Μετάβαση σε περιεχόμενο

καλησπερα εγω ειμαι μια καινουργια μανουλα!

Recommended Posts

λοιπον οπωσ σασ ειπα ειμαι κανουργια σε αυτα ειμαι ενοσ μηνοσ το εμεθα πριν λιγεσ μερεσ κ θα ηθελα να μαθω οσο περισσοτερα γινετε.ειμαι αρκετα ανχωμενη γιατι δεν ξερω τι γινετε κ τι πρεπει να κανω απο εδω κ περα.μου ειπαν οτι δεν κανει να τρεφομαι με ομα φαγητα οστρακα κ σαλατεσ απο εξω ακομα με ποναει η κοιλια μου οταν θελω να παω τουαλετα η να φαω κατι. θελω πολυ να μου απαντησετε κ να με ξεανχωσετε λιγο.ευχαριστω πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sorinelo καλώς ήρθες κ με το καλό να έρθει στο κόσμο κ το μωράκι σου. Γιατί είσαι τόσο αγχωμένη????Είναι αλήθεια για τα θαλασσινά κι εγώ δεν έφαγα καθόλου στην εγκυμοσύνη, όσο για τις ωμές σαλάτες, αν την έχεις κάνει εσύ μπορείς να την φας αφού πρώτα σχολαστικά πλύνει πολύ καλά τα χόρτα, κ επειδή έξω δεν ύπάρχει αυτή η σχολαστικότητα καλό είναι να τις αποφεύγεις. Ο γιατρός σου είναι ο πιο κατάλληλος να σου πει αυτά που πρέπει να τρως . Μην διστάζεις να τον ρωτάς για ότι απορίες έχεις ακόμη κ αν σου φαίνονται τρελές, τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα ( μου είχε δώσει βέβαια κι εκείνος το θάρρος). Αλλωστε είναι για το καλό του μωρού σου κ το δικό σου, αυτό να σκέφτεσαι κ μην αγχώνεσαι ..... δεν βοηθάει πουθενά

sorinelo καλώς ήρθες κ με το καλό να έρθει στο κόσμο κ το μωράκι σου. Γιατί είσαι τόσο αγχωμένη????Είναι αλήθεια για τα θαλασσινά κι εγώ δεν έφαγα καθόλου στην εγκυμοσύνη, όσο για τις ωμές σαλάτες, αν την έχεις κάνει εσύ μπορείς να την φας αφού πρώτα σχολαστικά πλύνει πολύ καλά τα χόρτα, κ επειδή έξω δεν ύπάρχει αυτή η σχολαστικότητα καλό είναι να τις αποφεύγεις. Ο γιατρός σου είναι ο πιο κατάλληλος να σου πει αυτά που πρέπει να τρως . Μην διστάζεις να τον ρωτάς για ότι απορίες έχεις ακόμη κ αν σου φαίνονται τρελές, τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα ( μου είχε δώσει βέβαια κι εκείνος το θάρρος). Αλλωστε είναι για το καλό του μωρού σου κ το δικό σου, αυτό να σκέφτεσαι κ μην αγχώνεσαι ..... δεν βοηθάει πουθενά

Sorinelo συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!

Καταλαβαίνω το άγχος σου γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και το ίδιο ισχύει για όλες μας! Όλες λίγο πολύ περάσαμε από αυτό το στάδιο!

Το πρώτο βήμα είναι να κλείσεις ραντεβού με το γιατρό σου!

Όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά! Μη σηκώνεις βάρη, μην τεντώνεσαι και να ξεκουράζεσαι όποτε νιώθεις την ανάγκη!

Όσο για τη διατροφή σου υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο! Ψάξε στο Google "εγκυμοσύνη και διατροφή" και θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι!

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι ιδιαίτερα! Όλα καλά θα πάνε αρκεί να προσέχεις λιγάκι!!

Σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και για ό,τι χρειαστείς στη διάθεσή σου...

Sorinelo συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!

Καταλαβαίνω το άγχος σου γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και το ίδιο ισχύει για όλες μας! Όλες λίγο πολύ περάσαμε από αυτό το στάδιο!

Το πρώτο βήμα είναι να κλείσεις ραντεβού με το γιατρό σου!

Όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά! Μη σηκώνεις βάρη, μην τεντώνεσαι και να ξεκουράζεσαι όποτε νιώθεις την ανάγκη!

Όσο για τη διατροφή σου υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο! Ψάξε στο Google "εγκυμοσύνη και διατροφή" και θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι!

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι ιδιαίτερα! Όλα καλά θα πάνε αρκεί να προσέχεις λιγάκι!!

Σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και για ό,τι χρειαστείς στη διάθεσή σου...

geia sou sorinelo..katarxas sigxaritiria gia tin egkimosini sou

ola na sou pane kala k na exeis mia kali egkimosini..

opos se eipan k ta koritsia prepei na pas sto giatro..aytos tha se kathodigei..

isxiei oti de prepei n atros salates apo ekso giati de ksereis an plithikana kala..

de kanei sikoti giati an de psithei kala mporei na kolliseis toksoplasma..

oute konserbes de kanei..

tha ta matheis me to kairo ola//

tha maste sti diathesi sou

geia sou sorinelo..katarxas sigxaritiria gia tin egkimosini sou

ola na sou pane kala k na exeis mia kali egkimosini..

opos se eipan k ta koritsia prepei na pas sto giatro..aytos tha se kathodigei..

isxiei oti de prepei n atros salates apo ekso giati de ksereis an plithikana kala..

de kanei sikoti giati an de psithei kala mporei na kolliseis toksoplasma..

oute konserbes de kanei..

tha ta matheis me to kairo ola//

tha maste sti diathesi sou

ΓΕΙΑ ΣΟΥ SORINELO.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ(ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ).ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ.ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΦΙΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ SORINELO.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ(ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ).ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ.ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΦΙΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

kalws orises!!h alh8eia einai oti sthn arxh oles

ligo polu exoume agxos!!

Mhn agxwnesai pantws ola kala 8a pane k opoiadhpote aporia

exeis na rwtas ton giatro sou eidika twra pou einai arxh

k 8elei prosoxh!!

na exeis mia hremh egymosynh!!

8a ta leme..:)

kalws orises!!h alh8eia einai oti sthn arxh oles

ligo polu exoume agxos!!

Mhn agxwnesai pantws ola kala 8a pane k opoiadhpote aporia

exeis na rwtas ton giatro sou eidika twra pou einai arxh

k 8elei prosoxh!!

na exeis mia hremh egymosynh!!

8a ta leme..:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...