Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΟ SOS

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!Θα εκτιμούσα πολύ την βοηθειά σας. Πρόκεται να εγχειρηστεί η μητέρα μου την ερχόμενη εβδομάδα στο Αττικό. Βρήκαμε τον γιατρό τυχαία, μας φάνηκε πολύ καλός αλλά θα ένιωθα καλύτερα εάν τον γνώριζε κάποια από σας. Λέγεται Χαιδόγιαννος. Έαν κάποια τον ξέρει ας μου πει την γνώμη της. Ευχαριστώ και καλή χρονιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xριστίνα μου τον γνωρίζω εγώ τον κ.Χαϊδόγιαννο!Πολύ καλός γιατρός.Με εγχείρησε τον Ιούλιο(αφαίρεση ενδομήτριου πολύποδα) κ μου έκανε κ επεμβατική υστεροσκόπηση.Σε λίγο καιρό θα εγχειρήσει κ τη δική μου μαμά κ μια θεία μου!Ούτε εγώ τον ήξερα πριν την εγχείρηση.Τυχαία με ανέλαβε κ ευτυχώς γιατί έμεινα πολύ ευχαριστημένη!Επίσης πολύ ευγενικός παρόλο που τον ζάλιζα στα τήλ με τις απορίες μου.. Καλή επιτυχία στη μαμά σου!

Να σου ζήσουν οι κορούλες σου!!Να τις χαίρεσαι πάντα! Χριστινάκι μου να κάνεις κ τρίτο αφού το θές!!Άντε να έρθει κ ο γιός να προσέχει τις κοράκλες σου! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...