Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσια μάλλον έχω ουρολοίμωξη

Βανια

Recommended Posts

εδω και κέτι μέρες περίπου πριν 17 ημέρες άρχισα και είχα κάυι πόνους στο έντερο έτσι νόμιζα ένιωθα ότι τα εντερα μου χόρευαν και ότι μέσα μου είχα τόσο εγλωβισμένο αερα αλλά δνε μπορούσα πήρα μερικά bouskopan ένιωσα καλύτερα εν τω μεταξύ είχα και περίοδο και είπα να και ένας λόγος . Πριν 2μέρες άρχισα να έχω πόνους χαμηλά να έχω την αίσθηση να ουρήσω αλλά τίποτα και άρχισε και να έχω και λίγο αίμα νόμιζα ότι μου ξαναήρθε αλλά τελικά δεν ήταν και απο χτες κάνω και πυρετο μέχρι 38,5 δεν ξέρω πήγα σε ουρολογο αλλά έλειπς έτισ πήγα σήμερα έκαν μια εξέταση ούρων γενική θα περιμένω και να πάρω το γυναικολόγο μου τηλέφωνο να μου πεί τη να πάρω . Ξερετε καμια αντιβίωση σχετική μ αυτό ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάνια μου ο δικός μου ουρολόγος μου δίνει Fourolin αλλα καλύτερα να περιμένεις να δείς τι θα σου πεί ο γιατρός σου.Προς το παρόν άν έχεις κ τσούξιμο κάνε πλύση με λίγο χαμομηλάκι,εμένα με βοηθούσε.Περαστικά!

γεια σου βανια , την ceclor ξερω αλλα ομως καποια ατομα δεν μπορουν να την παρουν γιατι τους πειραζει . να πινεις πολυ πολυ νερο και να περιμενεις τα αποτελεσματα γιατι απο την καλλιεργια νομιζω συμπεραινουν και ποια ειναι η καταλληλη θεραπεια για το μικροβιο.περαστικα σου!

Δεν ξέρω για αντιβίωση κούκλα μου αλλά επειδή την είχα πατήσει πολλές φορές με ουρολοίμωξη και αυτό που με θεραπεύει κατευθείαν χωρίς φάρμακα είναι το πολύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύ νερό!!!Αν μπορείς,πιες 1-1,5 λίτρο μέσα σε 10 λεπτά,θα θέλεις να ουρήσεις πολλές φορές και θα σε καθαρίσει αν δεν έχει προχωρήσει πολύ το μικρόβιο!Περαστικά σου!

geia sou vania!!epeidi paideutika mesa sto 2010 polu me tin ouroloimwksi..tha sou pw na pineis polu nero opws proeipe i anna alla kai an sou dwsei kapoia antiviwsi i opoia tha eksartatai apo to mikrovio pou tha exeis kai mono,episis na pieis 2 koutia!egw epina 1 kai epi 3 mines paideuomouna giati to mikrovio den efeuge!egw ipia ti zinadol,,endiamesa kai to norocin..alla mono otan ipia 2 koutia zinadol mou eguge!den prwta ti exeis kai ta ksanaleme!kalo kouragio..kai perimenoume nea sou!

κορίτσια πήτα την απάντηση αλλά όπως ναφέρατε θέλει καλλιέργεια και αντιβιώγραμμα επειδή η απλή ούρων βγηκε καθαρή αλλά ο γυανικολόγος μου μου έδωσε ένα τηλε. παθολόγου πολύ καλός και μου είπε το παραπάνω και όταν του είπα τα συμτώματα μου είπε ότι είναι σίγουρα ουρολοίμωξη μου έδωσε το zinadol επειδή είμαι και χάλια κρυωμενη όλα μαζί :evil: και μου είπε να πάρω γα 5 μέρες κάθε 12 ωρες το κουτί έχει μ'εσα 14 δηάδη για 12 ημέρες θα τη πάρω όλη αλλά θέλει και oultra levir είναι πολύ δυνατές και μπορεί να δημιούργήσει μύκητες

ελααααα περαστικα μωρεεεεε :(:( ασε το χω περασει απειρες φορες!!!! υποτροπη στην υποτροπη.

Να πας να σε δει και ενας ντοκτορ ομως απο κοντα.Θα χτυπησει και τα νεφρα σου να δει μηπως εχεις πονακια κλπ.

Παρε και ουλτρα λεβουρ, φαε και γιαουρτακια πολλα και πολυυυυυυ νερακιιιιιιιι και θα περασει, υπομονη. Ηδη απο τις πρωτες μερες με την αντιβιωση θα αρχισεις να καλυτερευεις. Λογικα θα κανεις 10 μερες με τα το τελος της θεραπειας επαναληπτικη εξεταση.

Περαστικουλια.

Εχω περασει κι εγω πολλα δεινα με ουρολοιμωξη και τελικα ανακάλυψα οτι η καλύτερη αντιβίωση είναι η ciproxin ειναι δυνατη αλλα καθαριζεις( εγω ειχα αρκετες υποτροπες με τις υπόλοιπες...) και εκτός από το νερο υπάρχει και ακομη ενα τρικ ( μου το ειπε Αγγλιδα φιλη και επειδη εργαζομαι σε τραπεζα ειναι δυσκολο να πηγαινω τουαλεττα οποτε θέλω , εξ'ου και οι λοιμωξεις!!) ακουει στο όνομα Ribena!! εκεινος ο μωβ χυμος απο φραγγοσταφυλα!!!ειναι το καλύτερο φαρμακο για την ουρολοιμωξη αλλα και πολυ καλο αντιοξειδωτικο για την αποφυγη κρυολογημάτων!!!Δοκιμασε το και αμα σου αρεσει δε θα χάσεις!!! Περαστικά!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...