Μετάβαση σε περιεχόμενο

αγχος αποχωρισμου?

Recommended Posts

Κοριτσια για ακομα μια φορα θελω τις πολυτιμες συμβουλες σας!!!

Ο κανακαρης μου νομιζω οτι με ερωτευτηκε!! :roll: Εχει κολλησει πανω μου!!! Εντελως ομως... Παω για πιπι με αυτον αγκαλια. Ειμαστε στο δωματιο του και παιζουμε... Ετσι και κανω πως σηκωνομαι ερχετε και κρεμετε απο πανω μου... Τις τελευταιες 3 μερες δεν θελει καν να περπαταω!! :shock: Θελει να καθομαι η να μπουσουλαω οπως αυτος... Ναι ναι δεν περπαταμε ακομα!!! :? Τι να κανω? Κουραστηκα γιατι δεν μπορω να κανω τιποτα. Ουτε καμια δουλεια ουτε καν να κοιμηθω!! Δεν κοιματε με τιποτα στο κρεβατι του και θελει να κοιμομαστε ενσωματωμενοι! Ουτε καν στο ιδιο κρεβατι... Αλλα σφηνομενος πανω μου!!! Ουτε στον μπαμπα του παει. Παει να τον παρει αγκαλια και κλαιει και απλωνει χερακια να τον παρω!!! 16 μηνων και περναει αγχος αποχωρισμου???? Και την δευτερα ξεκιναει βρεφικο παλι... Πως θα το αντεξουμε? Θα σπαραξει!!! Βοηθειαααα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα περαστικο θα ειναι!

Πιθανον να νιωθει ανασφαλεια για κατι που ετοιμαζει!Ισως περπατημα...Ισως κανενα

δοντι...

Παντως στο ταξιδι στη Σουηδια περασα κατι τετοιο..Ειδικα οταν ειμασταν εξω

ηθελε να ειναι μονο στην αγκαλια μου!Ουτε στο μπαμπα της...Λιγες στιγμες ξεχνιοταν

οταν περπατουσαμε στα χιονια!

Υπομονη οπως παντα! ;)

κοριτσακι μου εμεις ειμαστε 5,5 ετων κι ακομα περναμε τετοιες φασεις!!!!!!εκει που ηρεμει κατι παλι την πιανει και το ξαναπαθαινει!φετος απο την ημερα που ξεκινησαμε νηπια σε καινουριο σχολειο την επιασε!δεν μπορω να παω πουθενα μονη μου!ακομα και στο μπανιο ειναι ικανη να καθεται απ'εξω μεχρι να βγω!σημερα πρωτη μερα μετα απο το καλοκαιρι που την εστειλα στην πεθερα μου δοκιμαστηκα και με την ψυχη στο στομα για να μην μας παρουν μεσα στη νυχτα να παμε να την παρουμε!αν παει καλα το σημερινο το πιθανοτερο ειναι οτι το ξεπερναει!μπορει καποια αλλη στιγμη να την ξαναπιασει με καποια αφορμη!ειναι πολυ δυσκολα και το ξερω απο πρωτο χερι αλλα το μονο που μπορουμε να τα κανουμε ειναι να τα δειχνουμε πολυ πολυ αγαπη και να μην νιωθουν στιγμη οτι μπορει για καποιο λογο να τον αφησεις καπου και να φυγεις!τουλαχιστον εμενα αυτο ειναι που φοβαται!κι αν αναρωτιεσαι αν το εχω κανει αυτο ποτε,η απαντηση ειναι ενα μεγαλο οχι αλλα πως της κολλησε τωρα της μικρης μου δεν ξερω!!!!!!!μην στεναχωριεσαι παντως!θα το ξεπερασει!μπορει να νιωθει ετσι και λογω του παιδικου σταθμου!να του εξηγεις συνεχεια οτι θα πας να τον παρεις κτλ!!!!!ευχομαι να το ξεπερασετε πολυ πολυ γρηγορα!!!!!

Εμενα το παθαινει οτταν ειμαστε πολυ μαζι... Για παραδειγμα 2 εβδομαδες δεν ειδε τον μπαμπα του γιατι δουλευε ολοημερο, δεν πολυβγαιναμε και δεν πηγαινε βρεφικο. Αντι να με βαρεθει κολλησε παραπανω!!! :shock: Ενταξυ δεν λεω μ αρεσει που δειχνει την αγαπη του αλλα με πνιγει!! Δεν μπορω να κατσω σε καρεκλα. Πρεπει να καθομαι στο πατωμα.... Τωρα το βραδυ τον αφησα να κλαψει. Επρεπε να κοιμηθει στην κουνια του. Να κανω ενα μπανιο χωρις να φοβαμαι μην γκρεμοτσακιστει! Λετε να ειναι αλμα αναπτυξης κι οχι αγχος? Και πως ξεπερνιετε? Με παραπανω αγαπη η με λιγο απομακρυνση? Να τον αφηνω λιγο στον μπαμπα του κι ας κλαιει? αχχ δεν ξερωωωωωω...

εμενα ειναι 2.5 και πριν 2 μηνες περασαμε τα ιδια

δεν ηθελε τιποτε αλλο εκτος απο εμενα

μπανιο μαζι,τουαλετα μαζι

βγαινανε βολτα και ηταν κολλημενος πανω μου,ηθελε και θελει να ειμαστε ολη μερα στο κρεβατι να παζουμε

μια μερα τον αφησα στους γονεις μου που τους λατρευει και εκλαιγε τοσο που για πρωτη φορα με πηραν τηλ να παω να τον παρω!!!!

ηταν αγχος και ανασφαλεια

αρχισα να του εξηγω οτι οταν φευγω παντα θα γυριζω και ηρεμισε σιγα σιγα

τωρα αν παει στους γονεις μου δεν κλαιει αλλα οταν ειμαστε στο σπιτι ειμαστε αυτοκολλητα!!!!

ειδες οτι συμβαινει σε ολες τις ηλικιες οποτε υπομονη τρις

Εγω παντως δε θα σκεφτομουν να την απομακρυνω...

Με αγκαλιες παντα περναει!

Εσυ αν ενιωθες ανασφαλεια θα ηθελες ο αντρας σου να σε παρατησει

κ να βγει πχ με φιλους?

Τα μωρα μας ζητουν οτι εχουν αναγκη!Αν ζηταν παρεα κ αγκαλιες εμεις θα δωσουμε μοναξια?

Και η κορούλα μου έχει τώρα κανά μήνα που φέρεται έτσι. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, είναι κρεμασμένη από πάνω μου, όπου πηγαίνω πηγαίνει, κλαίει συνέχεια για αγκαλιές, μόλις ντύνομαι για να βγώ έξω για ψώνια και το καταλαβαίνει δεν ξεκολλάει με τίποτα από πάνω μου και πολλά άλλα. Όσο για το μπάνιο την παίρνω μέσα μαζί μου γιατί δεν αντέχω να την ακούω να κλαίει από έξω σπαραχτικά......

Πάντως με μπόλιες αγκαλίτσες πιστεύω πώς κάποια στιγμή θα το ξεπέρασει :P:P .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...