Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτο που λες spirgeo ειναι πολυ σημαντικο και συμφωνω μαζι σου. Σημασια εχει η καλη ψυχολογια του παιδιου και σιγουρα η επιβραβευση. Γενικα οταν κανει κατι μονος του του λεω πολλα μπραβο και τον γεμιζω με φιλια. Καταλαβαινει οτι εκανε κατι καλο γιατι χαμογελαει. Τη σοκολατα τη φοβαμαι λιγο αν και ειναι ενα πολυ καλο κινητρο για να κανει κατι ενα παιδι. Παίρνω εκεινες τις σοκολατες σε ραβδους που εχουν μεσα γαλα για να του δινω. Πιστευω οτι με την εκπαιδευση τις τουαλετας θα φανουν θυσαυρος.:)

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αυτο που λες spirgeo ειναι πολυ σημαντικο και συμφωνω μαζι σου. Σημασια εχει η καλη ψυχολογια του παιδιου και σιγουρα η επιβραβευση. Γενικα οταν κανει κατι μονος του του λεω πολλα μπραβο και τον γεμιζω με φιλια. Καταλαβαινει οτι εκανε κατι καλο γιατι χαμογελαει. Τη σοκολατα τη φοβαμαι λιγο αν και ειναι ενα πολυ καλο κινητρο για να κανει κατι ενα παιδι. Παίρνω εκεινες τις σοκολατες σε ραβδους που εχουν μεσα γαλα για να του δινω. Πιστευω οτι με την εκπαιδευση τις τουαλετας θα φανουν θυσαυρος.:)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Νοπη αυτα τα λεει η παιδικη ψυχολογια..δεν τα λεω εγω.Απλα για την επιβραβευση λεει ενα κομματι γλυκο ή μια καραμελα ή και το φιλι που λες εσυ ειναι ακομη καλυτερο..Γι΄αυτο γραφω σε παραθενση στην αρχη..και εννοω για το γλυκο.Δεν μπορεις συνεχεις να του δινεις γλυκο εννοειτε.

Δημοσίευση

Νοπη αυτα τα λεει η παιδικη ψυχολογια..δεν τα λεω εγω.Απλα για την επιβραβευση λεει ενα κομματι γλυκο ή μια καραμελα ή και το φιλι που λες εσυ ειναι ακομη καλυτερο..Γι΄αυτο γραφω σε παραθενση στην αρχη..και εννοω για το γλυκο.Δεν μπορεις συνεχεις να του δινεις γλυκο εννοειτε.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

spirgeo το καταλαβα οτι δεν εννοεις καθε μερα σοκολατα. Γι' αυτο και το θεωρησα εξυπνη ιδεα. Τωρα αν το λεει η παιδικη ψυχολογια ακομη καλυτερα. Αν και γενικα πιστευω οτι η μανα ξερει καλυτερα απο χιλιους ειδικους. Νομιζω οτι εχω αρχισει να μιλαω σαν τη μαμα μου:laugh:

Δημοσίευση

spirgeo το καταλαβα οτι δεν εννοεις καθε μερα σοκολατα. Γι' αυτο και το θεωρησα εξυπνη ιδεα. Τωρα αν το λεει η παιδικη ψυχολογια ακομη καλυτερα. Αν και γενικα πιστευω οτι η μανα ξερει καλυτερα απο χιλιους ειδικους. Νομιζω οτι εχω αρχισει να μιλαω σαν τη μαμα μου:laugh:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katerinapap και κάπου εδώ είναι που ξεκινάς να τα βλέπεις όλα ροζ κουφετι♥️  εμεις την κλείσαμε σήμερα σε 3 εβδομάδες…. Όσο για το σίδηρο εγώ το ξεκίνησα εδώ κ ένα μήνα,από 40 πήγε 36…… και από τα αλλά d3 κ ασβέστιο…. Εσένα σου έδωσαν κ βιταμίνες ή αλλά συμπληρώματα?
    • @Ioanna0030 αν θυμάμαι καλά είναι το πρώτο σου παιδάκι…. Εγώ είχα πολύ αγωνία στο πρώτο να το νιώσω και το ένιωσα 21+ εβδομάδων και μην φανταστείς κάτι τρελό…. Κάνε λίγο υπομονή…
    • Γεια σας κοριτσια μου μπλεξαμε σημερα ειχαμε βγει με το αγορι μου για δουλιτσες στο κεντρο και για καφε και καποια ψωνια μετα απο τοσους μηνες. Κι ετσι περασε η μερα αρκετα ευχαριστα. @Diwni Κατα τα αλλα παλι ειχα πιεση στο γιατρο και τωρα ειμαστε σε αναμονη για το πως θα το χειριστουμε γιατι το θεωρει επικινδυνο (ειχα 15/9 σε δυο μετρησεις). Θα εχουμε νεοτερα συντομα περιμενω απο εκεινον ενημερωση. @Katerinioo πως εισαι τωρα ηρεμησαν οι πονοι; @Elenaki12 τι ομορφο που εχεις το μπεμπακο σου αγκαλιτσα πραγματικα ευχομαι και στα δικα μας οι υπολοιπες συντομα γιατι ειναι υπεροχο αυτο που μας περιγραφεις. 
    • Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...