Μετάβαση σε περιεχόμενο

τροφες -6 κενωσεις/ημερα

Recommended Posts

Πριν απο τις τροφες ηταν ελαχιστες οι μερες που ειχε 1 ή 2 κενωσεις Συνηθως ειχε 3 ή και 4 τη μερα Τωρα ολη τη μερα πλενω το μωρο τα σελτεδακια ..πολυ σκατο ρε παιδια, 6 φορες τη μερα συνηθως( κατι πανω κατι κατω )Αυτη φαινεται να το απολαμβανει ..αλλα εγω τα χω παιξει Ονειρευομαι την ημερα που θα τα κανει 1 .ή 2 φορες Αραγε θα συμβει συντομα αυτο; Οι εμπειρειες οσων απο εσας εχουν μεγαλυτερα παιδακια σε αυτο το θεμα ποιες ειναι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι οτι είσαι τυχερή που δεν έχει στουμπώσει!!! :lol::lol::lol:

Συνήθως με την εισαγωγή των στερεων τροφών παθαίνουν ένα εντερικό black out και δεν κάνουν συχνά κακά. Τα κρατάνε για μέρες...

Υπομονή και θα περάσει...

Είστε εξαίρεση!!!

απις κ εγω αυτο σου εγραφα!!

ο δικος μου στην ηλικια σας εκανε μια φορα τη βδομαδα!!

τρελη οικονομια σε παμπερς μιλαμε :D:lol::lol::lol::lol:

θα ερθει στα ισια του ομως! μην ανησυχεις!!

Να χαρω δηλαδη;; Περναει ολη μερα με τον εξης τροπο ΦΑι χεσιμο πλυσιμο υπνος (αν ειμαι τυχερη) φαι χεσιμο κοκ Ουτε βολτα δεν προλαβαινω να την παω Για δουλειες δεν κανω λογο

Με την ευκαιρια να χαιρεσαι την κουκλα σου και παλι Ειναι πολυ ωραια η φωτογραφια σας!

αχ κ εμεισ το ιδιο ειχαμε παθει οταν αρχισαμε τροφεσ! μετα το πρωτο σοκ απο στουμπομα αρχισε να τα κανει 6 φορεσ την μερα! μεχρι κ τον γιατρο ρωτησα γιατι μεχρι τοτε ηταν δυσκιλιοσ!!!!

ολα καλα κρατησε καμα βδομαδα κ τωρα ειμαστε στισ 3 φορεσ την μερα

Βρε κορίτσια εγώ από την αλλη όταν τη βλέπω να κάνει κακά,πολύ χαίρομαι :P:P:lol::lol::lol: !Σήμερα έκανε 4-5 :shock::shock::shock: φορές κ πολύ το ευχαριστήθηκα!Αχ λέω,ξελάφρωσε η αγάπη μου κ μεταβολίζει τις τροφούλες της :!::!::!: !!Αχ τα πουλάκια μου να κάνουν κακάκια τους να ανακουφίζονται βρε κορίτσια,κ τι να κάνουμε?!!!Θα ξοδεύουμε συνέχεια λεφτά στις πάνες!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

bre paidia egw pali exw to antitheto problma!tous 2 protous mhnes mono kanane kakakia 3 me fores thn hmera k apo tote tpt!stoumposame k kanane ana 3hmero!tous allaksame gala mexri na to sinithisei o organismos tous kanane pali 2 fores thn hmera k twra 1 fora me to zori ayto par'olo pou ksekinisame k sterees! den kserw ti prepei na kanw gi'ayto!o paidiatros mou eipe na mhn anysixw oti einai problhma an yperboun ths 10meres alla den ginete ayto bre koritsia,toses meres!!!meta thn tetarth anagkazomai k bazw thermometro sto popoudaki tous giati ta blepw oti to xreiazontai k meta h anakoufish!!!alla den einai lish oute ayto!!!!

apis τα ιδια και ο δικος μου,με το που αρχισαμε τις στερεες ολη μερα αυτο ειχα καθε φορα που τον κοιτουσα ειχε κακα,6-7 φορες την ημερα τα εκανε,τωρα πια που εκλεισε χρονο κανει 3-4 φορες,αλλα εγω νομιζω οτι ειναι καλο αυτο εχουν καλο μεταβολισμο μαλλον,σκεψου τι ταλαιπωρια περνανε τα μωρακια και τι αγχος οι μανουλες των παιδιων που ειναι δυσκοιλια,

nasia-d πιστευω οτι ειναι παρα πολυ οι δεκα μερες θα σκασουν τα μωρα,προσπαθησε να δινεις περισσοτερα φρουτα και λαχανικα που βοηθανε οπως πορτοκαλι,κολοκυθι κτλ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...