Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βήχας


MamaToBe

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Εύχομαι να είστε όλες σας καλά κι εσείς και τα όμορφα τα παιδάκια σας! Μετά από πολύμηνη αποχή είμαι πάλι εδώ :)

Ο Φοίβος μου είναι πλέον 21 μηνών και εδώ και κάτι μήνες ταλαιπωρούμαστε ξανά και ξανά με μυξούλες, που μετά γίνονται βήχας, και μετά ωτίτιδα και στα 2 αυτάκια κι έχουμε πάρει 3 φορές αντιβίωση.. Έχω στεναχωρεθεί τόσο πολύ που ταλαιπωρείται το παιδάκι μου συνέχεια και κολλάει χωρίς να έχει πάει καν παιδικό σταθμό. Τα εισπνεόμενα aerolin και flixotide πάνε κι έρχονται και το μωρό τα χει παίξει.. Σας έχουν δώσει κανένα απότελεσματικό σιροπάκι για το βήχα? Κάνουμε συνέχεια ορούς αλλά η μύξα σχεδόν πάντα εξελίσσεται σε έντονο βήχα :( Τι άλλο να κάνω????

Φιλιά σε όλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωωωωχ περαστικα σας!!! Σε νοιωθω απολυτα! Τα κοριτσια εδω ξερουν τον πονο μου. Συνεχεια μυξα, βηχα ωτιτιδα. Παιδων 10 μερες.. αστα!! Εμας μας εσωσε απο τον βηχα το ξοζαλ και οι σταγονες σολντεσανιλ! >Αλλα μην δωσεις κατι χωρφις να ενημερωσεις τον παιδιατρο. Μηπως ειναι κι αλλεργικο? Γιατι οι μυξες κανουν την ωτιτιδα που οι μυξες προερχοντε απο οτιδηποτε.. Ευχομαι περαστικα κι αγυριστα!!

Κι εμενα τωρα εφυγε ο παιδιατρος κι εχουμε ωτιτιδα... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ετσι ηταν και ο γιος, αλλα πηγαινε παιδικο. Σιροπι μου ειχα απαγορεψει ο παιδιατρος μεχρι την ηλικια των 5ετων επειδη μπορουσε να πνηγει απο τα φλεματα του. Μονο φυσιολογικο ορο του εκανα τοτε και μασκα με αερολιν. Υπομονη. Δοκιμασε και μελι στο γαλα μηπως μαλακωσει ο λαιμος του. Εχθες πηγαμε στο γιατρο επειδη βηχει λιγακι και μας ειπε γαλα ζεστο με μελι αρκετες φορες την ημερα και μελι σκετο ανα διαστηματα. Παντως ειναι λιγο καλυτερα.

Περαστικα σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ!!! Αυτό με το μέλι μες το γάλα θα το δοκιμάσω από απόψε κιόλας.. Κι απο Δευτέρα θα πάμε σε ομοιοπαθητικό παιδίατρο να δούμε τι θα μας πει.. Την βαρέθηκα τη χημεία!!! Περαστικά και σε σάς!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπέρα κοριτσάκι μου...

Αχ,χτυπησες σε ευαισθητο σημειο..Μόλις σημερα σταματησε να βηχει το κοριτσακι μου,

πραγματικά είναι τραγικό σ αυτη την ηλικία...Περασαμε ατελειωτες νυχτες

ορθιοι οικογενειακως..

Δυστυχως πηραμε αντιβιωση κ εμεις γιατι εξελίχθηκε σε βρογχίτιδα,αλλα

μας βοήθησε πολυ κ το aerius,το οποίο ειναι αντισταμινικό κ ειναι σούπερ για

τον βηχα.Ρωτα κ τον γιατρο σας!

Φιλια κ περαστικά,αλλο κακό να μη σας βρει,το ευχομαι ολόψυχα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ 23 ΜΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΙΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΜΑΤΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι δεν είναι άρρωστο πρωι μεσημερι βραδυ ορο με σύριγγα όμως όχι αμπουλα, να μπαινει από τη μια να βγαινει από την άλλη αυτό θα το κανεις μεχρι να παει φανταρος :D

Όταν θα κολλαει καμια ιωση πιο πολλες φορες ορο κ αν βηχει θα βαζεις υγραντήρα στο δωματιο κ καθημερινες που θα είναι καλα θα βαζεις παντα μια πετσετα πανω στο καλοριφερ που θα την εχεις κανει μουσκεμα όμως.

Δεν σου λεω με όλα αυτά ότι δεν θα αρρωσταινει αλλα δεν θα παθαινει ποτε ωτίτιδες εμενα κανενα κ ποτε δεν εχει παθει αλλα παντα ηταν οριακα όταν αρρώσταιναν ιδικα ο μεγαλος μου που εχει ευαισθησία με το λαιμό του ,αρχιζει κ βηχει από τον Σεπτέμβρη μεχρι τον Ιούνιο κ παθαινει λαρυγγίτιδες αν δεν τα εκανα όλα αυτά θα ειχε παρει τις τριπλασιες αντιβιωσεις κ εισπνεομενα ,κ οσο μπορεις να αποφευγεις αντισταμινικα κ κορτιζονες (σταγονες που δινουν)

Υπομονη κανα 2-3 χρονια μετα ηρεμουν πολύ από αρρωστιες.

Το μωρο μου είναι 8,5 μηνων εχει μυξα εδώ κ 2 μηνες κ του βαζω ορο ακομα κ τα μεσανυχτα στον υπνο του κ ετσι αποφυγαμε τα φαρμακα ,αν κ τωρα του δινω γιατι εχουμε κολλησει ολοι την γριπη μαλλον αυτή κ προσπαθουμε να συνέρθουμε εδώ κ 8 μερες κ για να μην χειροτερέψει του αρχισαμε αντιβιωση όπως ολοι δλδ που παίρνουμε οικογενειακός(από γιατρο βεβαια)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...