Μετάβαση σε περιεχόμενο

τουρτα για τα 1α μας γενεθλια!!!!

Recommended Posts

Στις 28 Δεκεμβριου ο μικρουλης μου κλεινει τον πρωτο χρονο ζωης του,και θα κανουμε ενα μικρο παρτακι και λεω να κανω μονη μου την τουρτα του με ζαχαροπαστα αλλα εχω κολησει στο θεμα πειτε μου καμια ιδεα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κατερινακι !

ετοιμαζεστε να συμπληρωσετε χρονο ε? Με το καλο ! Μμμμ σαν ιδεα μιας κ ο μικρος σου ειναι γεννημενος μεσα στις γιορτες ισως μπορουσες να βαλεις κατι σχετικο με το χιονι, χιονανθρωπο ισως , ελατακι στολισμενο , αγιο βασιλη ..

Υπαρχει καποια φιγουρα ισως που της εχει αδυναμια ? Αν ναι ισως θα μπορουσες να την χρησημοποιησεις σαν θεμα ..

Καλη επιτυχια κ να τον χαιρεσαι !

Ευα μου σε ευχαριστω πολυ,και εγω κατι χριστουγεννιατικο σκεφτομαι αλλα δεν βρηκα κατι να δω μαλλον θα αυτοσχεδιασω!!!

κοιτα εμενα ειχε τρελλα με τον gummy bear

ετσι λοιπον εφτιαξα τον gummy με αποτελεσμα όταν τον είδε πάνω σε τούρτα να βουτήξει τα χέρια για να τον αγκαλιάσει και μετα απογοητευμένος αγκάλιασε την μαμα και την έκανε μές στην τούρτα !!! :lol::lol::lol:

κοριτσια ευχαριστω

juliax πως εφτιαξες τον gummy επειδη και στον δικο μου αρεσει,με ζαχαροπαστα;αν εχεις φωτο βαλτην αν μπορεις

ΣΩΣΩ τις ειδα και εκει και στις συνταγες τις παρεας μου αρεσαν μερικα σχεδια και μαλλον θα καταληξω σε χριστουγεννιατικο σχεδιο.

η τζουλια εφτιαξε το γκαμυ...με τα χερακια της...εννοω πηγε και τα πληρωσε η ιδια!!!

για πες πως εκανες το γκαμυ τζουλια!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...