Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

*Vicky* εγω την ειχα κανει στο ελενα και μου στοιχισε λιγοτερο απο 40 ευρω. Για ιδιωτικα δεν ξερω να σου πω. Και αν θυμαμαι καλα δεν χρειαζεται να κλεισεις ραντεβου για να την κανεις απλα πρεπει να πας πρωι για να τελειωσεις και γρηγορα για το λογω οτι εχει αρκετη αναμονη.

Δημοσίευση

*Vicky* εγω την ειχα κανει στο ελενα και μου στοιχισε λιγοτερο απο 40 ευρω. Για ιδιωτικα δεν ξερω να σου πω. Και αν θυμαμαι καλα δεν χρειαζεται να κλεισεις ραντεβου για να την κανεις απλα πρεπει να πας πρωι για να τελειωσεις και γρηγορα για το λογω οτι εχει αρκετη αναμονη.

Δημοσίευση

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ. ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ, ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.

ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΑΒΑ.

ΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΠΡΩΤΑ.

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Δημοσίευση

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ. ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ, ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.

ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΑΒΑ.

ΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΠΡΩΤΑ.

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...