Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

SOFOU

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Μήπως ξέρει κάποια από σάς να μου πεί τί θα κάνω με τα σπυράκια που έχω καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης? Στο μέτωπο, λαιμό και στέρνο. Βάζω μπεταντίν και πλένομαι με σαπούνι fissanα, αλλά τίποτα. Έχετε κάποια συμβουλή? Ευχαριστώ πολύ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Περιμένεις κοριτσάκια? γι΄αυτό έχεις και σπυράκια! Έτσι λένε!!! Εγώ στον γιο μου είχα πεντακάθαρη επιδερμίδα και στην κόρη μου στην αρχή είχα σπυράκια αλλά μετά όσο η εγκυμοσύνη προχωρούσε έφυγαν και το πρόσωπο άρχισε και γλυκαινε :) Α! νομίζω έκανα και πανάδες:( αλλά φεύγουν και αυτές τώρα 2 μήνες μετά τη γέννα :)

Ωστόσο δεν ξέρω τον τύπο της επιδερμίδας σου. Αν λοιπόν έχεις λιπαρή επιδερμίδα τότε: Ο καθαρισμός είναι η πιο σημαντική διαδικασία για τη λιπαρή επιδερμίδα. Επέλεξε ήπια καθαριστικά και απολεπιστικά προϊόντα και ξεκίνησε την ημέρα σου χρησιμοποιώντας ένα σαπούνι το οποίο καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να της προσδίδει επιπλέον λιπαρότητα. Το βράδυ επέλεξε μια ελαφριά απολεπιστική κρέμα, η οποία θα βοηθήσει να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και οι ρύποι αλλά και τα στίγματα που φράζουν τους πόρους. Σε ό,τι αφορά την τονωτική λοσιόν, καλό είναι να αποφεύγονται όσες περιέχουν οινόπνευμα γιατί αφυδατώνουν την επιδερμίδα, ενώ δημιουργούν και μαύρα στίγματα. Πέρα από την καθημερινή περιποίηση σημαντική θέση έχει και η εβδομαδιαία απολεπιστική μάσκα, που μπορεί να φανεί σωτήρια στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης ακμής.

Σημείωση: καλό είναι να χρησιμοποιήσεις καλλυντικά βιολογικά ή φυτικά που δεν περιέχουν τις καρκινογόνες ουσίες, βλέπε paraben

με το καλό τα κοριτσάκια σου:)

Περιμένεις κοριτσάκια? γι΄αυτό έχεις και σπυράκια! Έτσι λένε!!! Εγώ στον γιο μου είχα πεντακάθαρη επιδερμίδα και στην κόρη μου στην αρχή είχα σπυράκια αλλά μετά όσο η εγκυμοσύνη προχωρούσε έφυγαν και το πρόσωπο άρχισε και γλυκαινε :) Α! νομίζω έκανα και πανάδες:( αλλά φεύγουν και αυτές τώρα 2 μήνες μετά τη γέννα :)

Ωστόσο δεν ξέρω τον τύπο της επιδερμίδας σου. Αν λοιπόν έχεις λιπαρή επιδερμίδα τότε: Ο καθαρισμός είναι η πιο σημαντική διαδικασία για τη λιπαρή επιδερμίδα. Επέλεξε ήπια καθαριστικά και απολεπιστικά προϊόντα και ξεκίνησε την ημέρα σου χρησιμοποιώντας ένα σαπούνι το οποίο καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να της προσδίδει επιπλέον λιπαρότητα. Το βράδυ επέλεξε μια ελαφριά απολεπιστική κρέμα, η οποία θα βοηθήσει να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και οι ρύποι αλλά και τα στίγματα που φράζουν τους πόρους. Σε ό,τι αφορά την τονωτική λοσιόν, καλό είναι να αποφεύγονται όσες περιέχουν οινόπνευμα γιατί αφυδατώνουν την επιδερμίδα, ενώ δημιουργούν και μαύρα στίγματα. Πέρα από την καθημερινή περιποίηση σημαντική θέση έχει και η εβδομαδιαία απολεπιστική μάσκα, που μπορεί να φανεί σωτήρια στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης ακμής.

Σημείωση: καλό είναι να χρησιμοποιήσεις καλλυντικά βιολογικά ή φυτικά που δεν περιέχουν τις καρκινογόνες ουσίες, βλέπε paraben

με το καλό τα κοριτσάκια σου:)

glikia mou den ksero an ftaine ta koritsakia sou alla ki ego pou perimeno koritsaki mia apo ta idia pernao....:( :( tora pou eimai stin 30 ebdomada blepo tromeri beltiosi, alla den ksero an tha kratisei!!!:dry: :dry: ki ego xrisimopoio fissan kai betadine!!!:kiss: :kiss:

glikia mou den ksero an ftaine ta koritsakia sou alla ki ego pou perimeno koritsaki mia apo ta idia pernao....:( :( tora pou eimai stin 30 ebdomada blepo tromeri beltiosi, alla den ksero an tha kratisei!!!:dry: :dry: ki ego xrisimopoio fissan kai betadine!!!:kiss: :kiss:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΟΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ VICHY.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΕ ΟΡΜΟΝΙΚΟ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΧΕ ΝΕΟΓΝΙΚΗ ΑΚΜΗ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΟΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ VICHY.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΕ ΟΡΜΟΝΙΚΟ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΧΕ ΝΕΟΓΝΙΚΗ ΑΚΜΗ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ.

Εγω παλι στην κορη μου ειχα πεντακαθαρη επιδερμιδα.

Τελικα εχει να κανει με την καθε εγκυμοσυνη διαφορετικα σε καθε γυναικα και απ'οτι εχω καταλαβει τελικα τιποτα δεν ειναι στανταρ σε μια εγκυμοσυνη....ούτε οι συμβουλες των γιατρων, ουτε τα συμπτωματα..!!

Εγω παλι στην κορη μου ειχα πεντακαθαρη επιδερμιδα.

Τελικα εχει να κανει με την καθε εγκυμοσυνη διαφορετικα σε καθε γυναικα και απ'οτι εχω καταλαβει τελικα τιποτα δεν ειναι στανταρ σε μια εγκυμοσυνη....ούτε οι συμβουλες των γιατρων, ουτε τα συμπτωματα..!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ,ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ... Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΡΕΜΕΙ ή ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΚΜΗ ή ΑΛΈΡΓΙΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΟ BETADIN ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ,ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ... Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΡΕΜΕΙ ή ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΚΜΗ ή ΑΛΈΡΓΙΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΟ BETADIN ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...