!!! Είδα και τους καθρέφτες πίσω σου και θυμήθηκα τα δικά μου...... Αααααα!!! Ζηλεύω, στο είπα;;;;;;;;;;; :D

Λενάκι, Veni, ΜariaIoanna, Έρη και σ' όλο το τρενάκι, καληνυχτάκια!!!!! :-*

Δημοσίευση

Το 1ο είναι στενό πάνω και φαρδύ κάτω και στη μέση και στην περιφέρεια.

Το 2ο είναι πολύ στενό πάνω και φαρδυ από την περιφέρεια και κάτω

Το 3ο είναι ένα νουμερο μικρότερο.

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις γνώμες σας.

Θα πάω τη Δευτερα στο προνόβιας ξανά να τα δοκιμάσω αυτά τα δύο ΜΟΝΗ ΜΟΥ και να αποφασίσω.

ΑΥΤΑ και σταματάω να μιλάω για νυφικά!! Το μυαλό μου έγινε μαρέγκα!!!

Ούτε καν σχολίασα τα νεάκια σας! Θα επανέλθω όμως μόλις μου φύγει το άγχος... Μη με παρεξηγείτε λοιπόν... επιείκια ζητάω η δόλια η νύφη!!!!

Καλό βράδυ!

Δημοσίευση

γεια σου 31ο τρενακι!!!!!!!

πολλα αρρωστουλια παιδακια ε?????????? :?

εμενα καλα ειναι τωρα.κοιμαται και ολο το βραδυ...αντε να δουμε.....εχω και καθυστερηση αλλα νιωθω οτι μου ερχεται σιγα-σιγα περιοδος...για να δουμε και παλι...παντως στη μικρη μου το ενιωθα οτι ημουν εγκυος παρολο που στο νοσοκομειο με ειχαν διαβεβαιωσει οτι δεν ημουν κι οτι εχω κυστιτιδα....ευτυχως,δεν τους ακουσα.... :? τωρα δεν ξερω....μπα...θα δειξει.... ;)

Δημοσίευση

Μπονζουρ Μπονζουρ!!!

τι μου κανετε;;;

Αχ και εγω απο αυτο ψωνιζ ακαι ψωνιζω..ναι τα καλλυντικα ειναι δωρεαν και αν αγωρασεις καλλυντικα και αρωμα ειναι δωρεαν αποστολη επισης..

αν μονο αρωμα εχει γυρω στα 10 ευρω μεταφορικα..

Για μενα η καλυτερη μασκαρα ειναι τςη maybeline gemey...αυτες χρισημοποιω χρονια τωρα.

Εγω στο συγκεκριμενο σαιτ εχω και στανταρ 10% εκπτωση οτι και να αγωρασω..αφου ολο το γραφειο ψωνιζει με τον κωδικο μου...χαχαχαχα

Τι κανετε κατα τα αλλα;;;..πως πανε τα αρρωστουλικα μωρακια και παιδιακια;;;;.

εγω ειμαι ψιλοχαλια...

σημερα η συνεχεια για τις δουλιεα...

θελλω να ποιω τσαι αλλα θα εχω καουρες μετα

Βενη να σας ζησει ο ανηψιος...να ειναι παντα γερος και δυνατος...

Νατασα πεθανα με την στοιχομυθια της Ειρηνης...!!!

Δημοσίευση

καλημερα!!

εχω ενα σιδερο βουνο αλλα βαριεμαι.. :oops::oops::oops:

ευχαριστω για τις ευχες σας γιατον ανηψιο μου κοριτσια μου!!!! :x:x:x:x:-*:-*:-*:-*

καλε αυριο θα πιουμε καφε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?????????? :?

εχω κα ιτον κωστα να μου λεει...τετοια εποχη θα κολλησει τιποτα..να μην το πηγαινεις σε παιδακια. :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ναι θα το εχουμε σε καραντινα :shock::shock: αχχχχχ αντρες!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

νατασσα η μικρη ειναι για πολλα γελια!!!!! αρχισε να λεει απ οτο μυαλο της??κιολας???? :shock:

αν δεν το ειχα δει απ οκοντα θα σε θεωρουσα υπερβολικη και μαμα κουκουβαγια..

αλλα επειδη εισαι εσυ και την ειδα απο κοντα σε πιστευω!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα Αφρο, καλημερα Βενη

εγωτελειωσα με το σηδερο...εχω ομως το σπιτι..κλαψ

το επομενο που θα αγορασω θα ειναι ενα στεγνωτηριο...δεν το συζητω...

Α..και για σκουπακι που λεγαμε..και εγω το εχω λιωσει το δικο μου...

Δημοσίευση

θελω ενα φαρμακειο αμεσως !! εχει τελειωσει το μαγνησιο μου ,δεν εχω παρει ακομα ασβεστιο δεν μπορω να κανω εξεταση ουρων αν δεν εχω ουροσυλλεκτη ουτε καμπυλι ζαχαρου αν δεν παρω γλυκοζη .....τα νευρα μου ~x(~x(~x(

βενη μου εγω τωρα καταλαβα οτι γεννηθηκε ο ανηψιοσ σου :oops: κατι διαβασα χθεσ για παραθυρακια και γαλα αλλα δεν καταλαβα τιποτα :oops::oops::oops:

να σας ζησει κοριτσακι μου ,παντα γεροσ και χαρουμενοσ.

τα παιδικα του αλτερ γιατι ειναι ολλα κοριτσιστικα ?

μου εχουν σπασει τα νευρα και βλεπουμε παιδικα απο το σταρ .

Δημοσίευση

Αφρο αυριο θα ειναι ανοιχτα τα φαρμακεια..αλλιως ψαξε για εφημερευον σημερα!!

Εγω σωθηκ αμε το ΤΝΙΜΠΙΝΤΙ..χαχα...

βαζω στον Χριστοφορο να δει παιδικα στο DVD και τερμα

καθετε για κανενα 1 λεπτο ισυχος..μετα βαριετε

Ανναααααα

ηθελα να σε ρωτισω..στο παιδικο του Τονυ εχετε αυτοκολλητα κοσι κορνερ;;;

ειναι σπατουλαρισμενο το δοματιο;;; και αν οχι κολλησανε καλα τα αυτοκολλητα αυτα;;;;

Δημοσίευση

το ειπα λιγο μπερδεμνα ε αφροδιτη???ε, ημουνακ ουρασμενη ητανε και αργα :lol::lol:

ειπα πως οταν πηγαμε βνα τον δουμε`(την επιδειξη μωρε που κανουν στο μαιευτηριο) μας τον διεξανε απ οτο παραθυρο(για λογους υγειινης) και το μικρο μας εκλαιγε πολυ ητανε κοκκινο και ειχε ασπρα σαλια στο στομα απο το γαλα που προφανως μολις ειχε πιει εκει..πονεσε η ψυχη μου που τον ειδα ετσι.. :(

ρε κοριτσια η νυφη μου εχει επιπεδες θηλες..στο πρωτο δεν τα καταφερε γιατι ο μικρος δεν επιανε εκνευριζοτανε εβαζε χευτοθηλες ακομα χειροτερα...

τωρα τι να κανει η κοπελα???????? καμια ιδεα??

Δημοσίευση

καλημερα

εγω δεν εχω καμια δουλεια να κανω σημερα

εβαλα το πλυντηριο και αραξα

βλεπω μπαρμπι εγω και σταρ αγοριστικα ο μικρος

φαγητο εχω απο χθες σουπα..μια χαρα ειναι κανει και κρυο

αυτο αναρωτιομουν κι εγω αφροδιτη αλλα με ενοχλει και το οτι τα παιδικα για αγορια ειναι ολα μεσα στην βια

παω να φαω το πρωινο μου

ο σπυρος τσακισε ενα αυγο και ενα κομματι κεικ εγω πειναωωωωω

οσο για φαρμακειο δεν εχει εφημερευον???

και εγω χθες πηρα ουροσυλλεκτη..εχω εξετασεις την δευτερα

Δημοσίευση

Βενη και εγω εχω επιπεδες θηλες..θελει εξασκηση...

εγω τα καταφερνα πως...εβαζα την ψευτοθηλη..με το που ρουφαγε λιγο ο μικρος τον εβγαζα απο το στιθος και συνεχηζα χωρις αυτην...ετσι καπου στο διμηνο τριμηνο τις κοψαμε τελειως

Αναστασια καλα αποτελεσματα για αυριο

Δημοσίευση

στον πειραια ειναι ΟΛΑ κλειστα .

δεν εχω και ντουντουτ να παω να ψαξω τα εφημερευοντα .

περιμενω τον κωστα να επιστρεψει .

στο σταρ εχει αγοριστικα παιδικα ,πχ τον ντιεγκο ,το μαξ το λιονταρι ,το πρωι ενα παιδικο με ενα σχολειο ,την λειζι ταουν ,τον σφουγκαρακι (αυτον τον βλεπουμε ετσι κιαλλιως :lol::lol: )

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...