Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια κ εγω εκπαιδευτικος ειμαι,, σχεδον ολη την πρωτη μου εγκυμοσυνη την εβγαλα με επαπειλουμενες..

δεν εχω να συμπληρωσω κατι αλλο, με καλυψαν τα κοριτσια. εδω απο γραφειο σε γραφειο πρωτοβαθμιας ειναι διαφορετικα τα πραγματα, οχι απο πρωτοβαθμια σε δευτεροβαθμια!! οτι ναναι κανουν!

κ εμενα περσυ η ανατροφης εληγε 1 ιουνιου, αλλα απο το γραφειο (απο μονοι τους) μου ειπαν οτι θα περαστει σαν αναρρωτικη κ δεν πηγα καθολου!

ουτε εμενα μου εκοψαν τιποτα, αλλα απο το νοσοκομειο που πηγαινα για την αναρρωτικη δε μπορουσαν να μου δινουν πανω απο 15 μερες..ουτε μου εκοψαν τιποτα.. κανονικοτατα πληρωνομουν!

επισης οσον αφορα στο μεσον που λετε, εγω πηρα αποσπαση για δυτικη θεσσαλονικη χωρις απολυτως κανεναν! αργησαν βεβαια να με τοποθετησουν, πηγα αρχες οκτωβρη, αλλα ειμαι 25λεπτα απο το σπιτι μου!

βεβαια εχω ακουσει κ περιπτωσεις (για αποσπαση στην ανατολικη θεσσαλονικη) που δεν την πηραν με 12 χρονια προυπηρεσιας και ενα παιδι!!

Δημοσίευση

τελικά απο τι καταλαβαινω ειναι όντως θέμα γραφειου- το τι δεχεται κ τι οχι. κ γω ξερω οτι χανεις το επιδομα κινητρου αν δεν ειναι απο δημοσιο νοσοκομειο (κανονικα) και δεν ειναι κ λιγα..

οταν ρωτησα στο δικο μας γραφειο μου ειπαν οτι αν ειναι ιδιωτης ο γιατρος- τοτε κανεις μια 'εικονικη' εισαγωγη στη μαιευτικη κλινικη που συνεργαζεται-πληρωνεις ενα ποσο κ πας τα χαρτια στην υπηρεσια (στην λεγομενη επιτροπη)- η οποια σφραγιζει τα χαρτια σου κ περνεις τα χρηματα σου πισω. αυτο καθε 30 μερες.

Παντως να ξερεις οτι επαπειλουμενη δεν μπορουν να σου αρνηθουν. απλα το θεμα ειναι μη χασεις το επιδομα!

αλλα ξαναλέω απο γραφειο σε γραφειο.....χαμος!

afrodite Πε 05? εγω ΠΕ06! αστα με τις μεταθεσεις....ποιος θα πρωτοπάρει!

παντως αν κανουν ετσι τις αποσπάσεις- πιστευω θα ειναι πιο αξιοκρατικο ρε παιδι μου! τι να πω!! πολλα ακουγονται να δουμε -ο Φεβρουαριος ειναι κοντα!!!

Δημοσίευση

κοριτσια Α'βαθμια Β'θμια τα ίδια ισχύουν : http://www.doe.gr/nomoi/adeies.pdf

και βρηκα κ αυτο..

Επαπειλούμενη κύηση

Σε περίπτωση επαπειλούμενης κύησης, χορηγείται αναρρωτική άδεια με πλήρεις αποδοχές, ύστερα από βεβαίωση Δημόσιου Νοσοκομείου ή Ιδιωτικής Κλινικής εφόσον έχει προηγηθεί νοσηλεία σε αυτή και η οποία αποδεικνύεται με σχετικά παραστατικά στοιχεία (εισαγωγή, εξιτήριο κ.τ.λ.) (Ν. 3205/03).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

 Αν η επαπειλούμενη κύηση βεβαιώνεται μόνο από το θεράποντα ιατρό, περικόπτεται από την υπάλληλο το κίνητρο απόδοσης (5 Ευρώ για κάθε ημέρα) (Ν. 3205/03).

 Σε κυοφορούσες υπαλλήλους που έχουν ανάγκη ειδικής θεραπείας, μετά την εξάντληση της αναρρωτικής άδειας με αποδοχές, χορηγείται κανονική άδεια κυοφορίας με αποδοχές, μετά από βεβαίωση θεράποντος ιατρού και Διευθυντή γυναικολογικής ή μαιευτικής κλινικής ( άρθρο 52 του Ν. 2683/99).

Δημοσίευση

κουκιδιτσα που εισαι;σε εχασα;δεν μπαινεις στις φουσκοκοιλιτσες.κοντευουμε ε;

για την αδεια κι εγω ξερω πως απο ιδιωτη χανεις 100 ευρω το μηνα.συνηθως τα κοβουν μαζεμενα και καποια στιγμη σου βαζουν μειον 500 ευρω.

ομως αν ο προισταμενος ειναι ελαστικος μπορει και να μην σου κοψουν.βεβαια τωρα με την κριση....μαλλον θα μας τα κοψουν.

Δημοσίευση

dolfin τι κανεις βρε κορίτσι??? πως πανε τα νινιά σου- εσυ????με το καλό ευχομαι- ειμαστε κοντα στο τελος πια ετσι?? :!::!:

να λοιπον που ειναι κ θεμα ελαστικότητας του προισταμενου...αλλα συμφωνω, λόγω κρίσης το πιο πιθανο ειναι να τα κουτσουρεψουν!

Δημοσίευση
κοριτσια Α'βαθμια Β'θμια τα ίδια ισχύουν : http://www.doe.gr/nomoi/adeies.pdf

και βρηκα κ αυτο..

Επαπειλούμενη κύηση

Σε περίπτωση επαπειλούμενης κύησης, χορηγείται αναρρωτική άδεια με πλήρεις αποδοχές, ύστερα από βεβαίωση Δημόσιου Νοσοκομείου ή Ιδιωτικής Κλινικής εφόσον έχει προηγηθεί νοσηλεία σε αυτή και η οποία αποδεικνύεται με σχετικά παραστατικά στοιχεία (εισαγωγή, εξιτήριο κ.τ.λ.) (Ν. 3205/03).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

 Αν η επαπειλούμενη κύηση βεβαιώνεται μόνο από το θεράποντα ιατρό, περικόπτεται από την υπάλληλο το κίνητρο απόδοσης (5 Ευρώ για κάθε ημέρα) (Ν. 3205/03).

 Σε κυοφορούσες υπαλλήλους που έχουν ανάγκη ειδικής θεραπείας, μετά την εξάντληση της αναρρωτικής άδειας με αποδοχές, χορηγείται κανονική άδεια κυοφορίας με αποδοχές, μετά από βεβαίωση θεράποντος ιατρού και Διευθυντή γυναικολογικής ή μαιευτικής κλινικής ( άρθρο 52 του Ν. 2683/99).

νομιζω οτι αυτο τα ξεκαθαριζει ολα!!!!!κανονικα, ισχυουν τα ιδια πραγματα για ολους στο δημοσιο, ποσο μαλλον πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια!!!αλλα, το καθε γραφειο, ειναι και λιγο τσιφλικι του προισταμενου.....ευτυχως, στην αρτα, ειναι πολυ εξυπηρετικοι οι υπαλληλοι και αισθανεσαι σαν ανθρωπος, κι οχι σαν γραναζι μηχανης!!! koukida μου, εισαι ΠΕ 06 Αθμια η Βθμια;;;;; που;;;εδω αθηνα;;;;

dolfin με το καλο τα μωρακια σου!!!maimoydaki ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!να χαιρεσαι το νινι σου!!!

Δημοσίευση

Afrodite καλημερα

ειμαι στη Καβάλα. Βασικα εδω θελω να παρω μεταθεση! αλλα δεν ανοιγουν θέσεις...ποιος θα πρωτοπάρει! εντωμεταξυ ειμαι στη Σεριφο προσωρινα τοποθετημενη (αλλα στην ΚΑβαλα με αποσπαση κ με επαπειλουμενη στο σπίτι απο τον Ιουνιο)κ εχω υπηρετησει στη Μήλο, ως πρωτοδιοριζόμενη.

τωρα μου λες με το μωρο στην αγκαλιά- και με τοσα οικονομικά βαρη- πως φευγεις απο δω πανω για να πας σε νησι χωρις ιατρικη περιθαλψη. το σκεφτομαι κ τρεμω! βεβαια μεσολαβει η αδεια ανατροφης του χρονου- αλλα ο καιρος περναει κ τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο για εμας στην εκπαιδευση...

μας εχουν κανει καροτσακια....

το μονο σιγουρο ειναι αυτο που ειπες- οτι το καθε γραφειο εινια το τσιφλικι του καθε προισταμενου! τρεχα γυρευε!!

Δημοσίευση

Μια παρατήρηση:

Ο Ν. 2683/99 είναι ο παλιός Δημοσιο-υπαλληλικός, ο νέος είναι ο Ν. 3528/07.

Νομίζω ότι υπάρχει και του 2010, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Ίσως να μην έχει βγει σε ΦΕΚ ακόμα...

Και για την ιστορία:

Όταν διορίστηκα ο προιστάμενός μου (άψογος!!!) μου είπε: φρόντισε να μάθεις τις υποχρεώσεις σου, αλλά και (κυρίως) αυτά που δικαιούσαι, γιατί ο κάθε διοικητικός ή έχει άγνοια του νόμου ή τον ερμηνεύει κατά το δοκούν... Στα 10 χρόνια που υπηρετώ, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές διεκδίκησα τα αυτονόητα και τύπωσα και επισύναψα νόμους προκειμένου να τα αποδείξω...

Δημοσίευση

D@ra καλα που το διευκρίνησες- θα ψαξω κ γω να το βρω-

και εμενα ετσι μου είπαν- να μην τα περιμενεις όλα απο την υπηρεσία- αλλα κ να ξερεις τα δικαιωματα σου. Προσπαθω αλλα μπερδευομαι κιολας- δεν τα παω καλα με τις γραφειοκρατικες διαδικασίες ΚΑΘΟΛΟΥ!

Δημοσίευση
Μια παρατήρηση:

Ο Ν. 2683/99 είναι ο παλιός Δημοσιο-υπαλληλικός, ο νέος είναι ο Ν. 3528/07.

Νομίζω ότι υπάρχει και του 2010, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Ίσως να μην έχει βγει σε ΦΕΚ ακόμα...

Και για την ιστορία:

Όταν διορίστηκα ο προιστάμενός μου (άψογος!!!) μου είπε: φρόντισε να μάθεις τις υποχρεώσεις σου, αλλά και (κυρίως) αυτά που δικαιούσαι, γιατί ο κάθε διοικητικός ή έχει άγνοια του νόμου ή τον ερμηνεύει κατά το δοκούν... Στα 10 χρόνια που υπηρετώ, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές διεκδίκησα τα αυτονόητα και τύπωσα και επισύναψα νόμους προκειμένου να τα αποδείξω...

εχεις χιλια δικια!!!!πρεπει να εισαι με το φεκ στο χερι, για να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου!!!αναρωτιεμαι, αν αυτη ειναι δουλεια των αιρετων.....τελος παντων, προσπαθω να ενημερωθω απο παντου, αλλα δεν ειναι παντα ευκολο....

koukida, εκανες κι εσυ το αγροτικο σου!!!ξερω, γενικα, οτι η βορεια ελλαδα εχει υψηλες βασεις για τους ξενογλωσσους!!!δε σου λεω για τα γαλλικα....δραμα!!! η θεση μου ειναι στην αρτα, και περυσι υπηρετησα ολη τη χρονια και μεχρι τωρα...μ'αρεσει η δουλεια μου και το σχολειο, με ενοχλει ομως, που ειμαι με μια βαλιτσα στο χερι!!!καλα, οταν με το καλο ερθει και το μωρο, δεν το συζηταω!!!!που να κουνηθεις και να κανεις μετακομιση!!!η μαμα μου που ηταν δασκαλα, αναγκαστηκε να με αφησει ενα χρονο ( ημουν δεν ημουν 3) με τη γιαγια και το μπαμπα στη αθηνα, οταν της ηρθε ο διορισμος για σερρες!!!εγω δεν θυμαμαι πολλα, αλλα η γιαγια λεει, πως οταν επαιρνε τηλ. εκλαιγε και δε μπορουσε να μου μιλησει!!!!οικογενεια ηταν αυτο;;;;αστα, ελπιζω , τουλαχιστον να σεβαστουν τις μανουλες οταν εξεταζουν τις αιτησεις για τις αποσπασεις, γιατι η οικογενεια ειναι τα θεμελια της ελλαδας!!!

Δημοσίευση

έτσι ειναι Αφροδίτη

απο την μια σου λεει- αφου η θεση σου ειναι εκει να πας να υπηρετήσεις. να παω ρε παιδια, κοροιδο ειμαι να μην θελω να παω στα ησυχα να ζησω- ελα ομως που δεν ειμαι μονη μου στον κοσμο -εχω την οικογενεια μου οπως τοσος κοσμος- ε δεν θα κανω τα αδυνατα δυνατα να κατσω στο σπιτι μου κοντα στην οικογενεια μου??

μακαρι να μπορουσε ο αντρας μου να με ακολουθησει- αλλα πως θα γινει- θα παρατησει την δουλεια του για να διευκολυνει το Υπουργειο Παιδειας που θελει να συντηρει αυτο το απαραδεκτο συστημα μονο κ μονο για να μας κραταει απο.....αντε να μην πω απο που!!!!!!!!

οποτε =στα δυο η οικογενεια- και πληρωνε κοροιδο 2 ενοικια- και εξοδα διπλα- κ εισιτηρια πηγαινε-ελα- και ολα τα αλλα που συνοδευουν τα παραπάνω..για να μην αναφερθω στη μοναξια την αβεβαιότητα- την στερηση....θελει γερά νευρα..πολυ γερα νευρα..

κουραγιο κοριτσια- το μονο που ευχομαι τωρα ειναι μια καλη μεταθεση !

Δημοσίευση

κουκιδιτσα ολα καλα.τα μωρα στα 1700 γρ κι ελπιζω να μεινουν κι αλλο μεσα.κι εγω αθηνα με αποσπαση αλλα θεση δτην ευβοια.τρεχα γυρευε.εχουμε ευτυχως ενα χρονο αδεια ανατροφης αλλα μετα με βλεπω με καροτσια και βαλιτσες περα δωθε.τεσπα καλα να μαστε.παντως φιλη μου με δυο μωρα αν δεν εβαζε μεσο αποσπαση δεν εβλεπε.βεβαια τωρα λενα πως αυτα θα αλλαξουν.

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!Με το καλο κατααρχην.

Εγω ειμαι εκπαιδευτικος και ανηκω στη Γ' Αθηνας.

Και στις 2 εγκυμοσυνες επαιρνα χαρτι απο ιδιωτη γιατρο (ουτε καν δημοσιο) το πηγαινα ή στο σχολειο μου ή στο γραφειο που ανηκει το σχολειο μου ,εκανα και μια αιτηση και παντα εγκρινονταν η αδεια.

Απο επιτροπη δεν περασα ποτέ ουτε καν εγινε λόγος.

Τωρα στην Αρτα γιατι ψειριζουν τοσο τη μαϊμού δε ξέρω;;;

Παντως και επιτροπη να περασεις δεν μπορουν να σου κοψουν την αδεια.Θα τους πεις οτι εχεις ενοχλησεις (πχ συσπασεις) και οτι πρεπει να εισαι ξαπλα.Δεν μπορουν να κανουν τπτ.Ειναι πολυ λεπτο το θεμα της εγκυμοσυνης και κανεις δεν παιρνει το ρισκο να στειλει μια εγκυο με ιατρικη γνωματευση στη δουλειά.

Δημοσίευση

καλησπερα Παναγιωτα!!!να χαιρεσαι τα μωρακια σου!!!δεν ξερω, αν πραγματι ειναι πολυ τυπικο το γραφειο της αρτας....παντως με ειδοποιησαν οτι εστειλαν τα χαρτια μου απο την αρτα στην αθηνα, στην πρωτοβαθμια επιτροπη κεντρικου τομεα, οπου ανηκει το νοσοκομειο, και πρεπει να παρω τηλ η ιδια και να ρωτησω ποτε περναω απο επιτροπη.εν τω μεταξυ, το τηλ που εχω η δεν απαντα η δειχνει οτι μιλαει... πως θα συννενοηθω;;;πρεπει να παει καποιος εκει;;;ολα τα κοριτσια , μου φαινεται, οτι αντιμετωπισαν λιγοτερη γραφειοκρατια..τι να πω;;

Δημοσίευση

Αφροδιτη μου πολυ δυσκολα να τους πετυχεις στο τηλεφωνο. :?:?

Ισως θα ηταν καλυτερα να παει καποιος απο εκει.

Κοιτα τα χαρτια παντα τα στελνουν(το γραφειο) στην υγειονομικη επιτροπη αλλα συνηθως εγκρινουν την αδεια χωρις να σε "περασουν" απο επιτροπη.

Ελπιζω να πανε ολα καλα. :)

Δημοσίευση
παντως με ειδοποιησαν οτι εστειλαν τα χαρτια μου απο την αρτα στην αθηνα, στην πρωτοβαθμια επιτροπη κεντρικου τομεα, οπου ανηκει το νοσοκομειο, και πρεπει να παρω τηλ η ιδια και να ρωτησω ποτε περναω απο επιτροπη.

αχ, βρε κουκλα μου...πρωτη φορα ακουω τετοια διαδικασια...μα εσυ που εχεις προβλημα δλ πως θα πας απο κει! αυτα ειναι δικη τους δουλεια- δεν το καταλαβαινω ειλικρινα γιατι να σου φορτώνουν ολες αυτες τις διαδικασιες....

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα!!!!

απο το πρωι παιρνω τηλ σε οποιο νουμερο βρισκω κι ακομα δεν εχω πετυχει κανεναν απο την υγειονομικη επιτροπη!!!αναρωτιεμαι μηπως δεν ειναι δικη μου δουλεια να τους κυνηγαω..... αν υπαρχει λογος να με ειδοποιησουν δεν θα το κανουν μονοι τους;;;; στο κατω κατω, μπορει να μη χρειαζεται καθολου η συμμετοχη μου...εσας, σας ειχε ζητησει ποτε η υπηρεσια να ερθετε σε επαφη με την επιτροπη;;;; απ'ο,τι θυμαμαι οι περισσοτερες οχι, αλλα και σε οσες ζητηθηκε , πως ειδοποιηθηκατε;;;; σας πηραν τηλ, η εσεις τους πηρατε;;; ( την υγειονομικη επιτροπη) σιριαλ καταντησε, κι αρχιζω να εκνευριζομαι!!!

Δημοσίευση

κουκιδα μου, δεν βρηκα κανεναν στο τηλεφωνο, ουτε χτες ουτε σημερα!!!το αστειο του πραγματος ειναι οτι πετυχα αλλες υπηρεσιες οπως το ΥΠΕΧΩΔΕ που συστεγαζονται και επιβεβαιωσα οτι τουλαχιστον υπαρχουν, γιατι απο ενα σημειο και μετα αρχισα να αναρωτιεμαι αν προκειται για υπηρεσια-φαντασμα!!!!! με τα πολλα, ξαναπηρα το ελενα τηλ. και μια κυρια που , αν καταλαβα καλα, εργαζοταν παλιοτερα στην υγειονομικη επιτροπη μου ειπε οτι συνεδριαζει τριτη και πεμπτη...... θα παει ο αντρας μου την πεμπτη, εξοπλισμενος με ο,τι εχουμε, και θα δειξει.... ελπιζω να τελειωσει εδω... θα σας πω,μολις εχω νεωτερα!!!

Δημοσίευση

α πα πα πα!! τι γραφειοκρατια ειναι αυτη!!!!

καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι!!!

δηλ καθε φορα που θα χρειαζεται να παρεις επαπειλουμενη θα πρεπει να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια???

τελικα ημουν πολυ τυχερη με το γραφειο μου!!

Δημοσίευση

Αφροδίτη κ εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος κ είχα κ το ίδιο θέμα με τις άδειες μου για επ΄απειλούμενη εγκυμοσύνη!Κ εγώ από την ίδια διαδικασία περνούσα,δήλ.επιτροπή!Απ΄όσο γνωρίζω κ από συναδελφούς όλοι έτσι έκαναν!Βέβαια τώρα σ΄εχουν τρελλάνει να πας εδώ κ εκεί!

Σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοίτα αν είχες κανονική περίοδο με σκούρο αίμα και κομματάκια, δύσκολο να είσαι έγκυος... Και αν ήσουν δλδ θα έβλεπες καραμπινάτο θετικό τόσες μέρες μετά.  Πιθανόν ήταν εξάτμισης η γραμμή. Κάνε αν θες και κάποια άλλη μάρκα για να σιγουρευτείς 😊
    • Κορίτσια καλησπέρα! Μανούλα 3 μηνών βρέφους εδώ!!! Θηλάζω αποκλειστικά , όμως ξεκίνησα τη προσπάθεια ν βγάζω Μ θήλαστρο κιόλας έτσι ώστε να κάνω μια μικρή τράπεζα γάλατος ν έχω ν δώσω σε περίπτωση που πρεπει να λείψω σε κάποιο γεύμα! Δυστυχώς δν πάει καλά , κορίτσια μπορεί στο μισάωρο. Ν βγάλω 10 μλ 😞😞😞  στην αρχή ες τη δοκίμασα το swing flex της medela κ τώρα το medela in calma! Με αυτό μπορεί ν βγάλω λίγο παραπάνω τύπου 30 μλ αναρωτιέμαι τι πάει λάθος 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
    • Χρύσα μου πως τα πάτε με το μπεμπακι; Πως είναι η καθημερινότητα με τα παιδάκια σου; Το μωρό πως είναι; Πήγατε στους γιατρούς; ❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Εχω πάρα πολύ καιρό να σας γράψω! Εμείς 7 του μήνα θα γίνουμε 2 μηνών! Το μωράκι μ είναι πολύ καλό φτου φτου από την αρχή τα έχουμε πάει πολύ καλά κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό είναι φαγανουλης γεννήθηκε 3.400 και έχει φτάσει ήδη τα 5μιση κιλά. Ευτυχώς κολικούς δεν είχαμε μόνο μερικές μέρες στην αρχή είχε αρκετή ενόχληση μέσα στην ημέρα. Το βράδυ από την πρώτη μέρα κάνει 3ωρα, ακόμα δεν κάνουμε σερί όμως όλη τη νύχτα  ξυπνάει μια φορά για να φάει όμως κοιμάται αμέσως….καναμε και συγκίμιση από την αρχή μέχρι πριν από 2 βδομαδες τώρα είναι στην κούνια του μέσα στο δωμάτιο μου και το πρωί που φεύγει ο άντρας μου τον φέρνω στο κρεβάτι για να κοιμηθούμε άλλο ένα 3 ωρο. Έχουμε αρχίσει να γελάμε, βλέπει πολύ καθαρά γιατί με παρακολουθεί πολύ έντονα ακόμα κ αν είμαι πιο μακριά και αν φύγω σπαραζει θέλει να με βλέπει συνεχώς επίσης τσιριζει αν σταματήσουμε να τον κοιτάμε και να του μιλάμε ενώ είναι ξύπνιος και σε καλή διάθεση 🥲😂  έχω να σας πω όμως ότι όσο ωραία και να είμαστε τώρα και όσο φυσική μ βγαίνει η μητρότητα τις πρώτες 2 εβδομάδες είχα baby blues έκλαιγα για όλα τα είχα βάψει μαύρα δεν έβλεπα φως στο τούνελ! Με το που αρχίσαμε τις βόλτες όλα αυτά σιγά σιγά τελείωσαν! Τώρα πάμε κάθε μέρα μια 3ωρη βόλτα και περνάει όμορφα η μέρα μας. Το μόνο μας θέμα είναι ότι το βράδυ κάποιες μέρες θέλουμε πολύ ώρα να κοιμηθούμε κάθεται κ με κοιτάει όσο θηλάζει δεν κλείνει τα μάτια του με τιποτααααα!!! Αλλά θα το βρούμε που θα πάει! Τις περισσότερες μέρες δεν προλαβαίνω να πιω ούτε νερό αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα ❤️  γράψτε τα νέα σας και σεις κορίτσια έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε στην ομαδούλα μας 
    • Κατ αρχάς να σ ζησει τ μωρακι σου! Εγω εμπειρία δ έχω καθώς θήλαζα αποκλειστικά. Αλλα ακριβώς αυτό θέλω να σχολιάσω. Οτι οοτε δ ηξερα ποσο έπιναν. Με τ θηλασμο δ μετρας μλ. Έτσι ακριβώς κ με τ μπουκαλι. Ακόμα είναι σε φάση π πίνουν γαλατακι οποτε τους κάνει κέφι και όσο... αλλες φορές μπορεί να πίνει επειδή πεινάει, αλλες για να νανούριστει. Εφόσον τ βαρος του είναι οκ κ ο γιατρός σ ειπε ότι αναπτύσσεται μια χαρα μην ασχολείσαι με τ ποσο τρωει. Εσύ θα προσφέρεις οπότε νομίζεις ότι θέλει και όσο πιει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...