Μετάβαση σε περιεχόμενο

πειτε μου...


Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!βρισκομαι στην 32η εβδομαδα και απο εχθες τη νυχτα που ενοιωσα ξαπλωνοντας ενα πονο χαμηλα αριστερα,εχω συχνα πονο!

τη νυχτα που γυρνουσα πλευρο ενοιωθα σουβλιες!σημερα το πρωι που σηκωθηκα για μια υποχρεωση που ειχα να παω,περπατωντας με αργο βημα γιατι το γρηγορο δεν ειναι ευκολο πια σε καποια βηματα ποναγα αριστερα στο ιδιο σημειο και ηρεμουσε!!οταν καθομαι ειναι το καλυτερο μου!αλλα οταν πρεπει να σηκωθω μεχρι να ισιωσει το κορμι και να κανω 10 βηματακια με ταραζουν οι σουβλιες!!!δεν εχω πουθενα αλλου πονο,ουτε τπτ υγρα εχω ,ουτε τπτ,τπτ!!πειτε τη γνωμη σας!φυσικα εχω στο μυαλο μου οτι αμα συνεχισει θα παρω το γιατρο μου!!η μητερα μου λεει μηπως ειναι επειδη κοντευω και ετοιμαζεται περισσοτερο το κορμι!!!πειτε μου.....φιλακια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα οπως το περιγραφεις πανω κατω πολλες εγκυουλες τα εχουνε αυτα,

ειναι η κουραση οπου τον τελευταιο καιρο ειναι μεγαλη σε συνδιασμο με τις αλλαγες στο σωμα σου!

οσο για το περπατημα σε καποιες φαινεται μαρτυριο σε καποιες αλλες θαυματουργο να σου πω την αληθεια και εγω δεν το μπορουσα και πολυ κουραζομουν αμεσως!

ο,τι αλλο θες ρωτααα! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μωρε ξερεις τι....με εχει πιασει φοβος μην τυχον και ειναι κανενα προμηνυμα προωρου τοκετου!!και επειδη λενε στον ογδοο δεν κανει φοβαμαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φλωρα η μαμα σου μαλλον εχει δικιο.....προετοιμαζεται το σωμα σου....ειναι λογικο ολο αυτο......βεβαια παρε το γιατρο σου....

να μην φοβασαι γιατι αυτα που λενε για τον ογδοο ειναι μπουρδες......δηλαδη ειναι καλυτερα να γεννησεις στην 30 βδομαδα απο οτι στην 34;;;;μην τρελαθουμε τελειως......

ευχομαι ολα να πανε καλα στο υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ εγω συμφωνω με την γιωτα...οσες περισσοτερες εβδομαδες παρει το μωρο τοσο καλυτερα.απλα κ καλα λενε οτι στον 8 δεν εχουν αναπτυχθει πληρως τα πνευμονια αλλα κ παλι τους κανουν καποιες ενεσουλες αν δεν κανω λαθος για να αναπτυχθουν.μην φοβασαι λοιπον,απλα παρακολουθα το,ξεκουρασου κ μιλα με το γιατρο σου.μπορει να ειναι καποιες συσπασεις αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα γεννησεις κιολας.καλη συνεχεια να εχεις κ με το καλο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

flora κοντα ειμαστε στις βδομαδες.

αυτα τα πονακια -σουβλιες τα εχω κ γω πολυ καιρο τωρα.

θα σου πω τι μου ειπε ο ντοκ!

είτε ειναι τραβηγματακι -μικροθλάση γιατι τεντωνονται οι συνδεσμοι της μητρας (ειδικα αν προκειται για 1η εγκυμοσυνη) θα σου πω οτι απο τοτε που μετακομισα αρχισε το πονακι στο ιδιο σημειο.εχω πολυ καιρο που το ενιωσα

Επισης υπάρχει πιθανοτητα -αν δεν ειναι το παραπάνω- πολυ απλα να ειναι κατι σαν αυτο που σου ειπε η μαμα σου- χαλαρωνουν πια οι συνδεσμοι της μητρας καθως προετοιμαζομαστε για τον τοκετο. οταν παραπονεθηκα σε φιλο γιατρο γιαυτα τα πονακια εκεινος χαρηκε που ακουσε οτι τα εχω- πας καλα λοιπόν μου ειπε- ετοιμαζεται η μητρα!

ολα καλα !με το καλο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και με το καλο το σπορακι σας :) και εγω πονουσα οπως λες....αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι....μπορει το μωρο να εχει βολευτει εκει οπως και η δικια μου και μην ξεχνας οτι οτι υπαρχει στην κοιλια σου τωρα πιεζεται για να εχει χωρο το μωρακι σου.....και πιστεψε με δεν νομιζψω να ειναι μυνημα για γεννα.....θα το καταλαβεις οταν ερθει η ωρα :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτο που λετε για τον 8ο μηνα το ρωτησα στο γιατρο-ολα τα ρωταω - τπτ δεν αφηνω- μου ειπε πολυ απλα οτι αν μια εγκυμοσυνη κλεισει τις 31-32 βδομαδες δεν εχει να φοβηθει τπτ. ολα πανε καλα.

αυτα περι 8ου μηνα -τα τρομακτικα σεναρια -δεν ισχυουν. τα πραγματα δεν ειναι οπως ηταν παλια!μη φοβαστε τπτ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

flora και εγω συμφωνώ με τα κορίτσια ,δεν χρειάζεται να φοβάσαι.Και τα πονάκια όπως τα περιγράφεις μου ακούγονται αθώα. Εγώ που γέννησα λίγο πρόωρα 35+2 δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τον μικρό απλά έκανα ενέσεις κορτιζόνης πριν την γέννα για τα πνευμόνια του και δεν μπήκε ο μικρός καθόλου θερμοκοιτίδα.Εμένα με πιάσανε πόνοι και την 32 εβδ.(ξεκίνησε συσπάσεις γέννας η μήτρα) οι οποίοι ήταν συνεχόμενοι στο κάτω μέρος της κοιλίας και χαλάρωναν μόνο όταν περπατούσα λιγάκι παρόλα αυτά με φάρμακα κράτησα άλλες 3 εβδομάδες.Χαλάρωσε,ξεκουράσου και μην αγχώνεσαι και θα δεις που θα όλα θα εξελιχθούν υπέροχα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...