Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalhmera se olous sas!

koirtsia exw megalo problhma me ton 1 mou gio!! anagkasthka na figw gia 3 meres ektos athinas logo kidias den mporousa k den hthela na parw ta mwra mazi mouk angkasthka na ta afisw sthn pethera mou.otan girisa k mou ta ferane pisw eida to stoma tou enous na kolaei k eixe sximatistei san asprh stampa girw apo thn pipila. rwthsa ti htan alla o petheros mou den hksere na mou apanthsei!to katharisa kateythian.meta apo ligo to mwro arxhse na klaiei san trelo k den hthele thn pipila tou.ourliaze,kokkinise k htan etoimws na skasei apo to klama.oute h agkalia den ton hremhse.phra thn pethera mou na rwthsw an eklaige k ekei k an htan anysixw k mou eipe oti eklege k ekei episis poly thn 1h mera k oti tou edwse zaxarh k oti hremhse amesws.neyriasa apisteyta poli.3meres tou edeine zaxarh na ton hremhsei molis eklege k twra o mikros thelei sinexeia den mporw na ton hremisw me kanenan tropo.meta apo 15lepta klama aganaxtw k tou bazw isa isa sthn pipila k amesws hremei.k thn nyxta episis klaei gia zaxarh...ti na kanw na tou kopsw ayto to sinithio pou apexthse????den thelw na tou deinw zaxarh,edw egw den trww katholou oxi na deinw sto mwro mou!!!ta exw paiksei paidia.ti na kanw?????????????????

Δημοσίευση

Καλά έχω πάθει σοκ μ'αυτό που διάβασα τώρα !! :shock::shock:

Αυτές οι γιαγιάδες είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ .. ! Χαίρομαι πάντως για τη ψυχραιμία σου ! Εμένα αν το έκανε αυτο η πεθερά μου μπορεί να την πλάκωνα και στις σφαλιάρες απο τα νεύρα μου !! χιχιιχι !! :D

Εννοείται ότι δεν πρέπει να της ξαναφήσεις το μωρό σου ... ! Δεν είναι να την εμπιστευτείς με τίποτα ξανά !

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τηλέφωνο τη παιδίατρο μου ... ο γιατρός σου θα ξέρει σίγουρα να σε συμβουλέψει ... !

Δημοσίευση

Kalhmera Sofia!!

an mporousa k egw tha thn plakwna alla exoume pistebw arketa problhmata na dimourgisw ki'allo!!an htan omws sto xeri mou mono den tha ths ta afina pote ksana ayto einai sigouro!sthn arxh eixame to problhma ths agkalias ta eixe sinexeia ma sinexeia agkalia akomh k oan etrwge ta esfigke epanw ths les k tha ths klaibane to mwro.meta apo arketes fasaries kpedema diko mou sto spiti na ta epanaferw to stamathse h malon to elatwse!!!prepei na me thewrei poli kakia nyfh giati den kratiemai k poli ths ta xwnw otan prepei (oson afora ta mra mono!)anyway pantos ta katafere ayth thn fora k twra ta exw paiksei gia ta kala!

Δημοσίευση

Kalhmera Sofia!!

an mporousa k egw tha thn plakwna alla exoume pistebw arketa problhmata na dimourgisw ki'allo!!an htan omws sto xeri mou mono den tha ths ta afina pote ksana ayto einai sigouro!sthn arxh eixame to problhma ths agkalias ta eixe sinexeia ma sinexeia agkalia akomh k oan etrwge ta esfigke epanw ths les k tha ths klaibane to mwro.meta apo arketes fasaries kpedema diko mou sto spiti na ta epanaferw to stamathse h malon to elatwse!!!prepei na me thewrei poli kakia nyfh giati den kratiemai k poli ths ta xwnw otan prepei (oson afora ta mra mono!)anyway pantos ta katafere ayth thn fora k twra ta exw paiksei gia ta kala!

Δημοσίευση

:shock::shock::shock:

Δεν είμαστε καλά :evil:

Απίστευτη η πεθερά....

Μην το συνεχίζεις όμως κι εσύ τώρα.

Κάνε λίγο υπομονή με τα κλάμματα και σε 1-2 μέρες θα το έχει ξεχάσει. Μην πέφτεις στην παγίδα και του βάζεις έστω και λίγη. Του κάνεις κακό.

Πάρε τον αγκαλίτσα, μίλα του πολύ...

Ουφ...Ρε τι σας έκανε :shock:

Δημοσίευση

ο χριστος κ η παναγια!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

αχ τι να πω.. δε θα σχολιασω τη συμπεριφορα της πεθερας....

κανε υπομονη κοριτσι μου 1-2 μερες θα κλαψει, δε νομιζω να του παρει παραπανω...

αλλα οπως λεει κ η μαγδα μην του βαζεις καθολου, ουτε λιγη, θα τη ζηταει παλι μετα..

καλεεεεεε δεν το πιστευω ειλικρινα πρωτη φορα ακουω τετοιο πραγμα!!

Δημοσίευση

μα ελεος δηλαδη!

κ γω θα ειχα τρελαθει!

πιστευω οτι ειναι φαση κ θα περασει συντομα ,θα κλαψει ,θα κλαψει :( θα το ξεχασει το μικρουλι σου

κανε υπομονη με το να συνεχιζεις τη ζαχαρη ,εστω κ σε μικρη ποσοτητα,νομιζω θα εθιστει περισσοτερο το μωρακι σου

Δημοσίευση

Kαλά μιλάμε κ εγώ νευρίασα :twisted::twisted: ,όντως κοπέλα μου χαρά στην ψυχραιμία σου!Θα μου πεις τώρα η ψυχούλα σου το ξέρει!! :shock::shock:

Κ εγώ θα συμφωνήσω με τις μανούλες που λένε πως πρέπει να την κόψετε τη ζάχαρη αμέσως!Θα κάνεις λίγο υπομονή κ θα το ξεχάσει!

Εμένα βέβαια το μωράκι μου είναι μικρό κ δεν έχω ιδία γνώμη αλλά παρακολουθώ το μεγαλωμα πολλών παιδιών από φίλες μου κ είμαι σίγουρη ότι κ αυτές το ίδιο θα εκαναν!!! ;););););)

Κάνε και τα παραπονάκια σου στον άντρα σου για τη 'μανούλα' του μήπως της βάλει λίγο χέρι κ δεν κάνει ότι να ναι με τα παιδάκια σου!Κατά τ' άλλα....... ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Νάσια,

θα συμφωνήσω και εγώ με τα κορίτσια. Είναι πολύ μικρός για να μάθει στη ζάχαρη. Μάλλον, θα πρέπει να δοκιμάσεις τις αντοχές σου για λίγες μέρες μέχρι να συνηθίσει τη νέα πραγματικότητα - δηλαδή την πιπίλα χωρίς τη ζάχαρη. Πάντως δες το θετικά, οτι ευτυχώς έγινε κάτι που διορθώνεται και που δεν του προκάλεσε κακό...και προσπάθησε να εξηγήσεις και στην πεθερά σου οτι οι εποχές έχουν αλλάξει, η ιατρική έχει προχωρήσει και η ζάχαρη απαγορεύεται σε τόσο μικρά παιδιά!

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω για της συμβουλες σας,

Πηρα τον παιδιατρο να μου πει κ αυτος την γνωμη του κ μου ειπε οτι αφου την ζηταει να του δεινω λιγακι να ξεγελαστει αλλα οχι τακτηκα!παντος σημερα δεν του εχω δωσει καθολου αλλα μπορω να σας πω οτι ηταν πολυ δυσκολο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επαιξα λιγο παραπανω μαζι του,τον παραχαιδεψα(!!!),τον πηγα κ βολτουλα με το καροτσακι αν κ αυτη η βολτα ηταν εφιαλτικη γιατι εκλεγε για τα 1α 10λεπτα!!!!ουτε το κουνιμα τον νανουριζε!!!αλλα τα καταφεραμε πρως το παρον!να δουμε τωρα το βραδυ τι μας επιφιλασει η νυχτα αυτη!!!!Μακαρι να καταφερω να του την κοψω τελειος!!!

juliet οσον αφορα την κουβεντα με τον αντρα μου ειναι λιγο δυσκολο να την κανω!!!η σχεση μας με την μητερα του κρατιεται απο ενα σκηνι!!!Ειχαμε ηδη μια τετοια κουβεντα μαζι της πριν της γιορτες κ το αποτελεσμα ειναι οτι μαζι μου δεν μιλαει ουτε ερχετε σπιτι εκτος απο τον πεθερο μου αλλα επιδι θελει να βλεπει τα παιδια βαζει τον αντρα μου να με πισει να τα στελνω σπιτι της για 1 μερα!!!!!!!!!! φαντασου πως νιωθω γι'αυτο!πιστευω οτι καλυτερα ειναι να μην λεω κ πολλα γιατι μετα θα αρχισει αλλη φαγουρα παλι!!!

Δημοσίευση

οριστε???? σου ειπεε να του δινεις ζαχαρη????

καλα μερικες φορες πραγματικα παντως λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι ετσι??

κανε υπομονη κοριτσι μου, 2-3 μερες θα ζοριστεις κ θα ουρλιαξει ο μικρος

μετα οι κοποι σου θα ανταμειφθουν!

Δημοσίευση

Η δική μου γνώμη είναι να αλλάξεις τον παιδίατρο και όταν πηγαίνεις τα παιδιά στην πεθερά να είσαι και εσύ παρούσα!!!....προσωπικά δεν θα τα ξανα άφηνα εκεί μόνα τους ούτε για ένα λεπτο!!!!

δεν μας είπες την ηλικία τους!!! :?:

γιατί έτσι όπως πάει σε λίγο θα μας γράψεις ότι του βούτηξε την πιπίλα σε αλκοόλ για να κοιμηθεί!!! :shock::shock::?:?:?

Δημοσίευση

γιατί έτσι όπως πάει σε λίγο θα μας γράψεις ότι του βούτηξε την πιπίλα σε αλκοόλ για να κοιμηθεί!!! :shock::shock::?:?:?

:lol::lol::lol:

Δεν είναι κακή ιδέα :lol:

Εμένα όμως που παίρνει μόνο βυζοπιπίλα τι να κάνω? :roll:

Να πασαλειφτώ ή να το πιώ? :lol:

Δημοσίευση
Απαράδεκτη η συμβουλή του παιδίατρου ....

Συμφωνώ απόλυτα!!!

Όσο για την πεθερά...τι να πω έλεος δηλαδή! Αυτό με εκνευρίζει, που επειδή έκαναν παιδιά πριν από 800 χρόνια νομίζουν ότι είναι ειδικοί και αμφισβητούν και τις οδηγίες μας. Με μια κίνηση μπορούν να καταστρέψουν ό,τι προσπαθούμε να χτίσουμε. Εντάξει δε λέω είναι διαθέσιμες να κρατάνε τα παιδιά για να έχουμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας αλλά γιατί πρέπει να το πληρώνουμε ακριβά; Δε γίνεται να κάνουν το καλό χωρίς να επεμβαίνουν στην διαπαιδαγώγηση;;

Εγώ ακόμα δεν της άφησα το μωρό χωρίς να είμαι παρούσα. Κ ελπίζω πραγματικά να μη χρειαστεί να το κάνω μέχρι να μεγαλώσει πολύ το παιδί. Εμένα έχει τη συνήθεια να το ταρακουνάει τόσο πολύ το μωρό που το εξαντλεί τελείως κ μετά από την υπερένταση δε μπορεί να κοιμηθεί. Όταν της λέω να μην το τρελαίνει λέει δεν ξέρετε εσείς έτσι θέλουν αυτά να κουράζονται... :shock::shock: Το χειρότερο είναι ότι ήδη μεγαλωσε κ το παιδί της κουνιάδας μου με το δικό της τρόπο κ όλο μου κοπανάει: Και το Χρήστο έτσι τον κάναμε..και ο Χρήστος έτσι ήθελε...και ο Χρήστος έτσι έκανε

εε λοιπόν χέ...κα τι τον κάνατε. Αυτό είναι δικό μου παιδί κ θα το μεγαλώσω όπως κρίνω εγώ σωστά.

Δημοσίευση

kalhspera koritsia!

ta mwrakia mou einai mikra!nomiza oti to eixa grapsei pio panw!4.5 mhnwn einai ta poulakia mou!!!!!

gia to paidiatro pou lete einai kalos mwre k den thelw na ton allaksw!!! prin kataleiksw se ayton eida allous 2-3 k me exoun fobhsei arketa k den ksana phga!k kateleiksa ston paidiatro pou eixe h koumpara mou sta paidia ths pou kserw oti thn bohthise poly k oti einai kalos!ase apo paidiatrous exw kaei akomh den ksekinhsame!!!! epesa se enan pou eixe fagothei na xeirourgisw ta mwra akomh kala kala den eixame sarantish!!! k kala epidi o enas eixeton afalo eksw k eipe oti einai emfalokylh k prepei na xeirourghthei k o deyteros mikros eixe mia fraoulitsa k mou eipe na ton xeirourgisw episis!o deyteros paidiatros mou eipe oti gia ton afalo den peirazei apla na bazw megalhtera pampers gia na ton sfigkw ekei k gia thn fraoulitsa na kanw eksetash splinas giati apo ekei proerxete to problhma!!!o tritos oute pou thimame ti m... mou eipe!!!k telika o dikos mou paidiatros mou eipe oti mexri na xronisei o afalos tha exei mpei mesa na mhn kanw tpt |,egw par'ola ayta to edesa me kerma (opws kanane oi mamades mas palia) gi aligo kairo k efoson eida oti estrose to afinw etsi twra k einai mia xara!k gia thn fraoulitsa mou eipe oti einai entelos fisiologiko k oti mexri na ginei 3 tha exei figei!mou eipe k apo ti stadia tha perasoume mexri tote k ti na prosexw!!!! dld meta ti prepei na pistepzeis?pion apo olous??!!

Δημοσίευση

Άμαν αυτοί οι παιδίατροι κ εμένα μου κάνει εντύπωση που ο καθένας λέει τα δικά του κ δεν ξέρεις τι να κάνεις!Το ιδιο όμως ισχύει κ για τους περιισσότερους γιατρούς,δυστυχώς!!!!!!!!!

Πάντως βρε νάσια μου,τα μωράκια σου είναι πολύ μικρά κ ότι έδωσε στο ένα ζάχαρη για τόση πολύ ώρα είναι α π α ρ ε δ ε κ τ ό!Είναι σαν τα έδωσε τσιγάρο!

Οπωσδήποτε πάντως πρέπει να βρεις ένα τρόπο να της πεις να μην το ξανακάνει!!!!!!Βάλε προτεραιότητα τα μωράκια σου !Η ασφάλεια των μωρών είναι πάνω απ΄όλους!

Δημοσίευση

πιστευω πως πρεπει αμεσα να κοψεις την ζαχαρη γιατι θα σκασουν και τα πρωτα δοντακια και δεν θελεις να ειναι χαλασμενα !

εχει πια συνδεσει την πιπιλα με την ζαχαρη γιαυτο και προσπαθησε να μη του δινεις καθολου πιπιλα .. δεν ξερω αν ειναι σε φαση που εχει αρχισει η θα ξεκινησει οπου να ναι την κρεμα βανιλια ρυζαλευρο . να μπορουσες να το δελεασεις με την γευση της κρεμας ! να εισαι καθετη και αποφασιστικη ! μη ν υποκυπτεις και του δινεις ζαχαρη ! τωρα η ζαχαρη σε δυο - τρεις μηνες , τι θα του δωσουν σοκολατα ?

Δημοσίευση

lipon koritsia...ax... olh mera den thelei pipila, pou ayto einai kalo!!!otan thn bazw thn ftinei kateythian,ara den exw tosa klamata,ta bradia omws pou hthele thn pipila htan ligo drama h katastash!!!!ena brady ton phra sto krebati mou giati kathe lepto phgena sto domatio na ton hremisw alla den ginotan tpt.k mazi mou pou ton eixa den exete idea to ti klama erikse!hthela na boulwsw ta aytia mou na mhn ton akouw!!!!!!!asxhmo akougete alla den antexa na ton akouw na klaei toso...me ksenyxthse k me to prwto geyma to prwhno koimhthike san poulaki, ta epomena bradia den ton phra mazi mou mhn parei alo sinithio!alla htan sxethka pio hrema (mhn fantasthte k trelh diafora!)twra hremhse ligaki alla den katafera akomh na ton epanaferw opws prin!makari siga siga na allaksei!alla pistebw tha ta kataferw!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...