Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ


Recommended Posts

mhpws gnwrizei kamia apo esas ama sto aretaieio sthn ayxenikh diafania dinoun dvd tou yperhxou??????????????????giati stis 14 fevrouariou tha kanw thn ayxenikh mou ekei kai thelw na mathw mhpws gnwrizei kamia apo esas na mou pei!1tha perimenw apantisoules eyxaristw!!!! :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπορείς να ρωτήσεις στο ιδιο το νοσοκομειο για να εχεις μια εγκυρη πληροφόρηση. Νομιζω όμως πως σε κανένα κρατικό μαιευτήριο δεν δίνουν. Αν θυμάμαι καλα μόνο ένα συγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο στο Κολωνάκι δινει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα είσαι 13 εβδομάδων οταν κανεις την αυχαινική σωστα; Το μωράκι σου δεν θα ειναι ακόμα καλα σχηματισμένο. Αν θέλεις οπωσδήποτε dvd είναι προτιμότερο να πας σε ενα ιδιωτικο κεντρο που δινει οταν κάνεις τηνΒ΄επιπεδου. Θα ειναι καλα σχηματισμένο το μωρο σου τοτε και λογικα θα δειτε και φατσουλα. Στην κορη μου η φατσουλα που είδαμε στο Β' επιπέδου εμοιαζε πολυ στην φατσουλα που ειχε οταν γεννηθηκε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mariamgνα χαιρεσαι το πανεμορφο κουκλακι σου!!!θα διαφωνησω ομως μαζι σου το εμβρυο ειναι πληρες σχηματισμενο....το αβαταρ μου(εικονα προφιλ) ειναι η μπεμπουλα μου στην εξεταση της αυχενικης διαφανειας 13 εβδομαδων :D:D:D

τιτινα τα δημοσια νοσοκομεια-μαιευτηρια δεν δινουν δισκακι πρεπει να πας σε γιατρο εξω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

happy να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη και ενα υγιέστατο παιδάκι!! Ξέρεται τι ειναι; Το μωρό στην αυχαινική εχει ακόμα πρωτογνωρα χαρακτηριστικά, ενω στην Β΄επιπέδου ειναι πολυ καλα σχηματισμένο. Ακομα και το προσωπάκι του φαίνεται καλά!! Και εμάς η αυχαινική στην κορη μου βγήκε πολυ καλη, μάλιστα την έδειξε να κανει και κωλοτουμπες ξετρελαίνοντας μας. Αλλα το Β' επιπέδου ηταν το κατι αλλο. Ενα πληρως σχηματισμένο μωρό, που φαινόταν ξεκάθαρα το φυλο της ακομα και το προσωπάκι της!!!Η φατσούλα της κορης μου στο Β΄επιπέδου με συνόδευε σε ολη την υπολοιπη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου! Ποτέ δεν θα ξεχάσω την συγκινηση μου εκεινη την ημέρα και μετανιώνω απίστευτα πολυ που δεν πηγα να κανω καπου αλλου την εξεταση ωστε να εχω και dvd!!!

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ανυπομωνουσα το ιδιο για ολες τις εξετάσεις. Τωρα στο σποράκι μου ανυπομωνούσα για την αυχαινικη για να δω αν ειναι καλα το μωρο μου και ανυπομωνώ ακομα περισσότερο για την Β' επιπέδου γιατι περα του οτι θα σιγουρέψω την υγεία του θα το γνωρίσω για πρωτη φορα. Θα δω πως μοιάζει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελπίζω να μην θεωρηθει διαφήμηση γιατι δεν ειναι!! Οι φιλες μου εκαναν αυχαινικη και Β' επιπέδου 'Εμβρυο" Ειναι Πατριάρχουν Ιωακείμ 19 στο Κολωνάκι και το τηλέφωνο ειναι 210 7258080. Οι εξετάσεις ειναι λιγο πιο ακριβές εκει λογω του dvd. Προσωπικα δεν εχω παει ποτε, αλλα αυτο μου εχουν συστησει!! Η Β' επιπέδου που θα κανω εγω στοιχίζει 180 ευρω για την αυχαινικη παρε να ρωτήσεις.

Δυστηχως δεν ξερω καποιο αλλο κεντρο που δινει dvd για να σε βοηθήσω. Αν θελεις μπορω να σου πω και τον γενετιστή που εξέτασε τις φιλες μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...