Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το αλκοόλ και το τσιγάρο, είναι δύο βλαβερές ουσίες που μόνο κακό μπορεί να κάνουν στον οργανισμό σας, είτε είστε έγκυες είτε όχι. Ιδιαίτερα δε, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, το κακό βαίνει εις διπλούν!

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

• 2 years later...
Δημοσίευση

ειμαι στην τριτη εγκυμοσυνη μου και ειμαι στον 6ο μηνα και λυπαμαι που θα το πω αλλα ενω στα 2 πρωτα παιδια μου το ειχα κοψει το καπνισμα σε αυτη την εγκυμοσηνη λογο διαζυγιου δεν τα καταφερα αλλα θα ξανα προσπαθησω!ελπιζω μονο να μην εχω κανει ανεπανορθωτη ζημια....

Δημοσίευση

ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΟΨΕΙ "ΕΝΤΕΛΩΣ"? ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΟΥΤΕ 1? ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ... ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΝΤΕΛΩΣ", ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ "ΕΝΤΕΛΩΣ"... ΑΛΛΑ ΚΑΠΝΙΖΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... 3 ΤΣΙΓΑΡΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΑΡΑΖΕ Ο "ΚΑΛΟΣ" ΜΟΥ... ΔΗΛΑΔΗ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ... ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ...

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΞΕ-ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ... Ή ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΓΧΟΣ!!!

• 1 month later...
Δημοσίευση

εγώ πάλι είμαι στον ένατο k δη το έκοψα καθόλου εκτος από τον 3-5 μηνα κύησης μου που το είχα ελαττώσει!!η καρδια του μωρού λειτουργεί πολύ καλά σύμφωνα με υπερήχους ο πλακούντας μου έχει ωριμάσει κανονικά δηλ είναι στην iii ωριμότητα k δη γέννησα πρόωρα!!τώρα αυτό που φοβάμαι είναι να μην έχει κάποιο πρόβλημα με το αναπνευστικό του η κάτι άλλο!!φοβάμαι πολύ αλλα δη μπορώ να κάνω κάτι με το κάπνισμα k αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι ακόμα δη έχω συνειδητοποιήσει ότι θα κάνω άνθρωπο!!

Δημοσίευση

Τι θέμα κι αυτό με το τσιγάρο...Πρίν μείνω έγκυος έλεγα πως ΣΙΓΟΥΡΑ 'οταν περιμένω μωρό δε θα καπνίσω! ...Ποτέ μη λές ποτέ :(

Βεβαια από 1 πακέτο έκανα 5 τη μέρα..μετά 2 και τώρα άμα ζηλέψω πολύ κάνω ένα στον καφέ

Ξέρετε τι με βοήθησε πολύ να το σταματήσω??? Μια μέρα νώ είχα τσιγάρο αναμμένο πέρασα μπροστά απο καθρέφτη...

Έβλεπα τη κοιλίτσα να πετάει και το τσιγάρο στο χέρι και ξενέρωσα με τον αευτό μου :(:(:(

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια,εγω καπνιζα πριν την εγκυμοσυνη(για την ακριβεια καπνιζα εως και ενα λεπτο πριν κανω το τεστ γιατι επινα καφε εκεινη την ωρα με τη μαμα μου και ντουμανιαζαμε :P ),αλλα μολις ειδα το θετικο,δεν το ξαναεβαλα στο στομα μου και απο τοτε αποφευγω εστω και να πηγαινω διπλα σε καποιον που καπνιζει...

πλεον με ενοχλει και η μυρωδια..

• Προσθήκη...