Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 930
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ελευθερία σιγά την κοιλια!!!

Εμένα κάπως έτσι ήταν στον 5-6 που την βλέπω σ'ενα βίντεο φώτο δεν έχω :(

Στον δε 7ο οι νοσοκόμες με φώναζαν "το βουνο" και ο διευθηντης της μαιευτικής όποτε έκανε επίσκεψη με ρωτούσε αν αναπνέω καλά :shock:

Την έβλεπά μόνο απο πάνω μια και στο δωμάτιο ο καθρέφτης ήταν μικρός και έβλεπα μόνο μέχρι το στήθος αλλά καταλάβαινα ότι ήταν τεράστια απο το βλέμα των υπολοίπων!!!! :lol:

και να σκεφτείτε πως έτρωγα 1 μήνα τις αηδίες του νοσοκομείου!!!

Ραγάδες δεν έκανα αλλά δεν λέει να φύγει αυτό που έμεινε...

(σταμάτα την μασαμπούκα κυρά μου για να φύγει!!!!!)

Δημοσίευση

Καλη χρονια Κατερινα κ να μπαινεις κ εσυ στην παρεα μας τι και αν ειναι μεγαλυτερα τα αγορια σου? θα μας λες κ εμπειριες.

Αχ κ μενα στη πρωτη εγκυμοσυνη ηταν πιο ωραια η κοιλια αλλα δεν εχω παραπονο τουλαχιστον κ μ αυτη πηγαινα για μπανιο μεχρι τελος κ δεν με ενοιαζε κιολας καθολου το απολαμβανα

Δημοσίευση

Κατερίνα γειά και καλή χρονια!!

και μένα τα μωρά μου είναι πιο μεγάλα αλλά έχει ωραία παρέα εδω!!!

Λοιπόν 10 μέρες πρίν γεννήσω τον Δημήτρη...

P3100002.JPG[/attachment:37kcdx1a]

Στις δίδυμες 32 εβδομάδες και ήταν μεγαλύτερη!!!

post-7977-1387393594815_thumb.jpg

Δημοσίευση

Γέλιο έχει αλλά δεν ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις και ποιον να προφυλάξεις.... :? Πάντως είναι ωραία ηλικία, γίνονται ανθρωπάκια, καταλαβαίνουν τα πάντα, δείχνουν τί θέλουν και επικοινωνούν μεταξύ τους και μαζί μας.... :D

Τί θυμηθήκατε σήμερα...... πώς περνάει ο καιρός, πότε ήταν εμβρυάκια και τώρα....

Δημοσίευση

πολυ ωραια κ η περιοδος της εγκυμοσυνης βρε κοριτσια εγω σας το εχω ξαναπει καμια φορα την νοσταλγω.

Και οι κοιλιτσες τελειες φτου φτου. Στο κατω κατω οταν τις ειχαμε δεν ειχαμε ανχος ουτε για το ντυσιμο ουτε για τιποτα

Δημοσίευση

20112010738.JPG[/attachment:3q57d5zc]post-1311-13873934649868_thumb.jpg20112010734.JPG[/attachment:3q57d5zc]

οπως σας ειπα τους εχουμε μαζι μας λογω ελειψης χωρου αλλα σας εβαλα τις κουνιες μας μιας κ βαζουμε τις φωτος μας σημερα χιχι το υπολοιπο ντεκορ λεω να μην το βαλω μιας κ ειναι ολο με τον γουινι οπως καταλαβαινετε

Δημοσίευση

κοριτσια τι ωραιο θεμα πιασατε!

αν μετα εχω χρονο θα βαλω κι εγω την κοιλουμπα.

ρε συ φριντομ με πληγωνεις! γιατι εχεις παραπονο απο τηνεπικοινωνια μου???

ξερεις οτι εγω ημουν μονη μου -σχεδον-οταν γεννησα και δεν ειχα με ποιον να παω τον πονο μου ενω εσεις γεννησατε κοντα κοντα αλλα παρολα αυτα σας αλλαζω????οχι κυρια μου! παραμενω εδω γερα!

ακομα και στα μωρα του μαϊου που γραφω εχω αραιωσει γιατι δεν προλαβαινω και για εναν ακομα λογο...οι περισσοτερες ειναι με ενα παιδακι και δεν μπορω να νιωσω οτι με καταλαβαινουν απολυτα οπως οι διδυμομανες που ζουμε τα ιδια.

καρμενσιτα το δωματιο σουπερ θα ειναι με γουινι! εγω το εχω με ζωα αεροπλανα ψαρια κιβωτους κτλ. θα σας βαλω φωτο, αλλα δεν ξερω ποτε!

πρεπει να οργανωθω.

Δημοσίευση

κατερινα καλωςηρθες!!!να σου ζησουν!

απαντησες σε ολες τις ερωτησεις που σου εκαναν οι φιλες διδυμομανουλες εκτος απο μια πολυ σημαντικη:τι νουμερο παπουτσια φορας;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

ρε καρμεν σας αρεσει ο γουινι;;;;δεν φαινεται.αν δεν το ελεγες δεν θα το καταλαβαιναμε!!

καλε ο θεοφιλος ισα που φαινεται διπλα στο διονυση!!!!χαχαχα!!!

αχ νιου μου σ αγαπω!!!κ βαλε καμια φωτο να δουμε το καραβι των πειρατων!!!

βιβη τι λες ρε συ στην ελσα βαλε βαλε;;;για βαλε εσυ πρωτα κ μετα να δινεις κ κατευθυνσεις!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γόβα ή μπότα; Διευκρινήστε ρε κορίτσια :P

Ωραία δωμάτια έχετε :) Εμείς ευτυχώς είχαμε τους δικούς που μας σκέφτηκαν και μας δώρισαν τις κούνιες των παιδιών και έτσι αγοράσαμε μόνο τις κούνιες για το δωμάτιο των παιδιών στη Θεσσαλονίκη.... ικεα εννοείται.... λες και θα κοιμηθούν πολύ καιρό εκεί;

Δημοσίευση

Πρίν απο λίγο βλέπαμε με τον αντρούλη μου και τον Δημήτρη βίντεο που ήταν πιο μικρός... στο ένα είναι δυο χρονων και κάτι και προσπαθει να πει μια ιστοριούλα, σκάσμε στα γέλια, ο δε δημήτρης δεν καταλάβαινε τι έλεγε!!!

Αχ μωρέ ποσο γρήγορα μεγαλώνουν!!!!!!

Βιβή τέλεια κοιλιά!!!!

Δημοσίευση

λοιπόν, πριν ξαναέφτιαξα τη βασιλόπιτα γιατί μου άρεσε και τη θέλω με τον καφέ μου.

διαπίστωση. τα μωρά όταν σ' αυτό το σπίτι φτιάχνεται βασιλόπιτα ουρλιάζουν και σεληνιάζονται. τέλος,

είπα στον Αλέκο ότι θα την ξαναφτιάξω για να δούμε 100% οτι είναι έτσι και μου απάντησε με αυστηρό ύψος: δεν χρειάζεται (χε! χε! γιατί τον άφησα και με τα δύο όσο ήμουνα κουζίνα και έπηξε το καημένο)

Καρμενσίτα όντως το γουινοδωμάτιο θα είναι σούπερ.

Μάμμυ συμπεθεράκι περιμένουμε φωτογραφίες από κοιλούμπα και τους τοίχους του Νώε.

Δημοσίευση

αχ Έλσα όλες οι κοιλιές όμορφες ήταν. και τι προσδοκίες, τι φόβοι, για θυμίσου τι ένιωθες..

μήπως όλη η τρελοπαρέα εδώ να πάμε για τα τρίτα ή τα τέταρτα;; μου λέει ο Άλεξ, άντε και του χρόνου να κόψουμε κι άλλο κομμάτι στην πίτα. Τρελλάθηκες;;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...