Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα Maimoudaki εμείς 8 μήνες .

Κάτι πήγε να γίνει αυτόν το μήνα αλλά τελικά.......

Ξέρετε κορίτσια αν μετά από καισαρική είναι πιο δύσκολη η σύλληψη ; Γιατί ο γαμπρός μου που είναι γιατρός (όχι γυναικολόγος) έτσι μου λέει.

Δημοσίευση
Καλημέρα Maimoudaki εμείς 8 μήνες .

Κάτι πήγε να γίνει αυτόν το μήνα αλλά τελικά.......

Ξέρετε κορίτσια αν μετά από καισαρική είναι πιο δύσκολη η σύλληψη ; Γιατί ο γαμπρός μου που είναι γιατρός (όχι γυναικολόγος) έτσι μου λέει.

Μια ανηψιά του συζύγου μου μετά απο καισαρική στο πρώτο παιδί, έμεινε πάλι έγκυος χωρίς να προσπαθεί και με πολύ άστατο κύκλο (περίοδο κάθε 2+ μήνες) μέσα σε 1,5 χρόνο. Μια φίλη τρεις καισαρικές, τρία παιδιά σε πολύ σύντομο διάστημα. Μια άλλη φίλη μετά την καισαρική έμεινε έγκυος στο δεύτερο μέσα σε 1-1.5 χρόνο. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτό που σου είπε.

Γι' αυτό μην αγχώνεσαι mariannap, προχώρα με αισιοδοξία και θα 'ρθεί.

Δημοσίευση

Εμείς αργήσαμε πολύ να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες, αλλά είμαστε στον 20ο μήνα προσπαθειών με δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες.

Μην απελπίζεσται κοπελιές, προχωράμε ακάθεκτες... που θα πάει θα έρθουν και τα μωράκια, όταν εκείνα το θελήσουν...

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!!!ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!!Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΛΑΒΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΜΩΡΟ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΕ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ.....ΚΑΛΥ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
εγω κοριτσια σας περασα ολες :-p 3,5 χρονια προσπαθουμε αλλα πιστευω οτι το 2011 θα ερθει..θελω να πιστευω οτι θα ερθει :ympray::ympray:

O ΑΓΙΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ , ΑΡΧΙΣΑ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Χ Α ΧΑ :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

συννεφακι εγω δεν αμφεβαλλα ποτε οτι υπαρχει =p~:)):))

muriam εγω πιστευα οτι με το που θα αρχισουμε να εχουμε ελευθερες επαφες θα επιανα αμεσως :-p το αλλο το καλο..αρραβωνιασμενη ημουν δεν καναμε ελευθερα και με την πρωτη μικρη καθυστερηση πηγαινα αγοραζα τεστ γιατι φοβομουν οτι θα ειχα μεινει εγκυος :-o:-o αχ ποσο τα μετανιωνω τωραα αλλα τι να κανουμε ολα για καποιο λογο γινονται ;)

Δημοσίευση

αχ κοριτσια σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι απο τους λιγους κ τελευταιους μηνες που προσπαθειτε!!!

εγω περιμενω τη δευτερα αλλα δυστυχως θα μου ερθει η ρουφιανα... με ποναει η μεση μου!!

ε μα δε γινεται κ λιγο αλεκος αυτη.. να ξεχασει να ερθει για 9 μηνες!!!

Δημοσίευση

ΡΟΖΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΕΣΤ ΚΛΠ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ Κ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΚΑΤΟΝΑΜΑΣΤΗ Κ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ....ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ....ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΤΡΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΨΑΧΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Η ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

Δημοσίευση

Ενώ με είχε ψιλοπάρει από κάτω , και ίσως και λίγο λόγω της προγεστερόνης που είχα πάρει δεν είχα καμία όρεξη για τρελλίτσες.Σήμερα όμως αποφάσισα να μην με πάρει όμως από κάτω άλλο (παραπονιόταν και λίγο ο άντρας μου για την αποχή) οπότε .....κάναμε πολλές αγκαλίτσες.

muriam δεν ξέρω κατά πόσο είναι απόλυτη η θερμοκρασία εγώ όπως και αυτήν την φορά έτσι και στην προηγούμενη δεν είχα καθόλου αύξηση της, οπότε η ελπίδα δεν έχει χαθεί.Και το σπυράκι πάλι δεν δείχνει τίποτα.Θετική σκέψη χρειάζεται!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΑΝΑΠ ΜΙΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ....ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΕΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!

Δημοσίευση
Χ-Μ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!Κ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ Κ ΚΑΛΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!

ΕΔΩΣΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 17/01/2011 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ!

ΤΟ ΙΚΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!!!!!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!!

muriam υπομονη καποια μερα θα ερθει ο σπορος και οχι η κυρια περιοδος.

X+M το Ικα δεν ειναι για να κανεις τιποτα.αν δεν πληρωσεις δεν κανεις δουλεια ετσι μας εχουν καταντησει!τι μας τα παιρνουν δεν μπορω να καταλαβω..ευχομαι πολυ καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου.

ελατε και στο αλλο ποστ αν θελετε να παιρνετε μπεμπεδοσκονη απο τις νεες εγκυουλες μας και που ξερετε ισως ο επομενος μηνας να ειναι και ο τυχερος σας ;;);;) μπειτε και στην λιστουλα μας το ζητατε απο την μαρικακι μας και σας βαζει!!!

φιλια κοριτσια :-*:-*:-*:-*

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...