Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θηλασμός και baby swimming

Recommended Posts

Σε 2 βδομάδες ξεκινάμε baby swimming. Στις οδηγίες που μου έδωσαν λέει ότι πρέπει το μωρό να έιναι νηστικό τουλάχιστον 2,5 ώρες πριν. Κάτι που μου φαίνεται ακατόρθωτο, μιας και το μάθημα είναι και πρωινό και δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει τόσες ώρες χωρίς να θηλάσει. Σε αντίστοιχους συλλόγους του εξωτερικού οι οδηγίες λένε πως αυτό δεν ισχύει για τα θηλάζοντα μωρά και αναφέρουν 1 ώρα πριν το κολύμπι.

Ξέρετε κάτι πάνω σε αυτό; Κατατοπίστε με, σας παρακαλώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς έχουμε θηλάσει ΚΑΙ μεσα στην πισίνα κατά τη διάρκεια του μαθήματος :mrgreen:

Στο γκρουπάκι μας ήταν και πολύ μικρά μωράκια -το μικρότερο 6 εβδομάδων :shock: - και πάντα κάποιες θήλαζαν στην άκρη.

Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα... Το νερό είναι συνήθως πολύ ζεστό - ξέρεις θερμοκρασία? - και να αρχίσει να κολυμπάει πεταλούδα με το που θα μπείτε στην πισίνα αποκλείεται :lol:

Koρίτσια ξέρει καμιά περίσσότερα για baby swimming στη θεσ/νίκη?!Εχω ακούσει πως στο κολυμβητήριο του Παοκ κάνουν τέτοια μαθήματα!Πόσο υγεινό είναι για το παιδί να κολυμπάει σε νερό πισίνας?Εχω ακούσει διάφορα, για ωτίτιδες κ αλλες λοιμώξεις!Τι ξέρετε για αυτά?κ πως κολυμπάνε τα μωρα?Με σκουφάκι?Μαγιό?κ αν ναι απο που τα προμηθευόμαστε?

Σε 2 βδομάδες ξεκινάμε baby swimming. Στις οδηγίες που μου έδωσαν λέει ότι πρέπει το μωρό να έιναι νηστικό τουλάχιστον 2,5 ώρες πριν. Κάτι που μου φαίνεται ακατόρθωτο, μιας και το μάθημα είναι και πρωινό και δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει τόσες ώρες χωρίς να θηλάσει. Σε αντίστοιχους συλλόγους του εξωτερικού οι οδηγίες λένε πως αυτό δεν ισχύει για τα θηλάζοντα μωρά και αναφέρουν 1 ώρα πριν το κολύμπι.

Ξέρετε κάτι πάνω σε αυτό; Κατατοπίστε με, σας παρακαλώ.

Εγώ την θήλαζα 1 ώρα πριν το κολύμπι και δεν μου έκανε ποτέ θέμα. 2,5 ώρες είναι πολλές για να μείνει νηστικό.

Σας εύχομαι καλές βουτιές!!! :geek:

Koρίτσια ξέρει καμιά περίσσότερα για baby swimming στη θεσ/νίκη?!Εχω ακούσει πως στο κολυμβητήριο του Παοκ κάνουν τέτοια μαθήματα!Πόσο υγεινό είναι για το παιδί να κολυμπάει σε νερό πισίνας?Εχω ακούσει διάφορα, για ωτίτιδες κ αλλες λοιμώξεις!Τι ξέρετε για αυτά?κ πως κολυμπάνε τα μωρα?Με σκουφάκι?Μαγιό?κ αν ναι απο που τα προμηθευόμαστε?

Ξεκινήσαμε πριν απο 14 περίπου μήνες και μάλιστα πήγαινα μέχρι και τον 9ο μήνα της 2ης εγκυμοσύνης μου. Δεν πάθαμε ποτέ τίποτα...το αντίθετο μάλιστα δεν αρρώστησε καθόλου η μικρή μου αν και ήταν πολύ μικρούλα. Τώρα που σταματήσαμε 40 μέρες, όταν γέννησα το μικρό, αμέσως την "τσίμπησε" την ίωση. Τυχαίο? δεν νομίζω.

Να κοιτάξεις αν η συγκεκριμένη πισίνα πληρεί τις προϋποθέσεις και να τους ζητήσεις πιστοποιητικά για τον τρόπο που καθαρίζεται, όπως και για όλους τους κανόνες υγιεινής που τηρούνται.

Εμείς τον εξοπλισμό τον αγοράσαμε απο το κολυμβητήριο όμως υπάρχουν και στο ιντερνετ σαιτ που τον διαθέτουν σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.

• 3 weeks later...

Και μένα οι 2,5 ώρες πολλές μου φαίνονται για τόσο μικράκι, άλλωστε δεν τρώει και κάνα γουρουνόπουλο, γαλατάκι απο τη μανούλα του πίνει.

Εμείς πάμε εδώ και τρεις μήνες και δεν έχουμε πάθει τίποτα, ακόμα και τις κρύες μέρες την έχω πάει, δεν παθαίνουν τίποτα, θέλει καλό ντύσιμο όταν βγουν έγω γιατι συνήθως έχουν πολύ ζέστη τα κλειστά κολυμβητήρια.

Τώρα για τον εξοπλισμό μόνο μαγιουδάκι, που το πήραμε απο κεί

Τώρα για τον εξοπλισμό μόνο μαγιουδάκι, που το πήραμε απο κεί

Τι μαγιουδάκι? Το φοράτε πάνω από την πάνα ή είναι μαγιουδάκι-πάνα?

Εμείς φοράμε αυτές τις πάνες μπάνιου που είναι μιας χρήσεως... Από εκεί τις πήραμε. Εϊναι και μπλε και μου τη λένε αγοράκι :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...