Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Γιατί να σε μαλώσει βρε.. κάνε εσύ μια ερώτηση δεν χάνεις κάτι. Εγώ πάντως τον ρώτησα είδες και μου απάντησε και μια χαρά. 😉
    • Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις κι εμένα!! Άντε όλα θα πάνε καλά δεν θέλει άγχος! 😉 Εμένα εντωμεταξύ ακριβώς για να μην έχω την έννοια να βάζω υπόθετα κάθε τρεις και λίγο μου έδωσε τα vasclor για να έχω μια εφαρμογή το πρωί και να ξεμπερδεύω. Τον ρώτησα για τα utrogestan και μου είπε ότι την ίδια δουλειά με το vasclor κάνουν και μη σου πω μου λέει και καλύτερη κάνει το vasclor.. το βάλεις μια φορά τη μέρα και ξεμπερδεύεις. Αλλά και αυτά θέμα γιατρού είναι, έτσι καταλαβαίνω. 
    • Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ για τα τόσο ζεστά και ειλικρινή μηνύματά σας. Είναι συγκινητικό το πόσο μοιάζουν οι ιστορίες μας, και πόση δύναμη κρύβει η καθεμία σας. 🙏💛   Δυστυχώς και η δική μου προσπάθεια δεν είχε το αποτέλεσμα που ελπίζαμε αυτή τη φορά…  Ο γιατρός μου, αφού συζητήσαμε τα πάντα (την πορεία, τα φάρμακα, τις συνθήκες), πρότεινε να προχωρήσουμε σε υστεροσκόπηση για να δούμε μήπως υπάρχει κάποιο παθολογικό αίτιο που δεν επιτρέπει στη μήτρα να είναι δεκτική. Παράλληλα, θα κάνουμε ειδικές αιματολογικές εξετάσεις, πιο εξειδικευμένες, για να ελέγξουμε τυχόν ανοσολογικούς  παράγοντες.   Ξέρω πως πολλές φορές αισθανόμαστε πως κάνουμε τα πάντα σωστά, παίρνουμε όλα τα φάρμακα, προσέχουμε, ελπίζουμε, προσευχόμαστε… και όμως, δεν έρχεται αυτό το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι πως αισθάνομαι απογοήτευση και αγανάκτηση.  Προσπαθώ να κρατάω πίστη και διάθεση να συνεχίσω.  Με είχε πιάσει ανησυχία γιατί ακούω πάρα πολλά σχετικά με απατεωνιές που γίνονται, όμως μπορεί απλά να έτυχε.  Θα του αναφέρω τεχνητό κύκλο μήπως δεν πετύχαμε το παράθυρο. Δεν γνωρίζω τίποτα γι αυτό, αλλά είναι πολύ συγκεκριμένος; Ξέρει κάποια να με ενημερώσει;  Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας και Εύχομαι ολόψυχα σε όλες σας να πάνε όλα τέλεια και να κρατήσουμε τα μωράκια μας σύντομα αγκαλιά. 💫💕 Καλή επιτυχία σε όποια κάνει τώρα την εμβρυομεταφορά της!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...