Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βρώμη της Holle

Recommended Posts

Πώς πρέπει να φτιάξω τη βρώμη με μητρικό γάλα;. Στις οδηγίες λέει μισό νερό μισό γάλα, μήπως όμως με το μητρικό δεν χρειάζεται νερό;. Εσείς πώς το φτιάχνετε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω το εφτιαχνα μονο με γαλα..φορμουλα. εκανα το γαλα κανονικα και μετα το εκανα κρεμουλα οσο πηχτη ηθελα. μαλιστα επειδη γινοτανε λιγο αραιη με την δοση που ελεγε εβαζα παραπανω για να το τρωει ο μικρος.

βαλε μονο γαλατακι..εγω ετσι εκανα.

Εγώ άρχισα να δίνω βρώμη μετά το χρόνο με φρέσκο γάλα

Γενικά είμαι της άποψης ότι αν είναι να αντλήσω για να φτιάξω κρέμα προτιμώ να θηλάσω,

ίσως επειδή έκανα αντλήσεις και στην δουλειά για 8 μήνες και με είχε κουράσει πολύ οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να αντλήσω και γιαυτό τον λόγο

Ωραία, το έκανα μόνο με γάλα. 100 ml μητρικό και βρώμη όσο χρειάστηκε για να γίνει κρεμούλα. Έφαγε 15-20 κουταλίτσες, καλό ήταν για αρχή. Επειδή το μισό το πέταξα, μήπως να δοκιμάσω με 50 ml; Δεν μου πάει καρδιά να πετάω έτσι το γάλα μου. Άλλωστε δεν είναι πολύ φαγανούλα, και με τη φρουτόκρεμα κουταλίτσες μετράμε.

Γενικά είμαι της άποψης ότι αν είναι να αντλήσω για να φτιάξω κρέμα προτιμώ να θηλάσω,

Αυτη ειναι γενικα η αποψη που ισχυει ,δεν αντλουμε ποτε για να κανουμε κρεμες .

Δοκιμασε με νερό ή τουλάχιστον με λιγοτερο γαλα για να μην το πετας .

Tώρα της το έδ ω σ α εγώ λόγω διακοπών, θα είναι όμως ένα από γεύματα που θα τρώει όσο είμαι στη δουλειά, άρα έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσα να θηλάσω.

Δεν με χαλάει να κόψω τις αντλήσεις, ίσα ίσα, αλλά μήπως με νερό θα είναι άνοστο;

Δεν πολυτρώει και φαγητό ακόμα (λίγο εως καθόλου), οπότε αφήνω και γάλα...

Και να ρωτήσω και κάτι άλλο.

1. πολτοποιημένα τρώει μόνο τα φρούτα, το φαγητό ούτε να το δει. της έκανα λίγες μέρες διάλλειμμα από το μεσημεριανό,α φού δεν κατέβαζε μπουκιά, και τώρα ξαναπροσπάθησα να της δώσω λαχανικά λιωμένα με το πιρούνι και έφαγε με ευχαρίστηση (όσο έφαγε).υπάρχει πρόβλημα με αυτό;

2. ο γιατρός είπε από τον άλλον μήνα να τρώει κανένα μπισκοτάκι ή ψωμάκι, να το μασάει, εγώ δεν θέλω όμως, τι μπορώ να της δίνω εναλλακτικά;

1. Κανενα ! Εμενα δεν εφαγε ποτε πολτοποιημένα , μονο κοματάκια απο φρουτα και λαχανικά .

2. Φρουτα και λαχανικα σε κομματια .

Τη βρώμη εγώ τη βράζω μόνο με νερό και μετά βάζω κανά φρουτάκι. Συνήθως αχλάδι ή μπανάνα που είναι γλυκά. Μια χαρά νόστιμη γίνεται! Είναι από τα ελάχιστα που τρώει το δύσκολο μωρό μου :x

Μπερδεύτηκα τώρα...Πρέπει να το βράζουμε; Στις οδηγίες έλεγε ότι ζεσταίνουμε το νερό και το γάλα;. Για διευκρινίστε βρε κορίτσια ποιος είναι ο σωστός τρόπος παρασκευής; Και τελικά πρέπει να της το δίνω σκέτο ή μπορώ να βάζω μέσα κανένα φρουτάκι;

Μπερδεύτηκα τώρα...Πρέπει να το βράζουμε; Στις οδηγίες έλεγε ότι ζεσταίνουμε το νερό και το γάλα;. Για διευκρινίστε βρε κορίτσια ποιος είναι ο σωστός τρόπος παρασκευής; Και τελικά πρέπει να της το δίνω σκέτο ή μπορώ να βάζω μέσα κανένα φρουτάκι;

Δεν καταλαβα τι σε μπερδεψε! :D

Δε χρειαζεται να φτασει το νερο η το γαλα (εσυ επιλεγεις!) σε σημειο βρασμου!

Επουδενι ΔΕΝ βραζουμε μητρικο γαλα!

Φυσικα κ μπορεις να βαζεις μεσα φρουτακι!Θα γινει εξτρα θρεπτικο κ νοστιμο!

Καλες μασες κ ...ασπρο πατο...πιατου! :D

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Της Holle δεν θέλει βράσιμο, από ό,τι λέει και στο κουτί. Έβαλα σήμερα και φρουτάκια κι έγινε πολύ ωραίο, άνετα το τρώω κι εγώ!

Και τώρα αφού φτιάχνεται με νεράκι και φρούτα, μπορώ να σταματήσω επιτέλους και τις αντλήσεις!

:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...