Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Επιβιβάζομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.........Εγώ όταν γεννήσω θέλω να γίνω "φέτες"...Όχι όπως τις εννοείς.....

Φτιάξε ένα καφέ μωρή...Φρεντο καπουτσίνο γλυκό ντεκαφεινέ...Με γάλα από τα μεμέ σου... =))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

Xααααααααααααααχαχαχαχαχαχα!!!

Για καλό το άνοιξες;;;;;;;

Χααααααααααχαχαχαχαχα

Σε ξορκίζω!!!!! Ξου ξου!!!

Εμπρός παιδιά μου κοιμηθείτε!!!!!

2 τα χω θα πιάσει!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ωχ Αναστασία ξέχασα ότι το δικό σου δεν τρώει!!!! :? απαπαπα τι μας περιμένει!!!! :o:o

ωστόσο επιβιβάζομαι!!!! και εγώ ένα καφεδάκι ή μάλλον ένα ποτηράκι κρασάκι κόκκινο παρακαλώ!!!! :roll::roll::roll::roll:

Γωγώ είσαι "νέα" στο τρενάκι και δεν ξέρεις!!!!: Ο Κυρ-Γιώργης είναι το φαντασματάκι που έχουμε στο σπίτι μας!!!!! :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-s:-s:-s:-s:-s:-s ...πού να σου εξηγώ τώρα!!!! έχουν γίνει πολλά πράγματα!!!! :?

Δημοσίευση

Kai panw poy gyrisa apo to kylikeio me mia makaronosalata mia banana ki ena twix kai skeftomoyn poso goyroyna eimai -prin kamia wra eixa faei ki ena sandwich me tono kai aygo- thes na ginoyme fetes??? :lol::lol::lol:

Anyway...anebainw! Tha me breite sthn prwth thesh na ksekoyrazw to kormi moy apo to xtesino byzoksenyxti :mrgreen:

Anastasia kapoy phre to mati moy oti h tsaxpina trwei? Ki emeis kati kanoyme teleytaia :D

Argi...ti esti kyr-Giwrghs?

Δημοσίευση
Να πινω καμια μπυριτσα κατα τις 7;;;;Δεν μου αρεσει κιολας ρε γμτ.

Αν βρεις αυτή την μπύρα χωρίς αλκοόλ αγόρασέ την, είναι πολύ καλή, έχει βιταμίνη Β, την πίνουν και οι αθλητές!!!!

εγώ την έπινα μία κάθε μέρα κατά το βραδάκι και το στήθος τούμπανο!!! :roll::roll::roll:

αν την αγοράσεις να σου πω τον τρόπο που θα την ρίξεις στο ποτήρι, σαν αυτό της φωτό!!! :!::!:

Δημοσίευση
.Εγώ όταν γεννήσω θέλω να γίνω "φέτες"...Όχι όπως τις εννοείς.....

Εσυ πως τις εννοεις τις "φετες"???αυγο-φετες? :lol::lol::lol::lol:

Γιατι εγω εννοω φετες κοιλιακους!Μαρμαρινα κορμια χωρις ΝΤΙΠ κυτταριτιδας!

Το στηθος στα υψη,λιπακι μηδεν...!!!!!! [smilie=occasion6.gif]

Αργυ μου :lol::P

Μαγδουλα μου καλως ηρθες!!! :@):@) χαχαχαχα

Ολα για σενα????δωσε κ εμας κατι!!!!!

Αλλαξε το πληκτρολογιο ρε φιλεναδα γτ με γκαβωσες!!! 8-}8-}

Τρωγα-ΜΕ!!!!εδω κ 2 μερες δεν τρωμε!Δλδ η Αννυ δεν τρωει!Εγω καλα τα παω! :lol:

Εκανα τσουρεκιααααα!!!!!Τελειααααα!!Μπραβο μου ειμαι πολυ χρυσοχερα!!!(το γραφω για την περιπτωση που θα με αγνοησετε ολες! :lol::lol::lol: )

Δημοσίευση

Τασια πλιζ ενα κομματι τσουρεκι κατα Θεσσαλονικη μερια!!!

Αυτη την μπυρα τη φερνουν τα Λιτνλ!!!

πειναω

καποιος εμαθα τρωει μακαρονοσαλατα και δεν δινει στς εγγυους;;;;;

Παρακαλω μια βετζετεριαν πιτσα..οσο πιο συντομα γινετε γιατι πειναω..και δεν προλαβαινω να παρεγγειλω απ εξω

Δημοσίευση

Κι εγώ έτσι τις εννοώ...Τι φέτες να γίνεις μωρή εσύ που είσαι μια φέτα;;;;; :twisted::twisted::twisted: Κλαίνει οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες.... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Αρτζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι για πες για τον κυρ-Γιώργη.... Καλό ακούγεται...:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Επιβιβάζομαι και περιμένω τρουρεκάκι από την χρυσοχέρα 8-)8-)8-)8-)

Αργυρώ κι εγώ έτσι προσπαθώ να την χτενίσω αλλά δυσκολεύομαι πολύ

Μάγδα που είσαι και πήγες κυλικείο???????

Ξεκίνησες δουλειά, αν ναι πως τα πάει η μικρή όταν λείπεις?

Δημοσίευση
Snowgirl (αλήθεια ποιο είναι το πραγματικό σου όνομα) μένεις Νορβηγία ε;;;;;;; :o :o :o Ουάαααααααααααααααααου....Ωραία;;;;;Ο άντρας σου Έλληνας ή Νορβηγός;;;; :roll: :roll: :roll:

Το όνομά μου είναι Μάγδα και ναι μένω Νορβηγία. Ο άντρας Νορβηγός.

Ωραία είναι αλλά κάνει κρύοοοοοοοοοοοοο!!!! Φέτος ειδικά ...άστα να πάνε...

Cesilia δεν ήταν καλή...φάε το τσουρεκάκι της Αναστασίας καλύτερα :mrgreen:

Δημοσίευση

Γωγω μου ειμαι ΜΙΑ φετα!Θελω να γινω πολλες!!!!!Θελω μυς!Θελω πωπο βραζιλιανας χορευτριας!

Θελω να παω διακοπες μονη μου με το κοριτσι μου κ να παθου σοκ ολοι με τις κορμαρες μας!!! =))=))=))=))=))=))

Τσουρεκακι Σαλονικιες κερναωωωω!Πραγματικα τα πετυχα η ρουφ..να κ ειναι η πρωτη μου φορα!

Τσουρεκοπαρθενα ημουν!!!!! :lol::lol::lol:

Ερη μου :-*:x

Καρολινακι εισαι εγκυος?????Επειδη εφτυσες την Λενα πριν...Μονο οι εγκυες

την καχλωνουν τελευταια!Τυχαιο?????? :-?:-?;);)

Θα ηθελα πολυ να ακουσω ιστοριες γνωριμιας-ζωης απο τα κοριτσια που

ζουν στο εξωτερικο κ εχουν ξενους αντρες!

Δημοσίευση

Αχ Κριμα και μου ανοιξες την ορεξη!!!!

νατασουλα εγω εχω παραιτηθει απο μερικες τουφες αφου λεω μια μερα θα παρω το ψαλιδι και χραπ...

ασε που δεν καθετε ουτε δευτερολεπτο ισυχος να τον χτενισω

Καρολινακη Λενακη...Γιωτακη...με το καλο!!!!

Δημοσίευση

Μωρή και φέτες είσαι και κορμάρα και ποπουδάκι βραζιλιάνικο έχεις...Και αν δεν έχεις, πες στον άντρα σου να κάνετε ασκησούλες... ;);)=))=))=))=))=))=)) Και πλάκα παθαίνουν όλοι όσοι σας βλέπουν..... :D:D:D:D

Αχ ναι καλέ..Πείτε εσείς με τους αλλοδαπούς άντρες πως γνωριστήκατε.... :x:x:x Πεθαίνω να ακούω love stories.... :D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Μαγδα Νορβηγία WOW!!!!! :D

εισαι πολλά χρόνια εκει?

Εγώ ειμαι η Ερη και εχω εναν γιο τον Κώστα 2 χρονών. Εγώ σε ενα μηνα περίπου φευγω για το Τορόντο..

Αναστασία τσουρέκια εγώ κάνω μονο το Πασχα!

Εκανα και εγώ χθες ενα γλυκό.. (οχι για μενα.. είπαμε) ενα κεικ χωρις καθόλου βουτυρο ή λάδι.. Εγινε πολυ καλό, αυριο θα το σηκώσω... Εχω παραμελήσει την σελίδα αλλα τωρα δεν μαγειρευω.. Στο Τορόντο ομως θα του δώσω και θα καταλάβει.. θα εχω και πολυ κοσμο να ταισω!!!

Δημοσίευση
Επιβιβάζομαι και περιμένω τρουρεκάκι από την χρυσοχέρα 8-)8-)8-)8-)

Αργυρώ κι εγώ έτσι προσπαθώ να την χτενίσω αλλά δυσκολεύομαι πολύ

Μάγδα που είσαι και πήγες κυλικείο???????

Ξεκίνησες δουλειά, αν ναι πως τα πάει η μικρή όταν λείπεις?

Στο πανεπιστήμιο δουλεύω. Το διδακτορικό μου κάνω βασικά. Η μικρή δεν το πήρε πολύ καλά... :cry: Προχτές έκλαιγε και πήγαινε στο υπνοδωμάτιο που κοιμόμαστε να με βρει και από την ώρα που γύρισα γκρίνιαζε πολύ και ήταν θυμωμένη. Τη νύχτα κολλημένη πάνω μου. Χτες κάπως καλύτερα και σήμερα για να μη μου έχουν έρθει ακόμα μάλλον καλά τα πάνε με τον άντρα μου.

Ααααααχ ελπίζω να συνηθίσει γρήγορα το μωρό μου και να μη μου στενοχωριέται :x

Δημοσίευση

Ρε... είστε πολύ γρήγορες, δε σας προλαβαίνω :D

Έρη, γεια σου! Το Φεβρουάριο κλείνω 6 χρόνια εδώ :shock: Θυμάμαι όταν είχα πρωτοέρθει που έλεγα "ωραία είναι αλλά μόνιμα δε θα έμενα με τίποτα" ...αλλά...με τύλιξε :lol:

Τορόντο ε? Μαζί θα γκρινιάζουμε για το κρύο και τα χιόνια του χρόνου :-p

Λαβ στόρυ θα σας πω αργότερα - είναι και χοτ το δικό μου :oops::lol:

Σας αφήνω γιατί με τρώνε κι οι τύψεις ότι έχω αφήσει τη μικρή μόνη της και χαζεύω...

Δημοσίευση

Κορίτσια πριν λίγο δώσαμε ντεπόν

η μικρή ανέβασε 39,5 :(

Ανησυχώ ρε παιδιά

Μα κάθε τρεις και λίγο πυρετό αυτό το παιδί?

Πριν 1 μήνα είχε πάλι

Το απόγευμα θα πάμε γιατρό που είχαμε ραντεβού για εμβόλιο αλλά δεν..

Κορίτσια του εξωτερικού τι καλά που φύγατε απο δω....

Ζηλεύω...

Πείτε love story

Δημοσίευση

να ανεβω κ εγω!!!

φετες λοιπον!!!ελπιζω να μη γινουμε..φεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετα!!!!χα χα χα χα!

Μαρια περαστικα σας κοριτσι μου..κυκλοφορουν πολλες χαζοιωσεις..κουραγιο..!

α!θουλιτσα..δε θα γεννουσα σε νοσοκομειο με γιατρο εφημεριας..στης νατασας κοριτσακι μου καλυτερα,ας ειναι πιο πολλα χρηματα..να αισθανεσαι καλυτερα..κανεις οικονομια απο κατι αλλο αργοτερα..δεν ξερω παλι..αυτη ειναι απλα η γνωμη μου!φιλακια κ μαζι σου σε ο,τι κ αν αποφασισεις!

κοριτσια για το Ελενα που λετε,εχω φιλη που γεννησε κ τα 2 μωρακια της εκει,προπερσι κ φετος,πριν 2 μηνες το μικρακι!εκανα καισαρικες,αλλα επισκληριδιο μου ειπε οτι δεν κανουν..την πρωτη φορα το ζητησε επιμονα,αλλα τιποτα..τελικα χρειαστηκε καισαρικε,αλλα κ παλι με ολικη αναισθησια της εκαναν..στη δευτερη καισαρικα,παλι ολικη,παρολο που ζητησε επισκληριδιο..ρωτηστε καλυτερα να ειστε σιγουρες!

Νατασα ειδα τη φωτο απο τον η\υ του σχολειου!τελεια φωτο!γλυκες μαμα κ κορη!

περιμενω love stories!!!

φιλακια!

Δημοσίευση

Epibibasthka ki εγω!!!!! Καλε ποτε φτασατε κι ολας στον τριιτο σταθμο???? :shock: Γλλωσουδες!!! :lol::lol: Κι εγω θελω να ακουσω ιστοριες γνωριμιας!!!

Μαρια περαστικα!!! Τα χουμε πει... Τυχαινουν μωρα οπως το δικο μου και το δικο σου που ειναι αρρωστιαρικα!! Εμενα 2 μερες πηγε σταθμος κι αρχισαν οι μυξες!! :evil: Μην ανησυχεις. Τα λεω σε σενα να τακουω κι εγω!!

Θουλη τι αποφασισες τελικα?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...