Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι γνώμη έχετε για την περπατούρα?!!!!!!!!!!!???

Recommended Posts

Μανούλες η μπεμπούλα μου εδώ κ 3-4μέρες μπουσουλάει μια χαρά κ συνεχώς θέλει να την έχουμε όρθια! :P:P:P

Ενδωμεταξύ μπουσουλάμε ναι μεν αλλά δόντια ακόμα δεν βγάλαμε(ας πω κ εδώ τον πόνο μου)Μου φαίνεται θα περπατήσουμε κ θα είμαστε φαφούτες!! :lol::lol::lol::lol:

Τη βλέπω ότι έχει αρκετή δύναμη στα ποδαράκια της!

Μία φίλη μου είπε πως τον άλλο μήνα ή όποτε τελοσπάντων τη δω αρκετά δυνατή να της πάρω περπατούρα! :o:o

Η αλήθεια είναι πως έχω ακούσει πολλά αρνητικά(όπως π.χ.ότι κάνει κάκο στα γεννητικά οργανα κ άλλα)! :roll::roll::roll::?

Εσείς τι λέτε?

Τη χρησιμοποιήσατε?! :?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

juliet να σου ζησει η μπεμπουλα και να μην ανησυχεις για δοντακια γιατι εμεις περπαταμε απο 11 μηνων και μεχρι τωρα δεν εχουμε βγαλει ουτε 1 δοντακι!!!

Οσο για την περπατουρα εγω την πηρα γιατι στην φαση των 6 μηνων ηθελε συνεχεια να την περπαταω αλλα η Χρυσανθη αλλα σχεδια ειχε,δεν την αγαπησε ποτε και δεν εκατσε ποτε ,ενιωθε σαν να ηταν φυλακισμενη.

Για τα αγορακια εχω ακουσει για τα γεννητικα οργανα οχι για τα κοριτσακια.

Δοκιμασε να δεις αν της αρεσει και βλεπεις!!1

Καλησπέρα juliet μην αγχώνεσαι για τα δοντάκια ,όσο πιο αργά τόσο πιο γερά.Εμείς το πρώτο το βγάλαμε 8 μηνών.Όσο για την περπατούρα και εγώ δεν είχω ακούσει καλά λόγια.Όταν λοιπόν μας φέρανε δώρο μία ,πήρα τον παιδίατρο να τον ρωτήσω και μου είπε αν έχω κανένα εχθρό να του την χαρίσω!!!!!!!Μου είπε ότι εκτός από τα ατυχήματα που έχουν συμβεί , προκαλεί πρόβλημα στους γοφούς του μωρού επειδή δεν στηρίζεται σωστά. Εννοείται πως δεν την χρησιμοποίησα ποτέ.

Να σου ζήσει καραρχας το μωρό σου !!!

Να διευκρινησω οτι άλλο περπατουρα , άλλο στράτα !

η στράτα έχει επισημως σταμάτησει να χρησιμοποιείται απο πολλους Ενημέρωμένους γιατρούς !

η περπατουρα απλα μοιαζει με καροτσακι που απλα σπρωχνει το παιδακι και το βοη8αει να στηριζεται.

γνωμη μου επειδη δοκιμασα πολλα , αν αποφασισεις να παρεις περπατουρα να ειναι στα8ερη και κατα προτιμιση ξυλινη (πιο βαρυα) για να στηριζεται καλα το κοριτσακι σου .

Προσωπικα δεν χρησιμοποιησαμε κανενα απο αυτα ;) αργα η γρήγορα όλα περπατάνε οταν έρ8ει η ωρα τους ... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!!

an enois aytin poy mpenoun mesa ta pedia ego tin pira sto deytero pedi k tin evaza tin mikri mesa gia ligo dld 10 lepta to proi k alla tosa to apogeuma k tis arese poli kmia xara ine ta podarakia tis,tora vazo ton mikro (ine8 minon) alla den toy poli aresi ,pali ligo ton afino.emena mou ipe i giatros oti tipota den pathenoyn apla oti den mathenoyn na perpatane grigora....alla emena i mikri perpatise 10 minon parolafta ...nomizo oti edo isxiei to pan metron aroston .opote kane oti nomizis me metro. ;)

καλησπερα σας κοριτσια!!!!juliet μου κατ'αρχην να σου ζησει το κοριτσακι σου!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D .

εγω την στρατα(αυτη που βαζεις μεσα το παιδι)την χρησιμοποιησα και στα δυο τα παιδια μου,οπου σχεδον τις πιο πολλες ωρες της ημερας τα ειχα εκει μεσα.η κορη μου ειχε ξεκινησει να περπατησει εννια μηνων αλλα ειχε πεσει και αφου φοβηθηκε παρπατησε μετα οταν εγινε 13 μηνων(ενω δεν ειχε μπουσουλησει καθολου).ο γιος μου τωρα ειναι εννια μηνων και τον εχω στη στρατα καθως τον βγαζω κιολας (αφου δεν μπουσουλαει) για να μπορεσει να περπατησει.ειναι αναλογα στο παιδι πιστευω το ποτε θα περπατησει.

παντως η παιδιατρος μου εχει πει ειναι πως το μονο που πρεπει να προσεχουμε ειναι τα ατυχηματα!!!!!!!

juliet ου καλημερα κ να σου ζησει το κοριτσακι σου!!!! :D

εγω κ στα 3 μου παιδακια χρησιμοποιησα περπατουρα!!!μετα τον εβδομομηνα,για καμια ωρα μεσα στην ημερα!!δεν κρατουσε πολυ αυτο βεβαια!!μολις τα ειδαμε να περπατανε στηριγμενα στα επιπλα κ να στεκονται ορθια,τα σταματησα για να μπορεσουν να αφεθουν κ να περπατησουν!!

μπορω να πω οτι οποτε τα εβαζα εκει ξετρελενοντουσαν!!επαιρναν φορα κ γκαζωναν!!! :lol::lol::lol: τους αρεσε παρα πολυ!!

εχω ακουσει κ γω διαφορα,αλλα δεν εγινε κατι απ'αυτα στα δικα μου παιδακια!!!

λενε οτι δνε κανει για τη μεσουλα τους βασικα,αλλα μπορεις να ρυθμισεις το υψος κ να ακουμπανε τα ποδαρακια κ να μην ζοριζονται,ουτε να ''αιωρουνται''!!!δεν ξερω τι να σου πω!!τον παιδιατρο τον ρωτησες???ουτως η' αλλως δεν μενουν πολυ ωρα μεσα εκει,ουτε τη χρησιμοποιουν πολυ καιρο!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ!!ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 2 ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ 8 ΜΗΝΩΝ! Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΕ!!

Καλημέρα και από μενα!

Εμείς είχαμε και στράτα και περπατούρα.

Με την έγκριση της παιδιάτρου έβαζα τον Χριστόφορο από 6μηνών στην στράτα αλλά σ'αυτή την ηλικία ήδη πιανόταν από το πάρκο και σηκωνόταν όρθιος μόνος του. Είχε αρκετή δύναμη. Στην στρατα τον έβαζα 2-3 φορές την ημέρα από μισή ωριτσα κάθε φορά και πήγαινε βολίδα! Του άρεσε πολύ! Το να καθιστερήσει το παιδί να περπατήσει δεν νομίζω οτι ισχύει. Εμένα που την χρησιμοποιούσε περπάτησε νωρίς. Πρόβλημα στα γεννητικά όργανα γιατί να προκαλεί; Επειδή τα πιέζει; Με την ίδια λογική και το μάρσιπο θα πρέπει να απαγορευτεί ;)

Την περπατουρα δεν την χρησιμοποίησε πολύ γιατί προτιμούσε από 9 μηνών να πιάνετε από έπιπλο σε έπιπλο και να κάνει τις βόλτες του. 10μισι μηνών εκανε τα πρώτα του βηματάκια, χωρις να τον κρατάμε!

Όσο για τα δόντια.... 4 μηνών έβγαλε το 1ο και τώρα σχεδόν 1 ετους εχει 9 και περιμένουμε να "σκάσουν" άλλα 2 αυτές τις μέρες.

Να μην αγχώνεσαι για τα δοντάκια, εγώ έχω καεί από πολύ νωρίς μια μου σε κάθε δόντι που βγαίνει έχουμε απιστευτη γρίνια... :cry: Το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς όπως και για το περπάτημα. Όταν έρθει η ώρα της να περπατήσει θα το καταλάβεις..... απλά βοήθησέ την!

καλησπέρα κι από μένα!

Μια φίλη μου έδωσε την περπατούρα του γιου της που μόλις περπάτησε... τη χρησιμοποίησα μερικές μέρες και ο μικρός ήταν ενθουσιασμένος! Έρχετε ο γιατρός στο σπίτι για το εμβόλιο, τη βλέπει και μου έκανε παρατήρηση! Η αλήθεια είναι ότι δεν τον είχα ρωτήσει. Μου είπε όμως ότι απαγορεύεται για ροπάλου!!! Δεν έχει να κάνει με το αν θα περπατήσει γρήγορα ή όχι, αλλά το ότι προκαλεί πρόβλημα στα τα ισχία! Από τότε, δεν την ξαναχρησιμοποίησα... αλλά ο μικρός τη θέλει πολύ και έχουμε γκρίνιες! Οπότε μανούλες, μην την ξεκινήσετε αν δε ρωτήσετε το γιατρό σας!

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ-ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΤΑ-ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ!!!ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...