Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ευχαριστω για τις ευχες!

Μακαρι η δικη μας "εξοδος" να φερει πολλες "εισοδους" ;);););););) σε ολες!!!!

Αποκριατικα θα βγουν τα μπεμπακια! Λετε αντιο για φορμακια κατα την εξοδο μας απο την κλινικη να τους φορεσω στολες!!!;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 941
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Ευχαριστω για τις ευχες!

Μακαρι η δικη μας "εξοδος" να φερει πολλες "εισοδους" ;);););););) σε ολες!!!!

Αποκριατικα θα βγουν τα μπεμπακια! Λετε αντιο για φορμακια κατα την εξοδο μας απο την κλινικη να τους φορεσω στολες!!!;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

AP TO STOMA SOU KAI STOU THEOU TO AUTI LOLLIPOP M!

GIATI OXI KORITSI M?

KALI IDEA THA EINAI!:)

Δημοσίευση

FETOS GIA TA CHRISTOUGENNA GIA TO VALENTINE KAI TA GENETHLIA MOU STIS 4 MARTIOU ZHTHSA EEEEEEENAAA MWRAKI!!!!! DWSE MAS TO THEOULH MOU KAI THA TO AGAPAME KAI THA TO FRONTIZOUME KAI OI TREIS MAS!!!!! TO XOUME TOOOOSOOO MA TOOOSOOO ANAGKH!!!!! EFXARISTW GIA OOOLA OSA MOU EDWSES MEXRI TWRA KAI KALA KAI KAKA GIATI AKOMA KAI AFTA POU DEN KATALAMVAINA GIATI GINONTAN META MOU DEIXNES TON LOGO!!!! HTAN GIA TO KALO MOU!!!!!!!

ENAS ANTHRWPOS ADYNAMOS EIMAI OMWS KAI SHMERA FOVAMAI...... SYXWRAME........

AS GINEI TO THELHMA SOU

KORITSAKIA MOU SAS EFXARISTW POU EISTE DIPLA MOU KAI SHMERA KAI OOOLO AFTO TON KAIRO

Δημοσίευση

και εγω Γιώργο μου μπαινοβγαίνω, πολύ χάλια οι Δευτέρες..........

Γλειφιτζουρακι μου με το καλο να πάρεις αγκαλίτσα τα μωράκια σου, υγιέστατα και πανέμορφα.

Καρδούλα μια μέρα κ θα πέσει πολύ γλέντι.....υπομονή κ αυριο θα είναι μια τέλεια μέρα.

Δημοσίευση

Ευακι μου καπου διάβασα ότι πας για υπέρηχο..............θετική σκέψη, και θα κάνεις ενα ωαριακή πολύ πολύ μουρλια. Καλή επιτυχία γλυκό μου μουτράκι.

Και στην αλλη μου αδυναμία τη Βασούλα εύχομαι ΜΟΝΟ τα καλύτερα..............

Δημοσίευση

κοριτσια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι μου κανετε?μπαμπα?ειμαι σε φαση μετακομισης κ δε μπορω να μπαινω καθημερινα.μπηκα για λιγο για να ευχηθω στο καρδουλινι ΚΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΡΙΟ,με μια ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++χοριακη.κ σ ολα τα κοριτσια που εχουν τις χοριακες τους αυτη τη βδομαδα.φιλια πολλαααααααααααα :D

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Γλειφοτζουρακι περασε ο καιρος....6 Μαρτιου εεε?Τελεια!!Με το καλο κοπελα μου!!

Καρδουλα πολυ καλη επιτυχια αυριο!!!!!Θα περιμενουμε τα νεα σου και ειμαι σιγβουρη οτι θα σου κανουμε παρτακι!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε?Σας εχω χασει και δεν προλαβαινω να διαβαζω...

Ευακι καλο υπερηχο με ενα τελειο ωαριακι!

Βασουλα σε τι φαση βρισκεσαι καλη μου?Συγνωμη αλλα εχω χασει επεισοδια..

Αννουλα θαυμαζω το κουραγιο σου,στη κατασταση σου να μετακομιζεις....

Κοριτσακι μου πως εισαι?

Τζανολινο,Στρουμφ,Ζεφυ τα φιλια μου!

Γιωργακη τι κανεις?Τελειες οι φωτο απο το δωματιο!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!!!

Κορίτσια βοήθεια δεν την παλεύω μ'εχει πάρει τόσο απο κάτω που δεν ξερω και γω τώρα τι γίνεται!!

Θέλω πολύ να γίνω μανούλα, να αποκτήσουμε με τον άντρα μου μωράκι και να μαστε ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι.

ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!! ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ax egw ksypnaw pio arga....me to pou tha anoiksw ta matia mou omws tha mpw na dw ta apotelesmata sou kardoula mou!!!xalarwse k apolafse ti teleftaia mera anamonis!!xixixi!sou stelnw oli ti thetiki mou skepsi k ola na pane kala!!!

stroumf eisai sti prospatheia e??ola kala tha pane gia oles mas!!arga i grigora oles tha ginoume manoules!!!min se pairnei apo katw!!! :D:D alla se katalabainw k olas,to exw pathei k egw :|

gleifitzouraki plisiazei i mera pou gennas an katalaba kala e???me enan pono efxomai!!!!

filia se oooooooles k olous!

Δημοσίευση
ax egw ksypnaw pio arga....me to pou tha anoiksw ta matia mou omws tha mpw na dw ta apotelesmata sou kardoula mou!!!xalarwse k apolafse ti teleftaia mera anamonis!!xixixi!sou stelnw oli ti thetiki mou skepsi k ola na pane kala!!!

stroumf eisai sti prospatheia e??ola kala tha pane gia oles mas!!arga i grigora oles tha ginoume manoules!!!min se pairnei apo katw!!! :D:D alla se katalabainw k olas,to exw pathei k egw :|

gleifitzouraki plisiazei i mera pou gennas an katalaba kala e???me enan pono efxomai!!!!

filia se oooooooles k olous!

Καλησπέρα jannolino thnks για πριν ήμουν όντως αρκετά χάλια.

Βασικά προσπαθούμε τρια χρόνια αλλά δεν έχει έρθει μωράκι, έτσι καλώς εχόντων και με την βοήθεια του Θεούλη, το Μάρτιο θα κάνω εξωσωματική σε φυσικό. Το θέλουμε τόσο πολύ και είναι μέρες που ανυπομονώ και μέρες που με παίρνει απο κάτω. Εσύ? Σε τι φάση είσαι?

ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!! ΑΥΡΙΟ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;);)

Φιλιά

Δημοσίευση

Καρδούλα καλημέρα!!!

Μπήκα τόσο νωρίς γιατί σε χα στο μυαλό μου!!! Όλα θα ναι θετικάάάάάάάάαάάάάά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια

Καλημέρα!! ;);););)

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καρδουλα,καλη μου συγχαρητηριαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...