Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα τελευταία έντεκα χρόνια έχει δώσει ζωή σε 9000 παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο


lena

Recommended Posts

Μοναδική του αμοιβή, το χαμόγελο που ξαναγεννήθηκε στα χείλη τους..

Ο καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλανγκός, ο καλύτερος μαθητής του Μαγκντί Γιακούμπ, αποτελεί ένα ζωντανό μήνυμα ελπίδας ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί.

Το όνομά του έχει συνδεθεί με τη σωτηρία πολλών καρδιοπαθών στο Λίβανο, στη Γεωργία, στη Σερβία, στην Κύπρο, στην Ινδία, στο Μαρόκο, στην Αλγερία, στο Μαυρίκιο, στη Μοζαμβίκη, στην Ερυθραία, στο Κιργιστάν, στη Μαδαγασκάρη, στη Βενεζουέλα, στην Ουκρανία και στην Μποτσουάνα.

Ο Ελληνας καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλανγκός δεν απέκτησε τυχαία τον τίτλο του «γιατρού των φτωχών παιδιών»..

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ετσι πρεπει να φερονται ολοι οι γιατροι. και ευτυχως αυτος ο ανθρωπος δεν ζει στην Ελλαδα γιατι δυστυχως θα ειχε βουτηχτει και αυτος στον βουρκο του δικου μας συστηματος. απιστευτα συγκηνητικη η ιστορια με την γυναικα που εχασε και παιδι και συζυγο και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι γεματη η ζωη του απο τετοιες ιστοριες. εχει μεγαλη καρδια για αυτο και ξερει πως να φερεται σε αυτες!!!! εχοντας γνωρισει προσωπικα τον σερ Μαγκντί Γιακούμπ ειμαι σιγουρη οτι εχει μαθει απο τον καλυτερο οχι μονο στον ιατρικο τομεα αλλα εχει μαθει να ειναι και ανθρωπος. το μπραβο ειναι πολυ μικρο για τετοιους γιατρους. καλο θα ηταν να μοιραζαν στα νοσοκομεια οσα λεει αυτος ο ΓΙΑΤΡΟΣ. να δουν οτι καποια πραγματα μπορουν να γινονται εντελως διαφορετικα. B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και αντι να συζηταμε για τετοιους ανθρωπους και το να γινονται γνωστοι σε ολους, συζηταμε για την τζουλια και το dvd ελλαδα σε ολο της το μεγαλειο, καλα που υπαρχουν τετοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πεσ'τα marianda και έχω βαρεθεί να ακουω για αυτή την αηδία σε όλα τα κανάλια, ακόμα και από ''σοβαρούς" δημοσιογράφους. Συντονιστή Δε μπόρεσα να μην κλάψω διαβάζοντας αυτό το αρθρο, σ'ευχαριστώ πολύ που το έβαλες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακάρι όλοι οι γιατροί να κάναν τη δουλειά τους σωστά και ας μην ήταν φιλάνθρωποι. Απορώ πώς μερικοί παίρνουν φακελάκια και ειδικά από φτωχούς ανθρώπους ή μικρομεσαίους που τσίμα τσίμα τα βγάζουν πέρα. Ούτε τσίπα ούτε φιλότιμο στο βωμό του χρήματος και της καγιέν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...
  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...