Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ....


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΙΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ!!!!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΓΩ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ Κ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΝΑ ΜΙΝ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ?Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έλα βρε μυριαμ τι κανείς;;; Χαίρομαι που σου βγήκαν όλα μια χαρά! Για να σου πώ για την σαλπιγγογραφια δεν ξέρω γιατί δεν έχω κάνει απλά ήθελα να σου ευχηθώ! Αντε τώρα βουρ για μπεμπάκι και το πιάσεις στο φτερό που λένε!!!φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα δεν μου το ειχε απαγορευσει :!: βεβαια εγω εκανα :!: και λαπαροσκοπηση μετα απο 2 μερες οποτε ετσι και αλλιως δεν μπορουσα :!: εμεινα εγκυος μετα απο 1 χρονο(αλλα για 6 μηνες δεν γινοταν,αφου εκανα θεραπεια για ενδομητριωση και μου ειχε διακοπει η περιοδος)

με το καλο ευχομαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΡΟΥΛΙΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!! ΜΑΜΑ ΝΑΝΤΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΡΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ...ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Muriam καλησπέρα, εμείς προσπαθούσαμε 9 μήνες και τζίφος, μετά τη σαλπιγγογραφία (ούτε εμένα μου βρήκε κάτι) δεν μας είπε ο γιατρός να μην έρθουμε σε επαφή, αλλά είμασταν τόσο κουρασμένοι και ψυχολογικά και σωματικά που δεν ήρθαμε σε επαφή τις γόνιμες μέρες (ήταν η επόμενη απο τη σαλπιγγογραφία). Τον επόμενο μήνα όμως που ήρθαμε σε επαφή, το πιάσαμε το σποράκι!! Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να μένεις εγκυος αμέσως μετά τη σαλπιγγογραφία. Σου το εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ.......ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ....ΔΕΝ ΗΤΑΝ Κ Η ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ......ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ....ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ...ΜΑΚΑΡΙ.....ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΦΡΩ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΙΝ ΣΥΛΗΨΗ...ΑΠΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΧΗ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ Κ ΥΓΡΟΥ Κ ΠΕΡΝΩ Κ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Κ ΑΥΡΙΟ ΤΙΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια!! @Antonia2 και έγκυος να μην είναι κάποιος όταν τρομάζει σφίγγετε και είναι λογικό να πονάει μετά!! @ΛΕΥΚΗ μου ήρθε η μέρα επιτέλους!! Περιμένουμε νέα σου για να μας πεις και πότε θα κάνεις την αυχενική 
    • Συγχαρητήρια!!!! Μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου!!!! Πάμε ο μήνας έχει μπει υπέροχααααα!
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Μπράβο ο μπεμπούλης!! Λογικά τώρα θα σε βλέπει ανά βδομάδα υποθέτω! 🤗🤗🧿🧿🧸
    • Καλημέρα. Κι εγώ είχα ψάξει το θέμα της φύλαξης των βλαστοκυττάρων, μας είχαν δώσει και έντυπα απ' τον γιατρό, αλλά το είχαν αφήσει εντελώς πάνω μας. Απ' ότι θυμάμαι (γιατί έχουν περάσει κοντά τρία χρόνια) οι ιδιωτικές τράπεζες κρατάνε τα βλαστοκύτταρα για 20 χρόνια και πληρώνεις ένα σημαντικό ποσό τον χρόνο για φύλαξη. Τα βλαστοκύτταρα αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε συγκεκριμένες ασθένειες, σπάνιες, και όπως καταλαβαίνεις αν εμφανιστούν μέσα στα 20 πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού. Η δημόσια τράπεζα απ' την άλλη, ουσιαστικά δέχεται δωρεές και βοηθάει όποιον έχει ανάγκη και απευθυνθεί σε αυτήν. Δηλαδή σε περίπτωση που χρειαστείτε στο μέλλον, ψάχνουν στο παγκόσμιο καταθετήριο να βρουν συμβατά με την περίπτωσή σας (παγκόσμιο, αν θυμάμαι καλά), όχι τα δικά σας. Η διαδικασία της συλλογής- φύλαξης γίνεται εξ ολοκλήρου από εσάς, που πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους, να πάρετε το κιτ λίγες μέρες πριν τον τοκετό και ο σύζυγος να τρέξει μέσα σε σύντομο διάστημα μετά τον τοκετό να το παραδώσει. Επίσης, απ' ΄ότι θυμάμαι, και στις δύο περιπτώσεις, είναι αυστηρά προσωπική η χρήση για το άτομο. Δεν μπορούν στο μέλλον να χρησιμοποιηθούν από εξ αίματος συγγενή, ούτε καν μεταξύ αδελφών. Με μια επιφύλαξη όλα αυτά, γιατί έχει περάσει καιρός από τότε που τα έψαχνα. Αν θέλεις, μπορώ να σου στείλω το όνομα της ιδιωτικής τράπεζας που είχαν προτείνει σε εμάς και να τους ρωτήσεις. Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο και μου είχαν εξηγήσει αναλυτικά.
    • Κοριτσια αρνητική τελικα! 0,1 σημερα 11η μερα, δεν νομιζω μεχρι την Δευτερα να ανεβει. Ο γιατρ΄΄ος ειπε οτι βιαστηκα και να κάνω την Τριτη να δουμε. Εγω ειμαι σιγουρη οτι δεν προκειται να ανεβει. Αν ηταν 4 θα ελεγα οτι εχει μια ελπιδα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...