Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 879
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μολις ηρθα στην δουλεια τελικα δεν χιονισε :( (στον κοσμο μου εγω) ριχνει χιονονερο ομως.

Δουλεια παλι δεν εχουμε και ολα τα αφεντικα ειναι πανω στα γραφεια και κανουν συμβουλιο αντε να δουμε ποιος ξερει μαλλον για απολυσεις η μειωσεις θα φανει.

Εσεις τι λεει ολα καλα?

Ασπα Φλωριαννα περαστικα στα μικρα σας γρηγορη αναρωση.

Δημοσίευση
Δουλεια παλι δεν εχουμε και ολα τα αφεντικα ειναι πανω στα γραφεια και κανουν συμβουλιο αντε να δουμε ποιος ξερει μαλλον για απολυσεις η μειωσεις θα φανει.

Εύχομαι να μην μιλάνε για απολύσεις...τουλάχιστον με τις μειώσεις θα έχεται όλοι δουλειά.

Δημοσίευση

Μακαρι να μην γινουν απολυσεις οσο για τις μειωσεις καλυτερα ετσι οπως εχουμε γινει δεν θα μιλησει κανεις θα φανει θα μας ενημερωσουν.

γιναμε κ φιλες στο φεις

Σε εψαχνα ποση ωρα την Αντριανα παντως δεν την βρηκα την εστειλα μνμ να με βρει εκεινη :)

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσιααα!!τι κανετε???

χτες κολλησα με το παζλ κ σηκωθηκα απο κει στις 3:30! :shock: δεν ειδα την ωρα κ λεω κατσε να βαλω κ μια ταινια,η οποια τελειωσε στις 5:30!!!σαν ζομπι ειμαι τωρα!!! :? κ εφαγα κ μια ολοκληρη ιον αμυγδαλου την γιγαντια με τα ολοκληρα αμυγδαλα!!! :roll::lol: τι μ'επιασε χτες??? :roll::mrgreen:

τι νεα εσεις??

βικακι αρχισες επισκεψεις σε γιατρους???καλα κανεις!χρειαζεται να κανουμε κανα τσεκαπ που κ που να ξερουμε τι μας γινεται!!

Δημοσίευση

α ρε αγαπημενη κομματια θα σαι ηταν να μην κανω την αρχη :lol::lol::lol::lol: τωρα εχω α κατεβω κεντρο κ δεν τη παλευω καθολου!!!!!!!!!!!εχουν κ απεργειες τα λεωφορεια ελπιζω να μην πετυχω καμια πορειΑ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!!καλοριζικο και το 7!!!!τι κανετε?εγω ακομα βηχω και υποφερω αλλα δεν μπορω να κανω κατι στην κατασταση μου..υπομονη μονο!!!ευτυχως ο αλεξανδρος απο εχθες ειναι καλυτερα επιτελους!!!1μηνα το μικρο μου ηταν αρρωστο!!!ανυπομονω να περασουν οι μερες να ερθουμε αθηνα να δουμε το νινι και να παμε βολτιτσες τα 2μας!!!ο μικρος ψανχει την γιαγια κ τον παππου..ευτυχως ερχονται αυριο να μας δουν και μετα θα παμε εμεις στο χωριο να μαμ και να παιξει ο μικρος!!!τι καιρο εχετε?εδω κανει κρυο και ειναι ετοιμος βροχερος ουρανος να αρχισει να βρεχει παλι :shock::?

Δημοσίευση

Κρυο δεν θα πει τιποτα εχω και ενα μικρο καλοριφερ που δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ...

Ευτυχως τωρα θα καθισω 2 μερες θα δουλεψω Σαββατο και Δευτερα ρεπο να

χαλαρωσω λιγακι γιατι αρχισα και βαριεμαι αρκετα την δουλεια,με το ζορι

ερχομαι..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...