Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η μικρη μου εδω και ενα μηνα που εχει αρχισει κρεμα το απογευμα τρωει μονο μερικες κουταλιες (ενω απο τα πρωινα φρουτα και το μεσημεριανο φαγητο τρωει πολυ περισσοτερο)

Με τι μπορω να αντικαταστησω την απογευματινη κρεμα;

Δημοσίευση

καλημερα

μπορεις να δινεις λαχανικα.

π.χ. καροτο πατατα, κολοκυθα καροτο(δινει ενα πολυ ωραιο γλυκο αποτελεσμα)

γλυκοπατατα καροτο..και οτι συνδιασμο δεις οτι αρεσει στο μικρο σου.

επισης μπορεις να δινεις φρουτα παλι..ρωτα και τον γιατρο σου τι επιτρεπει αλλα εγω τετοια εδινα σε συνδιασμο με καποιες κρεμες της holle που δεν ητανε γλυκιες..

Δημοσίευση

KAI EMENA O MIKROS ΕΝΩ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΔΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΤΗ ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΕ.

ΟΠΟΤΕ Η' ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΦΑΓΗΤΟ-ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ Η΄ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΑΧΑΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΕΙ ΣΑ ΧΑΖΟ!

Δημοσίευση

Veni κι εγω σκεφτομαι οτι ισως την ενοχλει η γλυκια γευση που ολες οι κρεμες εχουν λιγο ή πολυ

Ακομα δεν εχω προσθεσει το κρεας στο μεσημεριανο Σημερα βαζω το σελινο, σε τρεις μερες αρχιζει το κρεας Τωρα τις δινω πατατα καροτο κολοκυθι Το ιδιο λενε οτι μπορουμε να δινουμε και για απογευμα;

Χαρουλα ο τραχανας επιτρεπεται απο 6,5 μηνων; Ρωταω λογω των αυγων που περιεχει

Κατι αλλο που με προβληματιζει ειναι οτι οι κρεμες περιεχουν γαλα Αυτο μηπως το στερηθει με αυτες τις λυσεις;

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΜΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ! ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Κ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.... ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ...ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΤΛ!!!

ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΑΝ ΠΟΛΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΕΣ!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ!

Δημοσίευση

να σου πω την αληθεια εγω ειμαι λιγο της μεσης οδου-πίστευα οτι οι κρεμες αυτες ειναι εντελως αχρηστες και γι αυτο δεν εδωσα πολυ-διαβασα ομως προσφατα οτι εχουν ουσιες που βοηθουν το σταμαχακι του μωρου να αφομιωσει τις στερεες τροφες και αλλες (δημητριακα κ.α._που εχουν) σιδηρο κτλ

για γαλα δε νομιζω οτι τιθεται θεμα γιατι ηδη παιρνει καθημερα πολυ.

τραχανα εδωσα μετα τον 8 μηνα και νομιζω βρηκα και χωρις αυγα

φιλια

Δημοσίευση

θα συμφωνήσω με Βένι και Έλενα....φρουτάκια, που ξέρεις ότι τα τρώει και λαχανικά.....παιδικό γιαουρτάκι είναι πολύ νωρίς, είναι μόλις 6,5 μηνών!!!! και αυτά δεν είναι και ό,τι πιο υγιεινό!!! :!:

Δημοσίευση

Εμείς τώρα που κλείσαμε τον 7ο μας είπε η παιδίατρος να του δίνω κάποια απογεύματα και παιδικό γιαούρτι. Χτες του έδωσα πρώτη φορά. Ξινιζόταν λίγο αλλά το έφαγε τελικά. Του πήρα το Δέλτα Advance το εντελώς σκέτο χωρίς γεύσεις για να μην έχει μέσα ζάχαρη και άλλα αρωματικά. Τα υπόλοιπα απογεύματα του δίνω κρέμες της Frezylac που επίσης δεν έχουν ζάχαρη. Εντάξει δεν τρελαίνεται :D αλλά τις τρώει. Για φαγητό δεν μου είπε το απόγευμα.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Xaroylita φτιαχνω κι εγω ξινο με αυγα Βαζω μεσα πουρε που φτιαχνω απο σπανακι και καυκαληθρες και ειναι γιααααμιιιι!!

Τωρα αντικατεστησα την απογευματινη κρεμα με φρουτα

Το πρωι αχλαδι με μπανανα και το απογευμα πορτοκαλι με μηλο

Βεβαια μιλαμε για πολυ σκατο ρε παιδια..τσ τσ..θα στρωσει το εντερο πού θα παει :roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...