Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

vanina

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Έχουμε μία μπεμπούλα 7 1/2 μηνών και μάλλον θα την βαφτίσουμε το Μάιο στο Λαύριο. Μήπως έχετε υπόψιν κάποιο μαγαζί για το τραπέζι εκεί ή στην γύρω περιοχή που να ξέρετε ότι είναι καλά; Ευχαριστώ πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!Με το καλο να βαπτισεις το λουλουδι σου!Εγω βαπτισα τη δικια μου τον Ιουλιο κοντα στο Λαυριο στο Καλοπηγαδο!Το τραπεζι το εκανα στο εξοχικο μας αφου εχουμε χωρο και καλεσα catering!Aν σε ενδιαφερει κατι τετοιο μπορω να σου δωσω τηλ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΧΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ CATERING. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ (ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ), ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ;

Εμεινα απολυτως ευχαριστημενη και απο το φαγητο και απο το σερβις και φυσικα απο την τιμη!!Εξαρταται φυσικα ποσα ατομα εχεις και τι μενου θες!Εμεις ειμασταν 80 ατομα και εκανα ενα μπουφε τυπου παρτυ με καλαμακια μπιφτεκια τυροπιτα λουκανοπιτα τοστακια πιτσα κτλ!Αναψυκτικα και νερα αυτοι, αλκοολουχα δικα μας!Αν δεν βρεις κατι αλλο στειλε μου pm και σου στελνω το τηλ.

Παντως ρωτα εκει στην παραλια σιγουρα θα εχει!Μετα απο οσο ξερω εχει ωραια μαγαζακια τυπου ταβερνας στην κακια θαλασσα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...