Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΧΩΤΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ

Recommended Posts

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥ ΒΑΖΟ ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΕΣ ...ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ ΠΟΛΥ :roll: ......ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΣ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ Κ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ Κ ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΟΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΝΕΣ Κ ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΑΝΑΣ Κ ΚΑΚΑ.ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΗΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΗΤΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΠΑΝΑ.

ΕΜΕΝΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΟΒΑΜΕ ΤΑ ΤΣΙΣΑ (ΟΥΤΕ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ)ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΛΔ Κ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΠΤ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΦΤΙΣΑ ΑΙΜΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΟΣΙΑ :twisted::twisted: ΤΟΝ ΑΦΥΣΑ Κ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ :? ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕ.....ΑΣΕ ΧΑΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΟΙ ΜΗΝΕΣ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΕΙΜΟΥΝ Κ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΕΙΧΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ Κ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ...ΤΕΣΠΑ ΑΥΤΑ...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ :|

thena τι μου θυμησες και μενα ο μεγαλος μου 2χρονων κοψαμε την πανα,στην αρχη εκανε τσισα του στην τουαλετα αλλα κακα δεν ηθελε με τιποτα εκει,αλλα ουτε και πανα,απλα δεν ηθελε να καθεται στην λεκανη ηθελε να τελειωνει αμεσως και εγω με την κοιλια στο στομα κατεληγα να μαζευω απο τα πατωματα,αλλα με υπομονη και επιμονη συνηθισε,αυτο πρεπει να κανεις κι εσυ Anna1975 να του μιλησεις και να του πεις οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανει,ειναι μεγαλο παιδι πια και πρεπει να κοψει την πανα, να καθεσαι κι εσυ μαζι του στην τουαλετα και να τον ενθαρυννεις,θα δυσκολευτειτε λιγο στην αρχη αλλα με επιμονη,υπομονη και θεληση ολα γινονται.

κορίτσια καταρχίν να σας ενημερώσω ότι η Αννα είναι νέο μέλος και είναι η κολλητή μου με το που απόκτησαν pc αμέσως γράφτηκε στο μαμμυλαντ.

Και τώρα Αννούλα στο θέμα μας τα έχουμε πει και κατιδίαν αλλά ας τα πούμε και απ έδω :ξέρεις καλά ότι θα δυσκολευτείς αφενός γιατί το παιδάκι έχει δυσκιλιότητα αφετέρου είναι και η συνήθεια που κακά τα ψέματα δύσκολα κόβετε . Αλλά θυμήσου και με τον ύπνο που νόμιζες ότι δεν θα τα καταφέρει τα πήγε ανέλπιστα καλά , και αυτό γιατί το πίστεψες εσύ . Πίασε τον μια μέρα και πες του ότι μεγάλωσε κα δνε υπάρχουν άλλες πάνες στο νουμέρο του κράτα μόνο 5 πάνες και πες του αυτές έχω δνε πουλάνε άλλες άρα πρέπει να πηγαίνεις τουαλέτα στη λεκάνη και πες του όταν θέλεις θα μου λες θα τον πηγαινεις πάρε του και το σκαμνάκι να ακουμπαε τα ποδαράκια του να μην κουράζετε και κανένα παραμύθι να κοιτάει τις εικόνες και θα έρθει η στιγμη , μόλις το κάνει επιβραβευσέτον έτσι ωστε να ικανοποιηθεί . Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά

αχχχχ εμεις τωρα ξεκιναμε να το κοψουμε αλλα δεν ξερω το πως :roll:

πηρα και ενα βιβλιο για τις πανες και μου το καταστρεψε ο μικρος

αληθεια καμια βοηθεια για το ξεκινημα???

αχ κοριτσια πραγματικα αυτο το θεμα ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο.εμενα η κορη μου ειναι εκοψε τις πανες με το που εκλεισε τα 2.στην αρχη της φοραγα μονο το βραδυ και αφου εβλεπα οτι δεν βρεχεται της το σταματησα.τωρα ομως εδω και 2 - 3 μηνες βρεχεται στον υπνο της παντα και πολυ και εχω αρχισει παλι να της βαζω πανα(μονο το βραδυ).πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο.

αννα μου κατ'αρχην καλως ηρθες!!!!λοιπον πρωτα απ'ολα πιστευω πως πρεπει να κανεις κατι με τη δοισκιλιοτητα(αν γινεται γιατι ειναι και θεμα κληρονομικο καποιες φορες), και επειτα σιγα σιγα να ξεκινησετε να πηγαινει στην τουαλετα.θα ειναι λιγο δυσκολο βεβαια λογω της ηλικιας του αλλα ολα γινονται!!!! :shock::shock:;)

αννα καλησπερα και απο εμενα!! ειμαι και εγω φιλη της βανιας και εχω μια κορη 4 ετων.εμεις εχουμε κανα χρονο που κοψαμε την πανα αλλα το βραδυ χρειαζομαστε επειγοντως!! ναι δεν μπορει να καταλαβει ποτε πρεπει να παει τουαλετα επειδη μαλλον κοιματε βαθια και ειναι πολυ κουρασμενη μιας και δεν κοιματε καθολου μεσημερι και κουραζετε ολη μερα.εμεις παροτι της ειχα παρει γιογιο οταν ηταν εναμιση ετους και καθοταν για πλακα ,οταν δεν ηθελε να κανει φυσικα .βασικα εμενα αρχησε να κανει κακα και τσισα στην τουαλετα λεγοντας της "ελα να παμε και να κατσεις να κανεις τσισα και εγω θα σου διαβαζω ενα παραμυθι¨βεβαια ηξερα περιπου οταν ετοιμαζοταν η ηθελε να κανει κατι οποτε και την εβαζα.αλλα γενικα θελει υπομονη.τωρα για την βραδυνη μας πανα δοκιμασα καποια στιγμη το καλοκαιρι την αφηνα να βρεχετε αλλα τιποτα.μετα επιασε φθινοπωρο και αρχησε να κανει κρυο οποτε δεν ελεγε να την αφηνω να μουσκευετε.τωρα θα ξαναπροσπαθησουμε την ανοιξη παλι,αλλωστε εαν δεν ειναι ετοιμο το παιδακι δεν χρειαζετε να το πιεζουμε και καθε φορα που δεν προλαβαινει φυσικα να μην το μαλωνουμε αλλα να του λεμε οτι δεν πειραζει την αλλη φορα θα προλαβει .αυτα απο εμενα .και συμφωνω με την ηλιανα οτι αυτο με την δυσκοιλιοτητα πρεπει να το ρυθμισετε αλλα ας ξεκινησετε να καθετε για αρκετη ωρα πρωτα στο γιογιο και ολα θα γινουν,καλη επιτυχια αννα!!

eμεις κοψαμε την πανα το καλοκαιρι...ημασταν 27 μηνων......

ξεκινησαμε για διακοπες....

εμπαφνησα μονο 1/2 πακετο πανες....και της ειπα οτι εδω δεν πολουν και δεν εχουμε αλλες οποτε θα βαζουμε μονο τη νυχτα και ολη την ημερα θα κανουμε τσισα στο γιο...ειχα εφοδιαστει με φουστανακια και ηταν πολυ ανετα....στην αρχη την ρωτουσα αν θελει..η της ελεγα ελα να κατσουμε στο γιογιο γαι τσισα για να μην βρεξουμε τν ντορα η την πρισκιπισσα που ειχε επανω το βρακακι μας....

στη θαλασσα εβγαινε ξω και εκανε....χιχι

της εβαζα μονο το βραδυ....ουτε στο μεσσημεριανο υπνο...(αχ κοιμοταν τοτε)

το πρωι που ξυπνουσε εκανε παντα στο γιογιο...την επιβραβευα παντα ακομα και να ειχε ατυχηματα...

επιστρεφοντας απο διακοπες...κοψαμε και την βαρδυνη πανα....ειχαμε ατυχηματα(οχι πολλα)αλλα ΔΕΝ της ξαναεβαλα πανα....φροντιζα να μην πινει πολλα υγρα αργα το βραδυ και την σηκωνα το βραδυ για τσισα (πηγαινα το γιογιο στο δματιο της)...!

το σεπτεμβρη αποφασισαμε οτι θα κοψουμε την πιπιλα....(αλλη ιστορια)

κατα την διαρκεια που προσπαθουσαμε ειχε πιο πολλα βραδυνα ατυχηματα.......

τωρα εχουμε ξεμπερδεψει απο ολα....κι αν εχουεμ ατυχημα([παιδακι ειναι)δεν την μαλλωνω ποτε!

θελουν επιβραβευση....!

ετσι τωρα δεν εχουμε ουτε πιπιλα ουτε πανα....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ ...ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ 'ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ' Κ ΕΜΕΝΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΑΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΟΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ...ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΓΩ ΔΛΔ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΟΥΡΙΟΤΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΤΑ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟΚΤΙΣΕ Κ ΑΥΤΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΙΣΗ Κ ΣΥΚΩΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΣΙΣΑ....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ..

αχχχχ εμεις τωρα ξεκιναμε να το κοψουμε αλλα δεν ξερω το πως :roll:

πηρα και ενα βιβλιο για τις πανες και μου το καταστρεψε ο μικρος

αληθεια καμια βοηθεια για το ξεκινημα???

ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΓΙΟΓΙΟ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ...ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ Κ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ ΤΣΙΣΑ Κ ΚΑΚΑ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΗΣΤΟΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΠΕΣΤΟΥ.ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΣ 'ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΙΣΑ?'' ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ Κ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ;)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΕΙΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΕΖΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...