Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι μπορει να κανει το μυαλο!!!!!!!!

Μαρια Σ.

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια αχχχχ τι επαθα αυτες τις μερες. πριν σχεδον 1 χρονο γεννησα το γιο μου με τον οποιο οπως και ολες οι μανουλες εχω τρελη αγαπη. μα τρεληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη. κατι που απο την αγαπη και την τρελα μου δεν μπορω να το διαχειριστω και τον τρελενω και αυτον. τελοσπαντων αλλο ειναι το θεμα μου. ειχα καθυστερηση 2 μερες και επειδη ετυχε αυτο το μηνα να βρεθουμε με τον αντρα μου 1 φορα ελευθερα( την οποια απο το αγχος μου μετα νομιζα οτι ηταν και γονιμη) κολλησα οτι μπορει να ειμαι εγκυος. και οσο ειχα και καθυστερηση τοσο τρελενομουν ακομη περισσοτερο. χθες μου περασαν απο το μυαλο διαφορα οπως τι θα γινει με το μωρο που σε λιγο θα χρονισει και θα θελει να παιζουμε και γω δεν θα μπορω γιατι θαχω μεγαλη κοιλια και θα πρεπει να προσεχω,που θα θελει αγκαλιες και γω δεν θα μπορω που το ενα και γω δεν που το αλλο και γω δεν αχχχ τρελαθηκα!!!!! και οσο δεν αδιαθετουσα τοσο φρικ εγω!!!! τελικα εκανα τεστ χθες βραδυ και δεν ημουν και ηρεμισα. και σημερα αδιαθετησα. ομως ενιωθα οτι ζαλιζομουν οτι ειχα αναγουλες αχχχχχ αυτο το μυαλο!!! στη σκεψη οτι μπορει να ημουν εγκυος ενιωθα μπερδεμενη αν το ηθελα κατα βάθος η οχι.μηπως η υπερβολικη αγαπη για το μωρο και το κολλημα μου με κανει να μην ειμαι ποτε ετοιμη για δευτερο?? εσεις που κανατε και αλλα παιδια πως τα βγαζατε περα νιωθατε ετσι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera maria mou :D To onoma mou ine Toula ime 32 eton ;) Exo ena gio 10 eton kai ime 5 minon egios sto deutero pedaki mou :) Sinexia skeftomoun oti den ime etimi akoma ala ta xronakia perasan.... :D Den to metanionio giati pisteuo oti tora pou ime o gios mou megalo pedaki tha exo kai kapia boithia kai apo auton :P

Διαβάστε να γελάσετε τι είχε κάνει και το δικό μου το μυαλό μια φορά!!!!!!!!

Είμαστε με τον άνδρα μου τότε μαζί περίπου 1 χρόνο έπαιρνα αντισυληπτικά και βάζαμε και προφυλακτικό. Ξεχνάω μια μέρα να πάρω ένα χαπάκι και το πήρα διπλό την επόμενη μετά από λίγες μέρες που είχαμε μια επαφή μας σπάει το προφυλακτικό και δεν το καταλάβαμε :shock::shock: .

Με πιάνει άγχος έρχεται η εβδομάδα που ήταν να αδιαθετήσω τίποτα. Ρωτάμε λέγανε όλοι αποκλείται να έχεις μείνει εγώ τίποτα είχα άγχος και του έλεγα να πάμε να πάρουμε ένα τεστ όχι μου έλεγε δεν χρειάζεται. Περνάει η εβδομάδα τίποτα. Του λέω δεν γίνεται πάμε να πάρουμε ένα τεστ. Αυτός να έχει τρελαθεί να μου λέει ωραία θα παντρευτούμε θα κάνουμε το ένα το άλλο εγώ πιο πολύ άγχος δεν ήθελα με τίποτα γιατί είμαστε μαζί μόνο ένα χρόνο. Τελικά πάμε παίρνουμε το τεστ και βγαίνει αρνητικό. Ο άνδρας μου να λέει όχι ρε γαμώτο εγώ ηρέμησα. Μετά από μία ώρα αδιαθέτησα. Λέτε να ήταν σύμπτωση???

Εγώ πιστευω πως όχι :shock:

Αχ!Τώρα αγγίξατε ευαίσθητη χορδή.....

Την 14 και 15 η μέρα του κύκλου μου κάναμε σχεδόν....ελεύθερα σεξ με τον άντρα μου και στην εβδομάδα πάνω άρχισα να έχω ξινίλες,αναγούλες,ζαλάδες,να μη μπορώ να φάω....ότι δηλαδή είχα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.....

Τώρα κανονικά αύριο θα πρέπει να αδιαθετήσω.......θα φανεί.....

Πάντως δε φρικάρω κιόλας....Δεν είμαι έτοιμη από πολλές απόψεις για δεύτερο...αλλά και αν είμαι τελικά έγκυος ,ε δε θα σκάσω........

Ουφφφφφφφφφφ!!!!!!!! :-?:-?:-?:-?

Αααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(

Πάλι περνάνε το γιό μου για κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!!!! :((:((:((:((:((:((:((

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

Ευχαριστώ πάντως Ανδριάννα μου!!!!!

Το κοριτσάκι ελπίζω να το κάνω κάποια στιγμή,(αν δεν το έχω ήδη στην κοιλιά μου....) :o:o:o:o

αλλά προς το παρόν ,έχω αυτό το Ναζιάρικο αγοράκι που με τρελαίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντως δε σε παρεξηγω...πολλοί μου τον λένε κόρη,ακόμη και όταν φοράει πουκάμισο και μοκασινάκι από κάτω......

Όπως μου λέει και μια φίλη μου :"ο γιος σου είναι όμορφος σαν κόρη!!!!!!!!!!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

[smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

Τι βλακεία έκανα είμαι και χαζή δεν διάβαζα το τικεράκι από κάτω αλλά δεν είδα τίποτα μόνο την φωτογραφία και έγραψα εντελώς αυθόρμητα.

Soryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Άντε καλέ!!!!!!

Εγώ γέλασα με την ψυχή μου!!!!!!!!!!!!! =))=))=))=))=))

Θα ανεβάσω στο προφίλ μου καμία άλλη φωτό (άλλωστε οι γιορτές πέρασαν...) για να επανορθώσεις!!!!!!!!!!Χα!Χα!Χα!

Παρεμπιπτόντως,είσαι μία κούκλα και η κορούλα σου επίσης!!!!!

Μικρομανούλα,ε?

Και να φανταστείς ότι σε αυτήν την φώτο είμαι χάλια. (μιλάμε για ψώνιο-μάνα)

Για δέυτερο θέλω πάρα πολύ αλλά οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές.

Δεν γίνεται λόγω οικονομικού αλλά και η μικρή είναι αντίθετη σε αυτό.

Είμαι και υπέρ στο να έχουν μια διαφορά τα παιδιά για να μεγαλώνουν σωστά να έχουν την απόλυτη προσοχή και τα δύο αλλά και να καταλαβαίνει το πρώτο γιατί μετά οι μαμάδες σαλτάρουν.

Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει. Μπορεί να είμαι και λάθος δεν ξέρω.

Αλλά και εγώ με την αδερφή μου 4 χρόνια διαφορά έχω και με τον αδερφό μου 5 και είμαστε μια χαρά και μια ζωή να παίζουμε μαζί μας θυμάμαι.

Βέβαια αν έρθει (που δεν έρχεται και από μόνο του εμείς το κανονίζουμε αυτό) θα έκανα τα πάντα.

Στο μέλλον λοιπόν το δεύτερο.

Θα μπει και η κοπέλα που άνοιξε το θέμα θα δει τι γράφουμε και θα πει αυτές οι δύο είναι τρελλές :lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))=))

Ναι,τώρα που το ξαναβλέπω μόνο εμείς οι δύο έχουμε απαντήσει εδώ....ή μάλλον δεν έχουμε απαντήσει...έχουμε γράψει ότι άσχετο μας ήρθε στο μυαλό!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Alex/poli χίλια συγνώμη :oops::oops::oops::oops::oops:

Είμαστε απαράδεκτες!!!!!! :?:?:?:?

εγω 30 ειμαι κοριτσια και το σκεφτομαι και το θεμα ηλικια ακουω και μερικες κοπελες που λενε οτι δυσκολευτηκαν να μεινουν στο δευτερο και ισως αυτο αν με αγχωνει κιολας. απο την αλλη λεω ας το αφησω το θεμα και ας ερθει οποτε ερθει οταν περνριε προφυλαξεις πως θα ερθει το μωρο.παντως το μυαλο μπορει αν κλανει διαφορα και να σε τρελανει. οσο για σενα molly μου ευχομαι οτι καλυτερο να ερθει και αν εισαι εγκυουλα θα χαρουμε ολες μαζι αν οχι αλλη φορα. ομως ο γιος σου εσενα μεγαλωσε λιγο εμενα ρε κοριτσια τωρα χρονιζει και γιαυτο αγχωνομαι. ειναι και ο αντρας μου που θα εχει καποια δουλεια μεχρι το καλοκαιρι τα απογευματα οποτε θα λυπει ολη τη μερα σχεδον απο το σπιτι και κει φρικαρα. λεω παει τωρα θα τρελαθω να ειμαι εγκυος και να εχω και το μωρο που ειναι πανω στην τρελα

Και εγώ έτσί άκουγα που λέγανε ότι προσπαθούσαν να κάνουν παιδί και έκαναν κανένα 6μηνο και έτσι "την πάτησα" γιατί είμαστε αραβωνιασμένοι ακόμα και λέμε μέχρι να παντρευτούμε έχουμε καιρό και έμεινα κατευθείαν και να σκεφτείται ότι εκείνο το διάστημα δηλαδή τον πρώτο μήνα που κάναμε ελέυθερα άντε να είχαμε έρθει σεε επαφή το πολύ 4 φορές γιατί βρισκόμαστε μόνο ΣΚ.

Ε,μα γι αυτό κι εγώ αγχώθηκα Ανδριάνα!

Απ την πρώτη φορά που έγινε ελεύθερα έμεινα έγκυος!!!!! :shock::shock::shock:

Για να σας φύγει όμως η απορία....χθες αδιαθέτησα,οπότε....θα είμαι πιο προσεκτική την επόμενη φορά!!!!!!! :oops::oops::oops:

Απλά,γνώμη μου είναι να έρχεται ένα παιδί στον κόσμο,όταν οι συνθήκες είναι οι καλύτερες δυνατές στην οικογένειά του.....

Εγώ ας πούμε,αν τελικά ήμουν έγκυος πρώτα πρώτα θα έχανα τη δουλειά μου γιατί θα έληγε η σύμβαση μου ένα μήνα πριν γεννήσω και σιγά να μη την ανανέωναν και αισθάνομαι οτι ψυχολογικά και σωματικά δεν έχω ακόμη συνέλθει από την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου!!!!!

Molly και εμείς είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί: Διάβασε την ιστορία και θα καταλάβεις.

Την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος ήταν αυτή που έγραψα πιο πριν αλλά υπήρχε πρόβλημα ήταν παλίνδρομη. Μετά έκανα εξετάσεις κλπ εντόπίσαμε το πρόβλημα έκανα και μια θεραπεία για την μήτρα πέρασε δηλ κάνένα 4μηνο και περιμέναμε τα αποτελέσματα από κάτι ειδικές εξετάσεις ο γιατρός μας είχε πει να βγουν και αυτά τα αποτελέματα και μετά. Ο άνδρας μου την έκανε την εξυπνάδα. Κοίτα πως έμεινα έγκυος είχε τελειώσει η περίοδός μου και είχα λίγα καφέ, έκανε την εξυπνάδα και μου λέει αποκλείεται να μείνεις. Και όμως έμεινα με μία μόνο επαφή. Βέβαια σε καλό μας βγήκε έχουμε την Ανδριανούλα μας αλλά αυτό που λένε για τις γόνιμες κλπ ισχύει τελικά ή όχι?????

ΚΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕΞΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡΑΚΟ ΜΟΥ...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ 2 ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΕΤΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ.

ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΚΑΤΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΚΟΙΛΑΚΙ ΜΟΥ ;);)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...