Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΣΧΕΤΟ: Σας έχω πει ότι από πολύ μικρή βλέπω στα ρολόγια συνέχεια 11 11 εντελώς τυχαία

μέσα στη νύχτα, σε πινακίδες αυτοκινήτων κλπ κλπ.. Και πάντα νόμιζα ότι θα πεθάνω

στις 11/1/11. Ε δεν πέθανα χτες εδώ είμαι :mrgreen:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χθες ομως στανταρ ειχες κανει κακακια στο βρακακι!και δεν μας ειπες τιποτα! :lol::lol::lol::lol:

Μπα σε καλο σου νυχτιατικα!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου Ελευθερια παιδι μου!

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

επιβιβαζομαι............εμενα παντως δεν με νοιαζει αν δεν φανε.... :oops::oops: ολη την ωρα μαμ και μαμ ειναι και τα 2 τους......

επισης συμφωνω με το λενακι δεν θελω να γινω φετες αλλα στρογγυλη φετα:mrgreen:

αναστασια ενα κομματι τσουρεκι θα το ετρωγα ανετα...πειναω....

παλι τυο εραψε η μικρη...ε!μην καλομαθαινεις :lol::lol::lol:

μαρια περαστικα...να πας σε ομοιοπαθητικο....το εχω ξαναγραψει σωθηκαμε γιατι ο μικρος ηταν συνεχεια αρρωστος καθε 15 με 20 μερες και τωρα ειναι μια χαρα..εχει να αρρωστησει απο τον οκτωβρη που εκανε την θεραπεια......και στην αλλεργια μια χαρα πηγε....τρωει τα παντα εκει που δεν ετρωγε τιποτα.....

ασχετο αναστασια εχεις σκεφτει οτι η μικρη δεν τρωει απο ενστικτο για την αλλεργια;;; :roll::roll::roll:

σες ευχαριστω :x:x:x

θου μη τρελενεσαι..2 μερες ειναι θα περασουν...εγω προσωπικα θα πηγαινα εκει που μου κανει κλικ ο γιατρος και οχι το μαιευτηριο ;)

μαγδουλα καλως ηρθες......καινουργιο μελος εισαι;;;δεν σε εχω ξαναδει;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πηγαμε στον παιδοτοπο με το καρολινακι και μια αλλη κοπελα απο το μαμυ.....περασαμε πολυ ωραια.....το καρολινακι μια κουκλα.....ευγενεστατη...συμπαθεστατη....σε κερδιζει αμεσως......χαρηκα πολυ πολυ που τα ειπαμε.....και τωρα ευθυς αμεσως τρεχω να την διαγραψω απο την επαφες μου..τοσο την συμπαθησα :lol::lol::lol::lol::lol:

φιλια girlsssss!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ασχετο αναστασια εχεις σκεφτει οτι η μικρη δεν τρωει απο ενστικτο για την αλλεργια;;; :roll::roll::roll:

!

Ναι Γιωτινι μου!Ομως...Πρεπει να εχει τρελλο ενστικτο!

Την 6η αισθηση μαλλον!!!Που να ηταν φουλ αλλεργικη βρε!Τοτε τι θα εκανε?Δε θα αφηνε

κανεναν να φαει?

Ααααααχ!!!Ασε!!!Επιτηδες το κανει!Για να νομιζουν πως εχουν δικιο αυτοι

που μου λενε πως φταιει ο θηλασμος! :P:P:P:P

Μπραβο στα αγορια σου που δεν σε κουραζουν!

Και που περασατε ωραια με τα κοριτσια!

Μαρια 11/11/11??? :shock::shock::shock::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

βρε γλωσσοκοπανες!!!

Μαρια σκιαχτηκα καλε! α πα πα!ως τη 1\11\11 εεχουμε καιρο.. α πα πα πα πα πα!συνελθε καλεε!

σε ομοιοπαθητικο πηγαινε η μαμα μου τον αδερφο μου μικρο κ ειχε μεινει πολυ ευχαριστημενη!

λενα 4 ημερες;;;;εμας το δωρο ηταν 1,δε το κερδισα,αλλα ετσι κ αλλιως πηρα μονη μου 2 μερες αδεια!μακαρι δηλ.να μη χρειαζοταν..

περαστικουλια!

Αναστασια μου καλυτερα ειναι ο Γιωργος,ευχαριστω!τελευταια μερα σταγονες σημερα,ο βηχας μειωθηκε,αντε να δουμε..

διατροφικα..ειμαι η πιο ακαταλληλη να σου απαντησω!τον κυνηγαω σαν τρελη να φαει κ το τελευταιο κομματακι συκωτι,σημερα π.χ.,μη τυχον κ χασουμε γραμμαρια πολυποθητου σιδηρου!εμμονη ιδεα μου εχει γινει καλε!το κυνηγι του χαμενου σιδηρου παιζουμε!αχ βαχ χα χα χα χα!!

μακαρι να βγουν σουπερ τελειες,που θα βγουν σιγουρα!, οι εξετασεις της Αννυ κ να μην ξανασφιχτεις ετσι!

βρε θουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυλη!εχω ιδεα!της νατασας δεν παει γεννεσις;μπερδευτηκες νομιζω πολυ κ δεν ξερεις τί θελεις κοριτσακι μου..

απο τη μια σκεφτοσουν καλε δημοσιο νοσοκομειο με γιατρο εφημεριας κ τωρα σου φαινεται μικρος ο γαληνος!!!!!λοιπον!μεινε στο αρχικο σχεδιο!γιατρος νατασας+γαληνος=ασφαλεια,εμπιστοσυνη,μωρακι μαζι ,λιγοτερα χρηματα απο γεννεσις!!!

φιλακιαααα!!!

γωγω ετσι ξερω σιγουρα οτι εγινε στην περιπτωση της..ρωτα ομως το γιατρο σου,εκεινος θα σου πει με σιγουρια!

ξεχασα τα υπολοιπα..

Αργυρουλα να σου στειλω πολλα φιλια!ειμαι γαιδουρα κ δε θυμαμαι κατι να σου γραψω,αλλα ηθελα κατι να σου πω!φιλακια στα στολιδακια σου!love story,περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

Αναστασία η Άννυ είναι μια χαρά

που να είχες τη δικιά μου τη μύγα και να μην έτρωγε κιόλας

αν και η αλήθεια είναι πως τρώει εκτός από περιπτώσεις αρρώστιας

Δε θέλω να σας πω για τα 1111 που βλέπω μη σας σκιάξω βραδυάτικα

Δημοσίευση

μαρια η ομοιοπαθητικη βγαζουν την θεραπεια με βαση το χαραχτηρα και τις συνηθειες του παιδιου...

περνουν συνηθως 20 μερες κατι χαπια και τελειωνει η υποθεση(εμεις ετσι καναμε)και δεν κανεις εκεινο το διαστημα εμβολια.......αυτο ειναι ολο....εμενα η δικη μου παιδιατρος που ειναι υπερβολικη και τα ψειριζει ολα μου ειπε να παω εφοσον το ηθελα......μετα που ειδαμε τα αποτελεσματα εγκρινει με τα χιλια...αφου εκεινη μου ειπε να παω την δευτερη φορα που αρρωστεναι συνεχεια ο μικρος...

Δημοσίευση

Eπιβιβάζομαι κι εγώ! :D

Δεν σχολιάζω πολλά, γιατί κλείνουν τα ματάκια μου!

Ανασταci, θέλω κι εγώ απ' το τσουρεκάκι σου, χρυσοχέρα Σαλονικιά!!! Στείλε ένα κομμάτι!!! :D

ΜariaIoanna, περαστικά στο κοριτσάκι σου. Για πείτε καμιά εμπειρία από ομοιοπαθητικούς. Θα ήθελα να ξέρω. ;) Ήθελα να στο πω κι εγώ, αλλά με πρόλαβες... Μπορεί να είναι και 11-11-2011 η ημερομηνία θανάτου σου!! :lol::lol::lol: Στο καλό σου!!! :lol:

bourique μου, δεν μπόρεσα να στο πω, αλλά σε σκεφτόμουν. Λυπήθηκα για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης σου, αλλά δεν θέλω να στεναχωριέσαι, γιατί τα αντράκια σου σε έχουν ανάγκη και σίγουρα, ό,τι έγινε έγινε για καλό. Ξέρει η μανούλα φύση! Σου στέλνω την αγάπη μου! :x

Θουλάκι μου όμορφο, εύχομαι να πάρεις σύντομα την σωστότερη απόφαση κι όλα να κυλήσουν κατ' ευχήν! :D

Παναγιωτοσυμπεθερούλα μου, έπαθες και μαστίτιδα; Έχασα επεισόδια! :oops: Νόμιζα ότι το πρόβλημα ήταν μόνο οι θηλές! :? Περαστικά κοριτσάκι μου.... :YMHUG: Κι εγώ το 'χω μια ανησυχία αυτό... Μήπως απ' τη "σιγουριά" μου, αυτή τη φορά, την πατήσω!!! :? Ενώ την πρώτη, με καθοδηγούσε το ένστικτό μου και -σχεδόν- όλα κύλησαν μια χαρά!

maimoudaki μου, πολλά πολλά περαστικά! Αρρώστησες Αναστασο-μανούλα μου; Ωραία ιδέα η άδεια στο φλουρί! Κρίμα που δεν το κέρδισες! :(

natasoula, πες εμπειρία απ' τον ομοιοπαθητικό... ;) Φιλάκια πολλά στα ζουζούνια σου! :-*

Σας φιλώ γλυκά όλες, συγγνώμη αν ξέχασα κάποια!!! :x

(φαντάσου και να σχολίαζα πολλά!!!) :lol:

Δημοσίευση
επιβιβαζομαι............εμενα παντως δεν με νοιαζει αν δεν φανε.... :oops::oops: ολη την ωρα μαμ και μαμ ειναι και τα 2 τους......

πηγαμε στον παιδοτοπο με το καρολινακι και μια αλλη κοπελα απο το μαμυ.....περασαμε πολυ ωραια.....το καρολινακι μια κουκλα.....ευγενεστατη...συμπαθεστατη....σε κερδιζει αμεσως......χαρηκα πολυ πολυ που τα ειπαμε.....και τωρα ευθυς αμεσως τρεχω να την διαγραψω απο την επαφες μου..τοσο την συμπαθησα :lol::lol::lol::lol::lol:

φιλια girlsssss!!!!!!!!!

αχ ειπα να μην γραψω και απλα σας διαβαζα...ενω κανονικα θα με ειχε παρει ο μορφεας!!!!!! :lol::lol: αλλα πως να αφησω ασχολιαστο τον ταλιμπαν της Γιωτουλας και την ιδια την Γιωτα...

εκτος απο τότι περασα και εγω πολυ όμορφα κοριτσαρα μου και χαρηκα που τα παμε τοσες ωρες...τι ν απρωτοπω...??????

ότι εχεις ματαρες! ότι εισαι κουκλα! γλυκια ,κεφατη και ταιριαζαμε σε πολλα!! βεβαια ο μαμ μαμ μαμ !!!!!!!!! μικρος ταλιμπανακος όοολα τα λεφτα!!!!!!! πολυ όμορφο ζουζουνι και δεν τρωει καθοοοοοοοοοοοολου...Ε?????χεχεχε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: την επόμενη φορα θα εχω και την παπενια μαζι...

εννοειται οτι και εγω σε διεγραψα μολις....χαχα δεν σε συμπαθησα καθόοοοοοοοοολου.. :D:D

καποια με ρωτησε αν ειμαι εγκυος...οχι δεν ειμαι αλλα θελω σπορακι...οποτε αν προκυψει θα χαρω πολυυυυυυυυυ...

Δημοσίευση

χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα γεια σου ρε αναστασι με τα τσουρεκια σου!!! :lol::lol::lol::lol:

κοιτα δεν εχεις να χασεις κατι αν κανεις τις εξετασεις απλα οπως λεει κ η νατασουλα εφοσον ειναι καλα στιες καμπυλες δε νομιζω να υπαρχει φοβος..

πω πω ρεσυ πως αντεχεις???? σε διαβαζα κ κατι μεπιασε!!!

θουλακι μου εχεις το αγχος που εισαι εγκυος κ ολα σου φαινονται βουνο!!!

σκεψου οτι ειναι για 2 μερες μονο, οπου κ να πας.. μην κοιτας το τι φαινεται, να κοιτας τη γιατρο κ το αν σου προσφερει ασφαλεια..

κ προς θεου σταματα να τον σκεφτεσαι!!

σε αφησε στα κρυα του λουτρου... μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου!!!

κοιτα εσυ να εισαι ηρεμη και ολα θα πανε τελεια!! θα γεννησεις μια χαρα κ δε θα τον ξανασκεφτεις ΠΟΤΕ!

μαριαιωαννα πολυ γελασα με τα ρολογια!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κανε μια ερωτηση στο γιατρο σου.. ρωτα την αποψη του αν θα εχει αποτελεσμα η οχι καποια ομοιοπαθητικη θεραπεια..

ιουλια μου μην αγχωνεσαι για το μικρο.. μια χαρα θα ειναι ολα!!

ερη αφρο μιτσακι καρολινακι μου στρογγυλομπουρεκακι μου

η κινουμενη γριπη σας καληνυχτει!!!

μακιααα

Δημοσίευση

κινουμενη μου γριπη :lol::lol::lol::lol::lol:

μαιμου μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σε εχασα..τουλαχιστον εισαι λιγο καλυτερα ε Λενακι?

καληνυχτα..εγω ολο για νανι παω και ακομη εδω... :D αυριο ποιος ξυπναει να παει δουλεια ε?????γκρρρρρρρρρρ

Δημοσίευση
καρολινακι μου ναι ειμαι πολυ καλυτερα σε σχεση με χτες!!!!!

αχ αυριο μαλλον θα ερθει το αμαξακι μας!!! θα παμε την πρωτη μας βολτιτσα!!!! :mrgreen:

Άρρωστη -άρρωστη αλλά βολτίτσες θέλουμε....

Καλοτάξιδο να είναι κοριτσάκι! Να το λίωσετε στις βόλτες και να το χαρείτε!!!

Αναστασία τσουρέκι;;; Έκανες κανένα παραπανίσιο;;;; Για μας τα πεινασμένα ε;;;;;;; Άντε ρε.....

Φιλάκια στην Νάννυ!!!

Ιουλία μου μην το σκέφτεσαι και συ τόσο βρε. Αφού κόψατε το γάλα που ήταν η αιτία του κακού μια χαρά θα τα πάτε!!!

Γιώτα-Καρολινάκι τί καλά που τα είπατε!!!!!

Νατασούλα σε ποιον ομοιπαθητικό πηγαίνατε;;; Έχω υπόψιν μου μια (πέραν της Πατσούρου) που πάει μια φίλη και είναι πολύ ευχαριστημένη.

Μαρία έχεις πολύ πλάκα ρε συ!!!! Πότε θα ανεβείτε και κατα δω να σας γνωρίσουμε;;;; 2 τσιγάρα δρόμος είστε!!!

Θου είσαι απίστευτη.....

Σε χάλασε που είναι μικροί οι χώροι;;;;

Πλάκα με κάνεις;;;;;; :lol::lol::lol:

Τα έχεις μπερδέψει εντελώς μου φαίνεται. Ρε χαζό θα την αγοράσεις την κλινική;;;; Για 2 μέρες θα πάς να γεννήσεις και να γυρίσεις σπιτάκι σου. Στο ξαναλέω. Είναι όλα άψογα. Αφού σε δέχτηκε η Αγγελική μη μασάς για τίποτα. Στο Γαληνό δεν ήθελες να γεννήσεις;;Που κολλάει το Γέννεσις τώρα.

Θα σου πω καλά εγώ αύριο.... Θα σου πρήξω τα αυτιά!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα σας,

βρέχειιιιιιιι, αλλά έχει ζεστούλα 11 βαθμούς!!!! καλοκαιράκι :D

σήμερα θα πάω να αγοράσω το δώρο του άντρα μου και μετά θα πάω για καφέ στο σπίτι μιας φίλης μου, που μάλλον δεν θα την ξαναδώ γιατί φεύγει για Ελλάδα για 3 εβδομάδες και δεν ξαναγυρίσει αφού θέλει να χωρίσει τον άντρα της!!!! :!: έτσι θα καθήσει Ελλάδα και θα έρθει να πάρει μόνο τα πράγματά της!!! :?:!:

Δημοσίευση

Kalημερα!!!!

Πηγα τον μικρο βρεφικο και παω να κανω δουλιτσες και να μαγειρεψω!! :x

Εκλαιγε πολυ το μαναρι μου. Δεν το μπορω αυτο το κλαμμα απελπισιας ρε γαμωτο. Αυτο το μαμα μαμα και εγω να φευγω... Θα αισθανετε εγκαταλειψη το μαναρι μου αλλα δεν μπορω να κατσω να του μιλησω. Μας διωχνουν... :evil:

Τελος παντων. Τι θα μαγειρεψετε ρε κοριτσια? Ιδεα δεν εχω!! :?

Δημοσίευση

Μαρία εγώ δεν θα το έλεγα στον γιατρό, γιατί θα πρέπει να το ξέρει και εκείνος? :?::!: .....απλά πήγαινε στην ομοιοπαθητικό που θέλετε να πάτε.....επίσης να σου πω ότι και εγώ πολλές φορές όταν κοιτώ το ρολόι βλέπω το 11.11....ρε λες να το έχουμε εμείς οι Λαρισαίες αυτό????? :?::?::?::?::!::!::!::!:

Θούλη κάνε αυτό με το οποίο εσύ νιώθεις άνετα και καλύτερα!!!! μόνο μην πας ξανά στον παλιό γιατρό σου!!!!.....τι εννοείς ο χώρος είναι μικρός? υο δωμάτιο που θα είσαι αργότερα? :!:

Συμπεθέρα θα ήθελα να είχα το σώμα της γυναίκας με το κόκκινο φόρεμα (όπως βλέπουμε στα δεξιά της φωτός), που έβαλες στο φεις, αλλά μάλλον θα μείνω έτσι :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: για πολύ καιρό!!!!

πάμε σχολείο.....2η φορά το έγραψα!!!! :evil::evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...